CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

PEUGEOT 308 SW

Met de gezinsbreak PEUGEOT 308 SW is het elke rit, kort of lang, weer genieten geblazen. Maak kennis met een nieuwe kijk op comfort.

308 SW, DYNAMISCH EN SPORTIEF

/image/18/2/peugeot-308sw-2017-202-fr.301182.jpg

STIJLICOON

Met zijn elegante lijnen en opvallende rondingen nodigt de gezinsbreak PEUGEOT 308 SW uit tot een nieuwe rijervaring. Hij valt meteen op met zijn expressief ogend front, typerende lichtsignatuur overdag en 's nachts, en zijn elegante Zyrcon 16’’ velgeni.

/image/19/3/peugeot-308-2017-442-fr.301193.jpg

RIJ MET GEVOEL

De PEUGEOT i-Cockpit® en tal van unieke features staan garant voor weergaloze rijsensaties. Die rijervaring wordt nog intenser met het Hi-Fi Denon Packi en het Driver Sport Packi.

308 SW GT LINE, CHIC EN SPORTIEF

/image/18/3/peugeot-308-2017-404-fr.301183.jpg

KARAKTERVOL

De PEUGEOT 308 SW GT Line oogt niet alleen modern, chic en sportief, hij is ook afgewerkt met uitgelezen materialen. Ontdek de exclusieve interieurafwerking met aluminium accenten.

/image/18/5/peugeot-308-2017-405-fr.301185.jpg

MODULAIRE RUIMTE

Het ruime interieur van de PEUGEOT 308 SW GT Line nodigt uit tot reizen. Onderweg hebben alle inzittenden een fantastisch zicht op de buitenwereld dankzij de ruim bemeten beglazing en het panoramadaki. Met de neerklapbare "Magic Flat" achterbank wordt de bagageruimte nog groter en voorzien van een vlakke laadvloer.

308 SW GT, NOG KARAKTERVOLLER

PROFESSIONAL & ACCESSOIRES

PEUGEOT 308 SW PROFESSIONNEL

PROFESSIONAL

Ontdek de break PEUGEOT 308 SW met een elegant design en de meest geavanceerde technologie om in te spelen op de noden van professionals.

PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRE

ACCESSOIRES

Kiezen voor Peugeot is kiezen voor kwaliteit, veiligheid en stijl. Drie sleutelwoorden die ook de accessoires van het merk typeren.

FOTO'S & VIDEO'S

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

HOEVEEL BEDRAAGT HET GEMIDDELDE VERBRUIK VAN UW 308?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.

De aangegeven waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure op basis waarvan vanaf 1 september 2018 typegoedkeuring wordt verleend voor nieuwe voertuigen. Deze WLTP-procedure vervangt de vorige testprocedure, meer bepaald de Europese rijcyclus (NEDC). Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot gemeten volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die welke volgens de NEDC-procedure worden gemeten. De waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor verdere inlichtingen. Meer informatie op https://www.peugeot.be/nl/merk-en-technologie/wltp.html.