COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

NIEUWE PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

partner_tepee_electric_homepage_showroom
partner_tepee_electric_homepage_showroom

PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

OPLADEN IN ALLE EENVOUD

/image/59/4/peugeot-par-2017-034-fr.370594.jpg

De batterij van de Partner Tepee Electric kan op drie verschillende manieren worden opgeladen:

Standaardladen i in 8,5 tot 15u: de Partner Tepee Electric (tot 14A) kan thuis worden opgeladen via een gewoon stopcontact van 220V/14A. Het laden stopt automatisch wanneer de batterij volledig is opgeladen. De Partner Tepee Electric is dan weer klaar om te vertrekken!

Snelladen in 30 minuten i (norm CHAdeMO i ): de snellaadfunctie (tot 95A) van de Partner Tepee Electric is bedoeld voor situaties waarin het snel moet gaan. Hiermee kan de batterij in een half uur voor 80% worden opgeladen via een laadpaal op openbare plaatsen, in laadstations of thuis i indien u over de nodige infrastructuur beschikt.

Semi-snelladen is een modus tussen standaardladen en snelladen in. Dit gebeurt via een 16A stopcontact type 2, de nieuwe Europese norm, of type 3 ingebouwd in een muur Wallbox) of op een publieke laadpaal. Het laden verloopt in alle veiligheid in ongeveer 7,5u.

VIDEO OVER SNELLADEN

i echec de chargement du média

VIDEO OVER STANDAARDLADEN

i echec de chargement du média

ACHTERUITRIJCAMERA

/image/59/3/peugeot-par-2017-033-fr.370593.jpg

De achteruitrijcamera i wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld. Zo kan de bestuurder het traject visualiseren op het 7’’ touchscreen en in alle veiligheid manoeuvreren.

PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER

/image/59/5/peugeot-par-2017-046-fr.370595.jpg

Het audiovisuele parkeerhulpsysteem detecteert obstakels bij het manoeuvreren. In combinatie met de achteruitrijcamera i wordt manoeuvreren werkelijk kinderspel!