SKIP TO CONTENT
Expert

Vanaf
€ 289/ maand  excl. BTW (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New e-Expert Electrique 136 (50 KWh), op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 37.500,00 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 289,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 9.195,01 € en een aankoopoptie van 30,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-02-2024 tot en met 29-02-2024.  


Rijbereik :
 330 km
Uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 23 - 29,5 kwh/100km (i)  gecombineerde cyclus, WLTP 

Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

Vanaf
€ 259/ maand excl. BTW (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New Expert 1.5 BlueHDi 120 S&S, op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 26.950,00 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 259,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 5.095,00 € en een aankoopoptie van 20,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-02-2024 tot en met 29-02-2024.


Gemengde CO²-uitstoot: 
162 tot 207 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 6,2 tot 7,9 l/100 km

PEUGEOT e-Expert & Expert | Compacte elektrische bedrijfswagen

De PEUGEOT Expert-bestelwagen biedt een schat aan functies ontworpen om je bedrijf te ondersteunen en aan al uw specifieke eisen te voldoen. Ten slotte biedt deze bestelwagen je de keuze tussen een diesel- of elektromotor.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE MOTOR

EEN NIEUWE RIJBELEVING
Tot wel 330 km rijbereik (WLTP)

Een volledig elektrische aandrijving zorgt voor compromisloze nieuwe sensaties.
• Identiek laadvolume, behoud van laadvermogen en maksimaal trekgewicht, 3 lengtes, versies afgestemd op uw behoeften
• Vlot en stabiel rijden
• Snel vertrekken dankzij het direct beschikbare koppel
• Een stille motor 
BESPARING
0 g CO2 tijdens het rijden

Geniet van de sterk verminderde rijkosten:
• Energiekosten lager dan met fossiele brandstoffen
• Lage gebruikskosten dankzij verminderd onderhoud
• Gebruik van de ECO modus om het rijbereik te optimaliseren 
EENVOUDIG IN GEBRUIK
30 minuten voor 80% autonomieDoor gebruik te maken van een 100 kW snellaadpunt. De laadtijd hangt af van het type en het vermogen van het gebruikte laadstation, de omgevingstemperatuur tijdens het laden en de temperatuur van de batterij. 

Maak het leven eenvoudig met snel en intuïtief opladen.
• Met de ChargeMyCar-service van Free2Move vind je altijd en overal een oplaadpunt.
• Beheer vanop afstand het opladen en voorprogrammeren van de verwarming met de MyPeugeot app.
• Als je af en toe wat meer bereik nodig hebt kan je een auto met verbrandingsmotor huren tegen een gunstig tarief met de Mobility Pass             
 

BEDANKT VOOR JE INTERESSE IN PEUGEOT

 
Een commerciële adviseur van je PEUGEOT-verkooppunt neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Configureer jouw PEUGEOT als je dit nog niet hebt gedaan of raadpleeg onze exclusieve aanbiedingen online .

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

KIES WAT HET BESTE BIJ JE PAST

Om  de zakelijke gebruikers nog meer tegemoet te komen, is de PEUGEOT Expert nu beschikbaar in aangepaste nieuwe versies .

 

UITDAGEND TERREIN

Met zijn assertieve design straalt de PEUGEOT Expert Grip Leverbaar in de lengtes Standard, Long en Crew Van  robuustheid en doelgerichtheid uit en is hij uitermate geschikt voor ritten op moeilijk terrein.

Gripversies zijn standaard uitgerust met:
• Bouwpakket met beschermende metalen plaat onder de motor
• Verhoogde bodem (+25 mm)
• Grip Control
• 3 voorzetels
• Nuttig laadvermogen verhoogd tot 1,400 kg (afhankelijk van de versie) en 4 m nuttige laadlengteMet de Moduwork optie 

TOT 6 PERSONEN

U vervoert passagiers en heeft laadruimte nodig Voor de dagelijkse zaken hebt u nodig:
• Zijn modulariteit biedt de mogelijkheid om regelmatig tot zes personen te vervoeren met een vaste of opklapbare zitplaats
• Een nuttig laadvolume tot maximaal 5.5 m3Met neerklapbare achterbank en 4 m3 met vaste zitbank 
• Een nuttige laadlengte tot maximaal 2.38 m

Aanbevolen versie: CREW VAN

VOOR MAXIMALE BINNENRUIMTE

Je vervoert regelmatig grote ladingen en heeft een grote laadruimte nodig.. We kunnen de Expert Long aanraden met de volgende kenmerken:
• Nuttig laadvolume: tot 6.6 m3Met de Moduwork optie 
• Nuttige laadlengte: tot 4 mMet de Moduwork optie 

Aanbevolen versie: EXPERT LONG

AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN

Het uitgebreide gamma van de PEUGEOT Expert heeft voor elke zakelijke gebruiker een versie optimaal aangepaste aan je dagelijkse noden. Ontdek de uitgebreide opties en configureer een Expert aangepast aan uw behoeften.
DESIGN

ELEKTRISCH KARAKTER

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de  nieuwe PEUGEOT e-Expert een karaktervolle, sterke en  dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. De PEUGEOT e-Expert is leverbaar in 3 lengtes en verschillende  uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

ASSERTIEVE DESIGN DIE EFFICIËNTIE UITSTRAALT

Met zijn doorgedreven design straalt de PEUGEOT Expert robuustheid en elegantie uit. De verhoudingen tussen de voorkant, de stuurcabine en de laadruimte zijn perfect uitgebalanceerd.
 
 

 

BUITENDESIGN
Het moderne, strakke uiterlijk en de hoge positie stoere grille  geven deze bestelwagen een opmerkelijke en onmiddelijk herkenbare uitstraling. Ten slotte geeft het Look Pack Standaard verkrijgbaar of als optie, naargelang het type  met zijn LED-lichtsignatuur een extra vleugje elegantie aan uw bedrijf.
 

 

 
KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN

De grille van de compacte bedrijfsauto e-Expert wordt gesierd met de dichroïsche leeuw, het kenmerk van de elektrische PEUGEOT-modellen Om het opladen te vereenvoudigen bevindt de elektrische laadklep zich vooraan aan de bestuurderszijde.
Aan de achterzijde van het voertuig vindt u de dichroïsche leeuw  Beschikbaar als Look Pack optie met blauwe en groene tinten, evenals het specifieke "e-Expert" -monogram.

 

 

 
COMPROMISLOOS INTERIEUR
Bij de PEUGEOT Expert en de PEUGEOT e-Expert werd voorrang gegeven aan binnenruimte resulterend in een laadvolume tot 6,6 m3 Met Moduwork  en een laadvermogen tot 1275 kg, terwijl de hoogte beperkt blijft tot minder dan 1,9 m Naargelang de versie: 1.9 m max. met standaard MAM, meer dan 1.9 m met verhoogde MAM optie .
De elektrische bedrijfswagen, in de Compact uitvoering met een lengte van 4,6 m, is een ideale bedrijfsauto voor het rijden en parkeren in de stad. Dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke emissiezone
 

COCKPIT

INTERIEUR EN COMFORT

Binnenin biedt de PEUGEOT Expert bedrijfswagen rijcomfort van het hoogste niveau. De opstaptrede vereenvoudig de toegang tot de verhoogde zetel die een dominante rijpositie garandeert Naast de functionele en ergonomische hatchback-stijl zitpositie bevat de cabine ook tal van opbergvakken.
SPECIFIEK INSTRUMENTENPANEEL

Het nieuwe bijzondere 3.5 "display met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Expert toont belangrijke ritinformatie in realtime, zoals de status van het rijbereik en de (Charge/Eco/PowerLADEN: Regeneratief/partiëel opladen van de batterij - ECO: Optimaliseren van energieverbruik - POWER: Maximaal vermogen ) energiemeter.

3D TOUCHSCREEN

Op het grote touchscreen kunt u met één druk op de knop alle informatie  met betrekking tot elektrisch rijden weergeven en de energiestromen  bekijken.

ELEKTRISCHE PARKEERREM

De “e-Toggle”-knop biedt onmiddellijke toegang tot de elektrische automatische transmissiebediening. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de 3 rijstanden ECO, NORMAL en POWER ECO: geoptimaliseerd naar rijbereik – NORMAL: geoptimaliseerd naar comfort – POWER: geoptimaliseerd voor prestaties bij het vervoeren van zware lasten  De standaard elektrische parkeerrem werkt automatisch en is dus bijzonder gebruiksvriendelijk.

RIJDEND KANTOOR

Transformeer de cabine van uw PEUGEOT Expert in een rijdend ergonomisch en praktisch kantoo r dank zij de ModuworkBeschikbaar als optie  zwenkbare tafel met zijn centrale armsteun.

 

 

 

MEER MODULEERBAARHEID VOOR MEER PRODUCTIVITEIT

Met hun Moduwork®-zitbank, schuifdeuren aan de zijkant en geïsoleerd tussenschot bieden de bestelwagens van PEUGEOT Expert en e-Expert talrijke configuraties om zo maksimaal aan de behoeften van zakelijke gebruikers te voldoen..

EXPERT COMBI EN e-EXPERT COMBI

Garandeer uw passagiers  een veilige en comfortabele reis met de PEUGEOT Expert Combi en e-Expert Combi. Combineer rijplezier en prestaties in het dagelijks leven met hun elektrische en dieselmotoren.

PRESTEREN ZONDER COMPROMISSEN

Het PEUGEOT Expert- en e-Expert model maken maximaal gebruik van het EMP2iEMP2: Efficient Modulair Platform. New generation platform van PSA Peugeot Citroën.  platform, waarbij je de vrije keuze hebt tussen een diesel of een volledig elektrische motoraandrijving. De geoptimaliseerde architectuur van de nieuwe PEUGEOT e-Expert staat garant voor het behoud van de grote laadruimte en comfortabele rijpositie vergelijkbaar met de versies met verbrandingsmotor

 

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

HERKENNING EN ADVISEREN VAN DE SNELHEIDSLIMIET

De multifunctionele cameraBeschikbaar als optie  herkent borden met een snelheidslimiet en verwittigt de bestuurder via het dashboard en/of de head-up display. Indien geactiveerd, adviseert het systeem je de lokale snelheidslimiet als instelwaarde voor je snelheidsbegrenzer of cruisecontrol.

 

VISIOPARK 1

De achteruitrijcameraStandaard verkrijgbaar of als optie met het 7" touchscreen, al naargelang het type  treedt automatisch in werking zodra de auto in zijn achteruit wordt gezet. Ze geeft een 180 ° overzicht van de bestelwagen en zijn omgeving. Het achteruitzicht bevat hulplijnen die meedraaien met het stuurwiel. Als er obstakels zijn, zoomt het systeem in, aangevuld met een keuze uit andere beelden.

ACTIVE SAFETY BRAKE (Automatisch noodremsysteem)

Het automatische noodremsysteem, genaamd Active Safety BrakeStandaard verkrijgbaar of als optie, naargelang het type , wordt ingeschakeld wanneer er een nakende aanrijding wordt gedetecteerd. De camera en de radar detecteren om het even welk bewegend of stilstaand obstakel. Remt de bestuurder niet of wordt er onvoldoende geremd, dan grijpt het systeem automatisch in. Het helpt een aanrijding te vermijden als u met minder dan 30 km/h rijdt of vermindert de gevolgen van de aanrijding door de snelheid op het moment van de impact te beperken.

SMARTBEAM KOPLAMPEN

Dit systeemStandaard verkrijgbaar of als optie, naargelang het type  is 's nachts actief. het schakelt de koplampen automatisch naar dimstand, en andersom, al naargelang er door de camera andere wagens in de nabijheid worden gedetecteerd..

 

 

 

 

BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE PEUGEOT e-EXPERT

230 km aan 50 kWh, 330 km aan 75 kWh

PROFESSIONAL ELECTRIC-SPECIFIC SERVICES

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en de app Free2Move, bepaal je zelf hoe je je elektrisch voertuig gebruikt.

GECONNECTEERDE DIENSTEN

Bedien je wagen vanop afstand met MyPeugeot (beheren en plannen van het laden om optimaal de daluren te benutten, programmeren van de binnentemperatuur van je wagen vooraf, en zoveel meer).l

CHARGE MY CAR AVEC FREE2MOVE

Opteer voor een oplossing die je eenvoudig toegang verleent tot openbare laadpunten door hedt gebruik van de Charge My CarTegen betaling  -aanbiedingen van de app Free2Move.

MOBILITY PASS

Voor de occasionele langere ritten bestaat er de optie om een wagen met verbrandingsmotor te huren tegen een competitieve prijs.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer van services die in realtime met je account gesynchroniseerd worden, dankzij de gratis MyPeugeot In acht genomen dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk, en de beschikbaarheid ervan op je locatie    app:
• Hou de status van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
• Krijg snel bijstand
• Beheer het onderhoud en de dienstverlening voor je voertuig.
• Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.

BESTELWAGENS OP MAAT

EEN GAMMA VOOR AL UW BEHOEFTEN
Om aan de eisen van alle zakelijke gebruikers te voldoen, is de Expert beschikbaar in veel verschillende versies: campers, kippers, busjes, ambulances, koelwagens, terreinwagens, 4x4's, bestelwagens, voertuig voor vervoer van gehandicapte passagiers en nog veel meer

Om het ombouwen van de Expert te vereenvoudigen, zijn er aansluitdozen voorzienStandaard verkrijgbaar of als optie  die het toevoegen van extra elektrische apparatuur mogelijk maken zonder de bestaande elektrische uitrusting van het voertuig te wijzigen.

Een chassis-cabine-versie kan als basis dienen voor een aantal ombouwingen. Er zijn speciale verankeringspunten en steunen aangebracht om de carrosseriebevestigingen vast te zetten.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

De PEUGEOT Expert is ontworpen om te voldoen aan de noden van professionals, bijzondere aandacht werd besteed aan het optimaliseren van de total cost of ownership. Om de restwaarde te maximaliseren van de PEUGEOT Expert heeft PEUGEOT al zijn expertise aangewend om een geavanceerd ontwerp, met hoogwaardige afwerking en maximale duurzaamheid te ontwikkelen.

Parallel werden onderdelen en motoren zorgvuldig geselecteerd om de onderhoudskosten en het verbruik te minimaliseren.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek onze Free2Move Lease-aanbiedingen en aanverwante diensten, en al onze andere financieringsoplossingen, verzekeringscontracten, garanties en 24/7 assistentie, en niet te vergeten de uitgebreide dienst na verkoop voor zakelijke voertuigen.