COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

NIEUWE PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

partner_tepee_electric_homepage_showroom
partner_tepee_electric_homepage_showroom

PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

KIES VOOR ECO-RIJDEN

/image/58/8/peugeot-par-2017-027-fr.370588.jpg

Een goed zichtbare verbruiksindicator en energierecuperatiemeter helpen de bestuurder permanent zuinig te rijden en zo de gehomologeerde autonomie van 170 km (genormaliseerde cyclus NEDC) te halen. Een extra verbruiksmeter voor verwarming en airco draagt bij tot de gemoedsrust onderweg.

100% ELEKTRISCH RIJDEN

/image/58/9/peugeot-par-2017-024-fr.370589.jpg

De Partner Tepee Electric is fluisterstil en stoot geen schadelijke stoffen noch CO2 uit tijdens het rijden zodat hij ook is toegelaten in gereglementeerde zones in steden. Het stille interieur van de Partner Tepee Electric maakt ritten minder vermoeiend en laat inzittenden makkelijker converseren.

CONNECTIVITEIT

/image/58/7/peugeot-par-2017-011-fr.370587.jpg

TOUCHSCREEN

iDe ludospace Partner Tepee Electric is ook toonaangevend inzake connectiviteit: Bluetooth®,
USB-aansluiting, jackaansluiting en Mirror Screen i functie. In combinatie met een Apple CarPlay® compatibele smartphone biedt Mirror Screen i de mogelijkheid om sommige mobiele apps te dupliceren op het grote aanraakscherm van de Partner Tepee Electric, zodat die vlot en veilig kunnen worden bediend. Het navigatiesysteem i geeft ook snelheidsbeperkingen en verkeersinfo weer.

/image/58/6/peugeot-par-2017-002-fr.370586.jpg

AFSTANDSBEDIENDE FUNCTIES

Voor nog meer sereniteit en comfort onderweg kunnen bepaalde functies van de PEUGEOT Partner Tepee Electric op afstand worden bediend met een smartphone, tablet of computer. Zo kunt u nog voor het instappen:

  • Vooraf en op afstand de verwarming of airconditioning programmeren;
  • De batterijlaadstatus controleren;
  • De laadduur bepalen bij benadering.