SKIP TO CONTENT
SKIP TO CONTENT
Vind oplaadpunten

VIND EEN ELEKTRISCH LAADPUNT

En quelques clics, découvrez l'accès à une nouvelle autonomie avec nos véhicules électriques : votre électro compatibilité, le simuleur d'autonomie et le simuleur de recharge, ou tout simplement où trouvez les bornes électriques pour une recharge en toute tranquillité. 

 

 

Een paar clicks in onze elektrische wagens geven je een onafhankelijk gevoel. Je krijgt toegang tot elektrische, rijbereik- en laadtijdcalculators, en tot een app die voor jou het meest geschikte laadpunt opspoort.

 

 

IS EEN ELEKTRISCH WAGEN IETS VOOR JOU?
BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE ELEKTRISCH WAGEN
BEREKEN JE LAADTIJD
*Het opgemeten rijbereik en het energieverbruik zijn correct en stemmen overeen met het WLTP, een protocol dat sinds 1 september 2018 als norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Deze waarden hangen af van het werkelijke gebruik en diverse andere factoren, zoals onder meer de snelheid, de ingestelde temperatuur in de wagen, de rijstijl en de buitentemperatuur.
De benodigde tijd om te laden hangt voornamelijk af van het vermogen van de geïnstalleerde lader in het voertuig, de laadkabel en het vermogen van het gebruikte laadpunt.
Deze informatie is enkel bedoeld als een richtlijn en niet als een absoluut gegeven.
Neem voor meer informatie contact op met je verdeler..
ONTDEK DE LAADPUNTEN IN JE BUURT