COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

/image/48/7/peugeot-travel-2016-216-fr.681487.jpg
/image/48/7/peugeot-travel-2016-216-fr.681487.jpg

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

Vanaf 31.366 BTW incl.*

Vanaf 25.922 BTW excl.*

136g i

5.1l i

Met een massa ruimte en comfort voor bestuurder én passagiers nodigt de Peugeot Traveller Business uit tot reizen in alle luxe. Deze premium van geeft je ook de vrijheid om te kiezen tussen een diesel- of elektromotor.

DESIGN

STIJLVOL EN MODERN

/image/47/0/peugeot-travel-2019-010-fr.681470.jpg

Met zijn verticale rooster, lichtsignatuur met leds en naadloos in de carrosserie geïntegreerde xenonkoplampeni heeft de Peugeot Traveller Business VIP een stijlvolle en elegante uitstraling. De lichtmetalen 17 inch-velgeni en extra getinte achterruiten geven hem nog meer charisma.

/image/47/1/peugeot-travel-2016-030-fr.681471.jpg

Met de Peugeot Traveller Business VIP kies je voor businessclass-comfort.

 Om je elke dag opnieuw optimaal van dienst te zijn is de Peugeot Traveller leverbaar in 3 lengtes en heeft hij een hoogte van slechts 1,90 mi. Met zijn rijke uitrusting en zijn configuraties van 6 of 7 zitplaatsen, zelfs in de Compact-uitvoering, is de Peugeot Traveller uitermate praktisch en past hij zich aan al je wensen aan

RIJCOMFORT

AANGENAME TRAJECTEN

/image/48/5/vip-s06-grand-interieur-thermique.681485.jpg /image/48/6/vip-s06-grand-interieur-electrique.681486.jpg

Het interieur van de Peugeot Traveller Business VIP biedt enorm veel rijcomfort. De opstaptrede vergemakelijkt de toegang tot de verhoogde zetel die een dominante wegpositie garandeert en een bestuurdersplaats van een berline-waardig biedt.  De moderne en pure bestuurdersplaats bestaat uit elegante materialen en innovatieve uitrustingen. De ergonomische uitrustingen zoals de head-up displayi en de 7” touchscreen zijn op elk moment zichtbaar.

Het display en touchscreen van de bestuurdersplaats op een elektrische versie heeft er een volledig elektrisch toegewijd universum bij die het onder andere mogelijk maakt de elektrische stroom te visualiseren.

/image/47/2/peugeot-travel-2016-145-fr.681472.jpg

Comfort voor de passagiers

In het interieur van de Peugeot Traveller Business VIP is aan alles gedacht om het jouw passagiers comfortabel te maken.Je kan het interieur in een handomdraai omtoveren tot VIP-vergaderruimte! De wegklapbare en verschuifbare tafeli met 4 of 5 tegenover elkaar geplaatste stoelen biedt je klanten een comfortabele werkplek. De derde zitrij kan zijn voorzien van een deelbare bank (2/3 - 1/3)i en dankzij de uitneembare en op rails verschuifbare stoelen kan de ruimte achterin gemakkelijk flexibel worden ingedeeld. Er is ook speciale aandacht besteed aan het licht in het interieur van de Peugeot Traveller Business VIP: het tweedelige panoramschdak, waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, zorgt voor een uniek lichtinval en een panoramisch uitzicht naar boven. De extra getinte achterruiten geven de passagiers privacy terwijl ze onbelemmerd van het landschap kunnen genieten. In het interieur zijn naast de led-sfeerverlichting individuele leeslampjes aanwezig. 

/image/47/3/peugeot-travel-2016-209-fr.681473.jpg

Meer gebruiksgemak voor meer flexibiliteit

Met de Peugeot Traveller Business bied je jouw passagiers een uiterst aangename manier van reizen: shuttleservice op luchthavens, taxidiensten, transfer met wintersportbagage, langeafstands-vervoer...

Voor het interieur kan je kiezen uit verschillende configuraties met 8 tot 9 zitplaatsen: dankzij de uitneembare stoelen kan het interieur eenvoudig optimaal aan elke situatie worden aangepast. De derde zitrij is bijzonder gemakkelijk toegankelijk. De stoel van de tweede zitrij kan in een handomdraai naar voren worden geklapt zodat een brede instap naar de achterste zitplaatsen ontstaat.

MOTOREN

COMPROMISLOZE PRESTATIES

De Peugeot Traveller Business beschikt over het EMP2i (Efficient Modular Platform) modulaire multi-energieplatform dat je een compromisloze keuze biedt tussen diesel- en elektrische motoren.

De nieuwe Peugeot e-Traveller Business profiteert ook van de technische vooruitgang van het EMP2-platform, wat hem een geoptimaliseerde architectuur geeft, een laadruimte zo ruim als deze van de thermische motoren en dezelfde rijpositie.

/image/47/4/peugeot-travel-2019-009-fr.681474.jpg

BlueHDi dieselmotoren

Ontdek aan boord van de Peugeot Traveller Business een opmerkelijk rijplezier dankzij de BlueHDi-motoren, waarvan de BlueHDI 180pk Stop & Start, EAT8i die een compacter systeem voor verontreinigingsbeheersing bevat.

De emissies worden verwerkt behandeld bij de bron en via de uitlaat, wat een vermindering van het verbruik en een nog effectievere zuivering garandeert bij gebruik.

/image/48/4/vip-d02-3-4-avant-conducteur.681484.jpg

100% elektrische motor

Zowel wendbaar in de stad als robuust en veilig op de weg, is de nieuwe Peugeot e-Traveller Business VIP uitgerust met een elektromotor van 100 kW (136 pk). Deze motor biedt een flexibel, dynamisch en stil rijcomforti en onmiddellijke acceleratie dankzij het directe motorkoppel van 260 Nm.

BELANGRIJKE UITRUSTINGEN

/image/47/5/peugeot-travel-2016-180-fr.681475.jpg

GEMAKKELIJK INSTAPPEN

Dankzij de handsfree bedieningi kan je de schuifdeuren van de Peugeot Traveller Business gemakkelijk openen en sluiten. Bij dit systeem kunnen de schuifdeuren met één voetbeweging onder de achterbumper van de wagen worden ontgrendeld en geopend. Je moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.

/image/47/6/peugeot-travel-2016-190-fr.681476.jpg

CONNECTIVITEIT

Maak je het leven als bestuurder makkelijk met de nieuwste geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning. Inclusief geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici.

Het geïntegreerde 7” displayi is ook uitgerust met de functie Mirror Screen die via Apple CarPlayTM  of Android Autoi compatibele apps vanop een smartphone op het scherm “projecteert”.

/image/47/8/peugeot-travel-2016-144-fr.681478.jpg

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up displayi projecteert belangrijke rijinformatie op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder: snelheid, instelling van de cruise control of de snelheidsbegrenzer enz. Zo heb je alle essentiële informatie permanent in je gezichtsveld, wat het rijden extra veilig maakt.

/image/48/3/peugeot-travel-2016-007-fr.681483.jpg

VERKEERSSIGNALISATIEHERKENNING EN SNELHEIDSBEGRENZING

De multifunctionele camerai herkent de verkeersborden met een snelheidslimiet en geeft de ter plaatse geldende limiet op het dashboard en/of het head-up display weer. Het systeem geeft vervolgens aan dat de limiet kan worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

/image/47/9/peugeot-travel-2018-003-fr.681479.jpg

VISIOPARK 1

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld. Hij biedt een zicht van 180° achteraan de wagen en op de omgeving. Het beeld bevat richtlijnen die samen met het stuur bewegen. Wanneer obstakels achteraan de wagen worden gedetecteerd, zoomt het systeem hier automatisch op in en geeft het desgewenst ook nog andere beelden weer.

/image/48/0/peugeot-travel-2016-055-fr.681480.jpg

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem met crashdetectie van de nieuwe generatie. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Wanneer de bestuurder dan niet of onvoldoende hard remt, doet het systeem dat in zijn of haar plaats. Zo wordt een botsing vermeden bij snelheden tot 30 km/u en zijn de gevolgen ervan lichter bij hogere snelheden.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

/image/48/1/peugeot-traveller-1602kl007.681481.jpg

De premium Van voor professionals

Ook de gunstige total cost of ownership maakt de Peugeot Traveller Business tot een aantrekkelijke propositie voor bedrijven. Het uiterst doordachte ontwerp, de hoge afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de Peugeot Traveller Business zijn garanties voor een hoge restwaarde.

Bovendien zijn de uitrustingselementen, de materialen en de motoren met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, zodat je zeker kunt zijn van lage onderhoudskosten en verbruikkosten.

SERVICES VOOR PROFESSIONALS

/image/48/2/peugeot-travel-2016-181-fr.681482.jpg

FINANCIERING, SERVICES EN ONDERHOUD

Ontdek ons operational lease-aanbod Free2Move Lease en de bijbehorende services (zoals wagenparkbeheer), al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringen, garanties en 24/7 pechhulpservice en niet te vergeten onze na verkoop-services voor bedrijfswagens.
Ongeacht de bedrijfstak en de grootte van je onderneming en het aantal wagens waaruit je wagenpark bestaat, staat bij onze experts je tevredenheid altijd centraal. Zij bieden je onder alle omstandigheden een persoonlijke service en geschikte mobiliteitsoplossingen.

ZET EEN STAP VERDER