CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE
PArtner 2
PArtner 2

PEUGEOT PARTNER

Vanaf 14.730 BTW incl.*

Vanaf 12.174 BTW excl.*

109g i

4.1l i

Een bedrijfsvoertuig dient zowel uw mobiliteit als uw imago en met zijn verzorgde styling, superieur comfort en maximaal gebruiksgemak biedt de nieuwe PEUGEOT PARTNER professionals een heel nieuwe rijervaring.

EEN UITGESPROKEN "BUSINESS PARTNER" LOOK

i echec de chargement du média

De nieuwe Peugeot Partner heeft een robuust ogend front met verticale grille en fraai geïntegreerde koplampen. De verhoudingen zijn perfect evenwichtig, met een korte en horizontale motorkap, een hoge gordellijn en korte overhangen. 
Voor wie veel tijd doorbrengt achter het stuur, is akoestisch comfort van essentieel belang en hieraan werd dan ook bijzonder veel aandacht besteed.

PEUGEOT i-COCKPIT®

PRIMEUR VOOR EEN BEDRIJFSVOERTUIG

i echec de chargement du média

Aan boord wordt de aandacht meteen getrokken door het dashboard van de nieuwe Peugeot Partner en zijn Peugeot i-Cockpit® i.
Alles zit perfect binnen handbereik voor optimale concentratie en dynamisch en intuïtief rijden, ook dankzij het compacte, dubbel afgeplatte stuur. Dankzij het head-up instrumentarium hoeft de bestuurder de weg nooit uit het oog te verliezen om informatie uit te lezen, wat zowel het rijcomfort als de rijveiligheid ten goede komt. Het centraal geplaatste, capacitieve 8" touchscreen is naar de bestuurder gericht en biedt toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, voertuiginstellingen, telefoon…

MULTIFLEX-ZITBANK

MEER LEVENSKWALITEIT AAN BOORD

De nieuwe Peugeot Partner i is leverbaar met de modulaire Multiflex-zitbank. Die biedt plaats aan 3 personen voorin zodat zowel personeel als gereedschap comfortabel meekunnen. De centrale zitplaats is ruimer dankzij de afwezigheid van een handremhendel.

Een mobiele kantoorfunctie dankzij de centrale rugleuning met geïntegreerd schrijfblad dat zowel naar de passagier als naar de bestuurder kan worden gericht. Het opbergvak onder de centrale zitting is vergrendelbaar met een hangslot.

De uitgekiende opbergvakken zitten perfect binnen handbereik en zijn oordeelkundig verspreid over het interieur: handschoenenkastje, kofferbak, opbergrek, extra handschoenenkastje bovenin. Dat laatste vervangt de frontairbag die is vervangen door een airbag van het type "bag in roof" en kan desgewenst worden uitgerust met een 15" laptop of koeling. Deze ruimte is tevens voorzien van een kabeldoorvoer om de laptop aan boord op te laden.

i echec de chargement du média

NIEUWE MOGELIJKHEDEN

Naast de gebruikelijke uitrustingsversies is de nieuwe Peugeot Partner voor het eerst ook verkrijgbaar in "rijklare" versies voor specifiek gebruik.
De versie GRIP is speciaal uitgerust, niet alleen voor zwaar terrein, zware, vuile en lange ladingen maar ook om 3 personen mee te voeren.
De versie ASPHALT is bedoeld voor onvervalste kilometervreters die vele uren achter het stuur spenderen en in de eerste plaats comfort en veiligheid wensen.
Deze versies zijn leverbaar met alle opties zodat ze optimaal kunnen worden afgestemd op de noden van elke professional.

PEUGEOT PARTNER ASPHALT

VOOR KILOMETERVRETERS

STILTE, COMFORT EN VEILIGHEID

De versie ASPHALT is bedoeld voor onvervalste kilometervreters die vele uren achter het stuur spenderen en in de eerste plaats comfort en veiligheid wensen. Deze versie beschikt over:

 • Een versterkte geluiddemping voor maximaal akoestisch comfort
 • Comfortzetels
 • Surround Rear Vision i
 • Elektrische parkeerrem
 • Geconnecteerde radio met 8" touchscreen
 • Regen- en lichtsensoren

Manuele airconditioning

PEUGEOT PARTNER GRIP

VOOR WIE SOMS WORDT GECONFRONTEERD MET ZWAAR TERREIN

DUURZAAMHEID, STEVIGHEID EN TERREINPOTENTIEEL

De versie GRIP is speciaal uitgerust, niet alleen voor zwaar terrein, zware, vuile en lange ladingen, maar ook om 3 personen mee te voeren. Deze robuuste versie beschikt over:

 • Een grotere grondspeling
 • Grote wielen met Mud & Snow-banden
 • Advanced Grip Control
 • 3 zitplaatsen voorin
 • Nuttig laadvermogen van 1.000 kg i
 • Extra verlichting van de laadruimte

NIEUWE PEUGEOT PARTNER DUBBELE CABINE

OM 5 PERSONEN TE DRAGEN

MODULARITEIT, COMFORT EN FABRIEK BESCHIKBAARHEID

Voor het eerst biedt de nieuwe Peugeot PARTNER een optionele DUBBELLE CABINE fabriek alleen op de LANGE versie. 

Deze Versie met Dubbele cabine heeft : 

 • 3-Zitsbank (rij 2) en scheidingswand met ruit
 • 2 Zijschuifdeuren rechts en links
 • 6 Uniersele sjorhake laadzone (op de vloer)
 • Capucine
 • Centrale deurvergrendeling. Automatische ontgrendeling dij shock

Deze versie biedt een laadvermogen tot 750 kg en is verkrijgbaar met optioneel Chantier Pack.