SKIP TO CONTENT
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

 

 

PROFITEER VAN DE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Winter bij Peugeot, dat is 10% korting op een selectie van accessoires!
Detail van de aanbieding

Laat de koude je niet tegenhouden! Tijd om je Peugeot gedegen uit te rusten voor dit seizoen. Tot 31 maart 2024 krijgt u 10% korting op een selectie winteraccessoires :

 

  • Dakrails
  • Dakkoffers
  • LEV-kabels
  • Winteruitrusting (kettingen en sokken)

 

Profiteer ervan en rust je Peugeot uit met de nodige winter accessoires!

Legale vermeldingen
*Aanbieding voorbehouden aan particuliere klanten, geldig van 01/12/2023 tot 31/03/2024 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk op een selectie accessoires (dakrails, dakkoffers, LEV-kabels en winteruitrusting) zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele afbeeldingen. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met je aftersales adviseur.
Je winterkit aan de beste prijs
Detail van de aanbieding
Om veiliger te rijden en meer grip te hebben, raden we je aan om je winterkit te dragen zodra de temperatuur onder 7 °C zakt. Kies de jouwe bij PEUGEOT vanaf € 529* en als je elders een goedkopere aanbieding vindt, betalen we je het verschil** terug!
Legale vermeldingen

*Winterkit voor een Peugeot 108 (FULDA 165/65/14, stalen velgen). Banden gemonteerd en uitgebalanceerd op de velgen. De meegedeelde prijzen zijn exclusief montage en zonder milieubijdrage (de MB bedraagt €9,36 of €18,20 incl. BTW per kit naargelang het type band). Meer info vind je op www.recytyre.be. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Het gelijkvormigheidsattest (COC) van je wagen is bepalend. Peugeot is niet verantwoordelijk als het aanbod niet geldig is door de beperkingen van het COC. ​

 

*Aanbod voorbehouden aan particulieren en geldig van 01/12/2023 tot 31/03/2024​. Peugeot garandeert je de laagste prijs, in vergelijking met een strikt identieke winterkit (bandenmerk, draagvermogen, snelheidsindex en velgen) die een concurrent aanbiedt van 01/12/2023 tot 31/03/2024. De winterkit van de concurrent moet nieuw zijn en onmiddellijk verkrijgbaar. De prijs moet gecommuniceerd worden in een concurrerend verkooppunt dat geen deel uitmaakt van een erkend Peugeot-netwerk of op een wijdverspreid reclamemedium, met uitzondering van websites. Het concurrerende verkooppunt moet zich op Belgische of Luxemburgse bodem bevinden, afhankelijk van het geval. Op vertoon van je aankoopbewijs in je verkooppunt – en na een eventuele controle in het concurrerende verkooppunt – krijg je het verschil terugbetaald in de vorm van een voucher die tot 1 jaar na factuurdatum geldig is op een volgende aankoop of levering van diensten in je Peugeot-verkooppunt.

PEUGEOT, JE BANDENSPECIALIST
Detail van de aanbieding

 

Bij Peugeot vind je kwalitatieve banden van alle merken tegen voordelige prijzen. Inclusief volledige service: snel, hoogtechnologisch en met een uitzonderlijke expertise.

JE CHECK-UP VOOR € 49
Detail van de aanbieding

 

Rijomstandigheden veranderen het hele jaar door. En dus zorg je maar beter dat je Peugeot daaraan is aangepast.

Maak je rit veiliger met onze check-up: laat je wagen controleren op 20 essentiële punten voor slechts € 49.

Voor zorgeloos rijplezier!

 

1. Batterij

2. Waterslang

3. Thermostaat

4. Ruitensproeiers

5. Ruiten en spiegels

6. Radiateur

7. Aandrijfriem

8. Koelvloeistof (voldoende en beschermd tot -30°C)

9. Expansievat

10. Nummerplaten en brandblussers

11. Spanringen

12. Uitlaat

13. Schokdempers voor- en achteraan

14. Banden voor- en achteraan, reservewiel

15. Remmen voor- en achteraan, handrem

16. Koppeling

17. Ruitenwissers

18. Lichten

19. Ruitensproeiervloeistof

20. Oliepeil

Legale vermeldingen
Prijs incl. BTW. Aanbod voorbehouden aan particulieren en professionelen, zonder onderhoudscontract. Geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk. Meer informatie bij de dienst naverkoop.
PRE-TECHNISCHE KEURING
Detail van de aanbieding

PRE-TECHNISCHE KEURING VAN JE PEUGEOT

 

Het moment van de technische keuring nadert? Met de pre-technische keuring van Peugeot kan je een tegenbezoek vermijden. Wij controleren je Peugeot volgens dezelfde normen als een technische keuring. Maak een afspraak en rij met een gerust gemoed.

 

Win tijd en maak nu je afspraak online in enkele klikken, kies je werkplaats en leg je tijdstip vast. Een afspraak maken voor je Peugeot was nog nooit zo snel en makkelijk !

ACCESSOIREPACKS                                      VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN
Detail van de aanbieding

ACCESSOIREPACKS VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN

 

Haal nóg meer uit je Peugeot bedrijfsvoertuig. Navigeer door ons gamma accessoires en ontdek de talloze mogelijkheden voor een bedrijfsvoertuig op maat. Met ons Pack trekhaak trek je alles wat je maar nodig hebt. Dankzij het Pack aludrager kan je grote volumes op je dak plaatsen. En om krassen of andere beschadigingen te vermijden, doe je beroep op het Pack bescherming. Tot slot, ons Pack lighting, verlicht je mobiele werkplek, zodat je in een oogwenk de materialen vindt die je nodig hebt.

Wedstrijd onderhoud 2023
Detail van de aanbieding

Wedstrijd onderhoud 2023

 

Je Peugeot verdient de beste zorgen, dat weet je. Met een jaarlijks onderhoud verbeter én verleng je je rijervaring. Maak elke maand kans op een cadeaubon van € 500*. Het enige wat je moet doen is op onderhoud gaan bij Peugeot!

Legale vermeldingen
*Aanbieding voorbehouden voor particulieren in het deelnemende Peugeot-netwerk van 01/03/2023 tot 31/12/2023. Zie voorwaarden op www.myaftersales.be/peugeot/onderhoud?rules.
De diensten van het moment 
AFSPRAAK ONLINE
Detail van de aanbieding

AFSPRAAK ONLINE

 

Wil je sneller en makkelijker een afspraak maken bij je werkplaats? Gebruik dan de app MyPeugeot en reserveer direct online. Want wie veilig wil zijn, heeft geen tijd te verliezen.

 

Reserveer je afspraak waar en wanneer je wil:

- Kies je dichtstbijzijnde werkplaats

- Kies het uur dat je past

- Kies de reden van je bezoek:

o Onderhoud

o Bandenwissel

o Nazicht autokeuring

 

En weet je wat ook goed is? Je krijgt direct een prijsindicatie op basis van je keuze. Meer nog: je kiest ook direct je mobiliteitsoplossing als je die nodig hebt.

 

Wil je ook sneller en makkelijker op onderhoud?

Nieuws
VERLIEFD OP JE WAGEN? KNAAGDIEREN OOK!