SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SERVICE

PEUGEOT SERVICE

KIES DE JUISTE AANPAK VOOR HET ONDERHOUD VAN JE VOERTUIG!

Bij Peugeot Service is de zorg voor je voertuig onze hoogste prioriteit, zodat je in het volste vertrouwen kunt genieten van een vlekkeloze ervaring. Een echt partnerschap tussen jou en Peugeot Service.

 

We beseffen dat je de best mogelijke ervaring met je Peugeot wilt.

 

De Peugeot Serviceteams zijn echte experts op het gebied van je voertuig en worden voortdurend bijgeschoold over de nieuwste technologieën en software die voor je Peugeot worden ingezet.

Profiteer van onze diensten vanuit het comfort van bij je thuis en plan het onderhoud van je Peugeot in onze werkplaatsen, valideer herstellingen en blijf op de hoogte door onze experts van Peugeot Service.

 

Maak van onderhoud kinderspel, voor eindeloos rijplezier.

MAAK EEN AFSPRAAK ONLINE

LAAT JE BEGELEIDEN

Selecteer in een vingerknip het dichtstbijzijnde verkooppunt en reserveer het precieze tijdstip van je bezoek rechtstreeks in de werkplaatsagenda op deze pagina of in de MyPeugeot-app.


Profiteer bovendien van voorkeurtarieven op Happy Hour-tijdstippen.

Bénéficiez en plus de tarifs préférentiels sur les tranches horaires Happy Hour (i) afhankelijk van de beschikbare tijdslots in je verkooppunt 

ONLINE OFFERTE

GEEN VERRASSINGEN

Op onze website kun je zelf een offerte opstellen voordat je je voertuig naar de garage brengt.

In een paar klikken weet je hoeveel de werkzaamheden zullen kosten. Datzelfde bedrag wordt dan in rekening gebracht.

VIDEOCHECK

BLIJF VOLLEDIG UP-TO-DATE OVER ELK DETAIL VAN JE HERSTELLING

Eenmaal je voertuig naar de werkplaats is gebracht en nog voor de experts aan de slag gaan, starten ze de opname van de volledige herstelling.
 

Als ze merken dat er bijkomend onderhoud nodig is, brengen ze je daarvan op de hoogte door je de video te sturen en uit te leggen wat er moet gebeuren.

 

Aan jou om dan te beslissen of je de bijkomende werkzaamheden meteen wilt laten uitvoeren.