SKIP TO CONTENT
Configurator Peugeot Partner
PEUGEOT Partner
Om je configuratie te starten, kies je een silhouet van een PEUGEOT Partner:

CONFIGUREER JE PEUGEOT PARTNER BESTELWAGEN

Wil je een Peugeot Partner aanschaffen? Personaliseer hem met de Peugeot bestelwagen configurator: kies de lengte, afwerking, motor, kleur en uitrusting en zie jezelf achter het stuur van je toekomstige 5-persoons bedrijfsvoertuig.

 

Ontdek de verkrijgbare versies voor de Peugeot Partner

Het bedrijfsvoertuig Peugeot Partner is verkrijgbaar in de versies Peugeot Partner Bestelwagen Light en Partner Dubbele Cabine en in de versie e-Partner voor emissievrij rijden.

KIES JE PEUGEOT PARTNER-MOTORISATIE

Afhankelijk van de gekozen versie kan je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je activiteit past. Kies voor een elektromotor van 136 pk als de gekozen uitvoering van de Peugeot Partner dat toelaat. Anders zijn de BlueHDi 100-, BlueHDi 100-motoren uitgerust met een BVM6 S&S-versnellingsbak of de BlueHDi 130-motor, uitgerust met een S&S EAT8-versnellingsbak ook verkrijgbaar als je kiest voor een verbrandingsmotor.

Modulariteit en afmetingen van de PEUGEOT Partner

De Peugeot Partner heeft een korte draaicirkel met een diameter van 10,82 m om manoeuvres gemakkelijker te maken. In Standaard carrosserie is de nuttige lengte 1,81 m en het laadvermogen 650 kg met een laadvermogen tussen 3,30 m³ en 3,80 m³, afhankelijk van de gekozen versie. In de carrosserie Long bedraagt ​​de nuttige lengte 2,16 m en het laadvermogen 1000 kg met een laadvermogen tussen 3,90 m³ en 4,40 m³, afhankelijk van de gekozen versie.