SKIP TO CONTENT
PEUGEOT SERVICE
PEUGEOT SERVICE

BEZOEK EEN PEUGEOT SERVICE

Maak de juiste keuze als het op het onderhoud van je wagen aankomt! 

Je profiteert niet alleen van de professionele knowhow van onze experts, maar je houdt ook je tijd en budget onder controle. Dankzij onze diensten kun je het onderhoud van je Peugeot plannen en organiseren, herstellingen goedkeuren en zelfs tussen twee afspraken door op de hoogte blijven - en dat allemaal van thuis uit.  Maak het onderhoud eenvoudiger voor eindeloos rijplezier.

HET ONLINE BOEKEN VAN EEN AFSPRAAK

LAAT JE BEGELEIDEN 

Moet je een afspraak boeken bij een hersteller? In een mum van tijd kies je je dichtstbijzijnde werkplaats en boek je het exacte tijdstip van je aankomst vanuit deze pagina.

 

ONLINE OFFERTE

GEEN ONAANGENAME VERRASSINGEN

Op onze website kan je je eigen offerte aanvragen voordat je bepaalde herstellingen aan je wagen laat uitvoeren. In slechts een paar klikken zie je wat er moet gebeuren. Dat is het bedrag dat je wordt gefactureerd. Bovendien heb je toegang tot diensten op maat op basis van de leeftijd van je wagen en je budget.

JE WEET ALLES OVER HET HELE GEBEUREN

Nadat je wagen bij de werkplaats is afgezet en voordat er werkzaamheden plaatsvinden, wordt er een volledige diagnostische controle van je wagen gefilmd door onze experts.

Wanneer we merken dat er extra werk nodig is, zullen we je dit laten weten door je deze video te sturen en uit te leggen wat er moet gebeuren. Het is dan aan jou om ja of nee te zeggen tegen de herstellers die eraan werken.

PEUGEOT ASSISTANCE

JE KUNT OP ONS REKENEN

Profiteer van PEUGEOT Assistance wanneer je wagen niet kan rijden (door pech of ongeval). Krijg hulp bij pech of bij het wegtakelen van je wagen, zodat je je reis nog kunt voortzetten - indien nodig tot aan je voordeur.