SKIP TO CONTENT

Vanaf
€ 279/ maand excl. BTW  (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New e-Partner Standard Heavy Electric 136 (50 KWh), op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 31.550,00 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 279,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 5.764,40 € en een aankoopoptie van 30,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-02-2024 tot en met 29-02-2024.  

Rijbereik : 275 km
Uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 20,2 - 20,8 kwh/100km (i) gecombineerde cyclus, WLTP  
Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

Vanaf
€ 159/ maand  excl. BTW (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New Partner Standard Light  1.2 PureTech 110 S&S, op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 20.200,00 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 159,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 5.865,44 € en een aankoopoptie van 20,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-02-2024 tot en met 29-02-2024. 

Gemengde CO²-uitstoot: 139 tot 156 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 5,3 tot 6,9 l/100 km

PEUGEOT Partner & e-Partner : elektrisch bedrijfsvoertuig

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring en toonaangevende kwaliteiten pakt de Peugeot Partner van de nieuwe generatie uit met weergaloos rijgenot en rijcomfort in het segment van de bedrijfsvoertuigen, met dank aan de Peugeot i-Cockpit®. Evenals de vrijheid om te kiezen tussen een benzine-, diesel- of elektromotor.

VOORDELEN ELEKTRISCHE MOTOR

EEN NIEUWE VORM VAN RIJPLEZIER

Tot 275 kilometer rijbereik (WLTP)

 

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder compromis:

 • Hetzelfde laadvolume, 2 lengtes en versies op maat.
 • Nuttig laadvolume tot 800 kg.
 • Getrokken lading tot 750 kg.
 • Soepel en schokvrij rijden
 • Vlotte acceleraties dankzij instant koppel
 • Een geluidloze motor
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen
 
ECONOMISCH RIJDEN

0 gr CO2 uitgestoten al rijdend

 

Bespaar geld door:

 • Een lagere energiekost dan brandstof
 • Lagere gebruikskosten door beperkt onderhoud
 • Gebruik eco-modus die de autonomie van de batterij optimaliseert.
 
EEN EENVOUDIG GEBRUIK
 
Maak het je makkelijk dankzij snel en intuïtief herladen.
 • Met de service ChargeMyCar vanFree2Move Services, vind je altijd en overal een herlaadpunt .
 • Beheer vanop afstand het laden,  het voorverwarmen en andere functies  via de app MyPeugeot.
 • Huur een thermisch voertuig voor een voordelig tarief met de Mobility Pass indien je een tijdje meer rijbereik nodig hebt.
 

BEDANKT VOOR JE INTERESSE IN PEUGEOT

 
Een commerciële adviseur van je PEUGEOT-verkooppunt neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Configureer jouw PEUGEOT als je dit nog niet hebt gedaan of raadpleeg onze exclusieve aanbiedingen online .

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

KIES JE PARTNER VOLGENS JE GEBRUIK

Elk beroep stelt zo zijn specifieke eisen. Om optimaal in te spelen op de noden van zelfstandigen of fleet managers, is de Peugeot Partner dan ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Asphalt, Grip en dubbele cabine.

 

RIJDEND KANTOOR

Je bedrijfsvoertuig is je rijdend kantoor
 
Je hebt elke dag weer behoefte aan:

 

Aanbevolen versie: ASPHALT

LANGE AFSTANDEN

Je legt veel kilometers af
 
Je hebt elke dag weer behoefte aan:

 

Aanbevolen versie: ASPHALT

ZWAAR TERREIN

Je rijdt vaak op zware terreinen
 
Je hebt elke dag weer behoefte aan:
 • Een grotere grondspeling en grote wielen met M+S-bandenModder en Sneew 
 • Bodembeschermplaat met 3 zitplaatsen voorin
 • Nuttig laadvermogen tot 1.100 kg
 • Extra verlichting van de laadruimte
 
Aanbevolen versie: GRIP

TOT 5 PERSONEN

Je vervoert mensen en veel belading.
 
Je hebt elke dag weer behoefte aan:
 • Modulariteit om regelmatig tot 5 personen te vervoeren
 • Een intrekbare passagiersstoel
 • Een gastvrije en comfortabele zitplaatsen op de 2e rij

 

Aanbevolen versie : DUBBELE CABINE

ZWARE LADINGEN

Je transporteert vaak zware ladingen.
 
Je hebt elke dag weer behoefte aan:

OMVANGRIJKE LADINGEN

Je transporteert vaak omvangrijke ladingen.
 
Je hebt elke dag weer behoefte aan:
 
Aanbevolen versie: PREMIUM LONG

A LA CARTE

De PRO-versie is ideaal om geheel naar wens te worden geconfigureerd.

VOLLEDIG GAMMA

De PEUGEOT Partner is verkrijgbaar in de versies Asphalt, Grip en Cabine om aan de behoeften van alle professionals te voldoen!

BEPROEFD BEDRIJFSVOERTUIG

AFGEMETEN OM BETER TE WERKEN

De afmetingen zijn perfect conform voor het segment, met een lengte van 4,40 m voor de versie STANDARD, goed voor een nuttige laadlengte van 1,81 m. Dit biedt plaats aan 2 europaletten bij een laadvolume van 3,30 m3 tot 3,80 m3 naargelang de versie.

Deze afmetingen zijn nog groter bij de LONG-versie met een totale lengte van 4,75 m (+35 cm). In dit geval bedraagt de nuttige laadlengte 2,16 m bij een nuttig laadvolume van 3,90 m3 tot 4,40 m3.

De Peugeot Partner is gebaseerd op een afgeleide van het platform EMP2 waarop de nieuwste modellen van het merk zijn gebaseerd. Deze beproefde basis wordt gekenmerkt door kortere overhangen en een kleine draaicirkel die het manoeuvreren vergemakkelijkt: tussen stoepranden bedraagt die slechts 10,85 m voor de STANDARD- versie en 11,43m voor de LONG-versie .

Het nuttig laadvermogen is het grootste van het segment met waarden die variëren van 650 kgzonder bestuurder  tot 1.000kgzonder bestuurder  voor sommige versies, zowel in de uitvoering STANDARD als LONG.

Laadzone Packin optie beschikbaar naargelang de versie met versterkte verlichting en 10 sjorringen.

Principiële illustratie: verplichting om het voorgeschreven anti-scheurnet te gebruiken om elk risico te voorkomen dat beladen voorwerpen door het lange laadluik naar de bestuurder schuiven.

EEN UITGESPROKEN "BUSINESS PARTNER" LOOK

Een bedrijfsvoertuig dient zowel je mobiliteit als je imago en met zijn verzorgde styling, superieur comfort en maximaal gebruiksgemak biedt de Peugeot PARTNER professionals een heel nieuwe rijervaring.

De Peugeot Partner heeft een robuust ogend front met verticale grille en fraai geïntegreerde koplampen. De verhoudingen zijn perfect evenwichtig, met een korte en horizontale motorkap, een hoge gordellijn en korte overhangen.
Voor wie veel tijd doorbrengt achter het stuur, is akoestisch comfort van essentieel belang en hieraan werd dan ook bijzonder veel aandacht besteed.

KWALITEIT VAN HET LEVEN AAN BOORD

De opbergvakken zijn ontworpen voor meervoudig gebruik door professionals, gemakkelijk binnen handbereik en slim verdeeld in het passagierscompartiment: dashboardkastje, kofferbak, ruimte die kan worden afgesloten met een hangslot onder de stoel van de middelste stoel, alkoof  een handschoenenkastje. Hij bevindt zich voor de passagier en profiteert van de ruimte die wordt achtergelaten door de Airbag,  en optioneel een 15-inch computer kan herbergen of kan worden gekoeld.

 

Om je lading veilig vast te zetten worden er standaard 6 sjorringen meegeleverd en kunnen er halverwege nog 4 worden toegevoegd. De toegankelijkheid wordt verzekerd door zijdelingse schuifdeurenin optie , scharnierende achterdeuren (2/3 - 1/3) die zorgen voor maximale openingachterklep in optie. .

MULTIFLEX-ZITBANK

MEER LEVENSKWALITEIT AAN BOORD

De Peugeot Partner  is leverbaar met de modulaire Multiflex-zitbankNaargelang de versie . Die biedt plaats aan 3 personen voorin zodat zowel collega's als gereedschap comfortabel meekunnen. De centrale zitplaats is ruimer dankzij de afwezigheid van een handremhendel.

Een mobiele kantoorfunctie dankzij de centrale rugleuning met geïntegreerd schrijfblad dat zowel naar de passagier als naar de bestuurder kan worden gericht. Het opbergvak onder de centrale zitting is vergrendelbaar met een hangslot.

De uitgekiende opbergvakken zitten perfect binnen handbereik en zijn oordeelkundig verspreid over het interieur: handschoenenkastje, kofferbak, opbergrek, extra handschoenenkastje bovenin. Dat laatste vervangt de frontairbag die is vervangen door een airbag van het type "bag in roof" en kan desgewenst worden uitgerust met een 15" laptop of koeling. Deze ruimte is tevens voorzien van een kabeldoorvoer om de laptop aan boord op te laden.

PEUGEOT i-COCKPIT®

PRIMEUR VOOR EEN BEDRIJFSVOERTUIG 

Aan boord wordt de aandacht meteen getrokken door het dashboard van de Peugeot Partner en zijn  Peugeot i-Cockpit® Standaard of in optie naargelang de versie .
Alles zit perfect binnen handbereik voor optimale concentratie en dynamisch en intuïtief rijden, ook dankzij het compacte, dubbel afgeplatte stuur. Dankzij het head-up instrumentarium hoeft de bestuurder de weg nooit uit het oog te verliezen om informatie uit te lezen, wat zowel het rijcomfort als de rijveiligheid ten goede komt. Het centraal geplaatste, capacitieve 8" touchscreen is naar de bestuurder gericht en biedt toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, voertuiginstellingen, telefoon…


Aan boord wordt de aandacht meteen getrokken door het dashboard van de Peugeot Partner en zijn  Peugeot i-Cockpit® Standaard of in optie naargelang de versie. .

 
Alles zit perfect binnen handbereik voor optimale concentratie en dynamisch en intuïtief rijden, ook dankzij het compacte, dubbel afgeplatte stuur. Dankzij het head-up instrumentarium hoeft de bestuurder de weg nooit uit het oog te verliezen om informatie uit te lezen, wat zowel het rijcomfort als de rijveiligheid ten goede komt. Het centraal geplaatste, capacitieve 8" touchscreen is naar de bestuurder gericht en biedt toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, voertuiginstellingen, telefoon…

2 nieuwe instrumentenpanelen

De Peugeot i-Cockpit® evolueert technologisch met 2 nieuwe instrumentenpanelen met alle informatie die nodig is voor een correct beheer van een 100% elektrisch voertuig.

Het standaard analoge instrumentenpaneel is geschikt voor het beheren van een elektrisch voertuig en is voorzien van:

100% digitaal instrumentenpaneel

Je kunt optioneel een 100% digitaal instrumentenpaneel hebben, een primeur in het segment van elektrische bestelwagens, een 10-inch high-definition digitaal scherm wordt in het instrumentenpaneel geplaatst. De weergave van informatie, met gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grafisch design van het merk Peugeot, is volledig configureerbaar en aanpasbaar.

Het instrumentenpaneel heeft verschillende weergavemodi die toegankelijk zijn via een wieltje aan het stuur en waarmee de bestuurder zijn Peugeot i-Cockpit® "à la carte" kan samenstellen. Hij kan bijvoorbeeld kiezen voor de nadruk op navigatie, het beheer van elektrische stromen of rijhulpmiddelen ... alles "op maat".

TOUCHSCREEN 10" INCH

In het midden van het voertuig vind je het touchscreen met het connected navigation pack van waaruit je het menu "Electric" kunt openen via de daartoe bestemde toets, waarna u door de volgende menu's kunt navigeren:

 • "Flux" om de energiestromen live te bekijken,
 • " Statistiques" om de verbruiksstatistieken weer te geven,
 • "Charge", waarmee u een vertraagde lading kunt programmeren.

Bovendien kan je de beschikbare laadstations en het bereik bekijken op basis van het resterende rijbereik of zelfs de uren voor het opwarmen van de passagiersruimte programmeren.

Onlosmakelijk verbonden met je dagelijkse leven, zijn smartphones ook onlosmakelijk verbonden met de nieuwe Peugeot e-Partner. De informatie is geïntegreerd in de middenconsole dankzij MirrorScreen-compatibiliteit, inclusief Apple CarPlay ™ en Android Auto ™ verbinding.

E-TOGGLE

De middenconsole werd opnieuw ontworpen om plaats te bieden aan de nieuwe "e-Toggle"geeft toegang tot de functies Park / Reverse / Neutral / Drive en Brake - bediening, de keuzeschakelaar voor  3 rijmodiEco, Normal en Power ,  de activering van de "BRAKE"-remmodus met geaccentueerde vertraging van het beschikbare rijbereik via de push “B” en een opslag compatibel met inductieladen voor smartphones.

De nieuwe Peugeot e-Partner is standaard uitgerust met de elektrische parkeerrem. Deze automatische functie maakt niet alleen vloerruimte vrij, maar zorgt ook voor comfort en gemoedsrust tijdens het dagelijkse rijden.

0 EMISSIE, 0 COMPROMISSEN

 

 

De nieuwe Peugeot e-Partner is beschikbaar in dezelfde versies als de  thermische motoren om aan alle gebruikstoepassingen te voldoen:
 • Bestelwagens (2 lengtes: Standard 4,40 m en Long 4,75 m, tot 3 plaatsen met de Multiflex-bank),
 • Het nuttige volume tot 4,4 m³ voor de versie Long (3,8 m³ voor de versie Standard) is strikt hetzelfde als bij thermische motoren dankzij de plaatsing van de batterijen onder de vloer, zonder enige impact op het laadvolume
 • Hoogte minder dan 1,90 m waardoor toegang tot de meeste parkeergarages gegarandeerd is.

De nieuwe PEUGEOT e-Partner biedt een op maat gemaakt antwoord om aan steeds meer behoeften te voldoen en zal beschikbaar zijn in de afwerkingsniveaus  PRO, PREMIUM, alsook de versies  “prêt à partir” ASPHALT (voor de rijders) en GRIP (voor de moeilijke toegangscondities).

 

De PEUGEOT Partner en de PEUGEOT e-Partner profiteren van het EMP2EMP2 modulaire multi-energieplatform : Efficiant Modular Platform. die je een compromisloze keuze biedt tussen benzine-, diesel- of elektrische motoren. Met zijn geoptimaliseerde architectuur biedt de nieuwe PEUGEOT e-Partner inderdaad een even grote laadruimte en dezelfde zitpositie als verbrandingsmotoren.

 

 

TECHNOLOGIE

Profiteer met je bedrijfsvoertuig van alle technologie die tot dusverre voorbehouden was aan bedrijfswagens.

OMGEBOUWDE PEUGEOT PARTNER

Een compleet ombouwgamma wordt ontwikkeld en zal verkrijgbaar zijn in tal van robuuste en functionele uitvoeringen via onze partner-carrossiers.

Dit is de ideale basis voor gespecialiseerde koetswerkbouwers om het voertuig af te stemmen op de specifieke noden van klanten.

Loodgieter, bloemist, traiteur, koerier... de Peugeot Partner kan volledig worden afgestemd op elke bedrijfsactiviteit.

TOTALE GEBRUIKSKOST

Het doel is om uiteindelijk een TCOi of een gelijkwaardige gebruikerskost aan te bieden tussen een thermisch voertuig en een elektrische voertuig,  waarbij alle kosten naast de gewone financiële huur worden geïntegreerd.

De aankoopkosten voor het aanschaffen van een elektrisch voertuig zijn hoger, maar je moet rekening houden met alle factoren:

 • Een betere restwaarde bij het doorverkopen als tweedehandsvoertuig.
 • De vele financiële prikkels (ecologische bonussen, premies, registratierechten, staan aan bedrijven, verzekeringen en fiscaal aftrekbaar)
 • De onderhoudskosten zijn lager (ongeveer 50% minder gedurende 48 maanden)
 • Lagere energiekosten (tot 70% minder in vergelijking met een thermische motor)

DIENSTEN SPECIFIEK VOOR PROFESSIONALS

Ontdek ons ​​Free2Move Lease langetermijnverhuuraanbod en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en bijstand 7 dagen op 7, 24 uur op 24; zonder de service na verkoop voor professionele voertuigen te vergeten.