SKIP TO CONTENT

FORFAIT VOORRUIT

Forfait herstelling voorruit Peugeot

FORFAIT VOORRUIT

Met deze service hoef je niet te wachten na schade aan de voorruit:  de voorruitherstelling is zeer snel en veel goedkoper dan vervanging.

 

 • Materialen en harsen die nodig zijn om de voorruit te repareren (in het geval van schade die kleiner is dan de diameter van een muntstuk van € 2 en buiten het gezichtsveld van de bestuurder)
 • Werkuren installeren door vakmannen
 • Visuele controle door PEUGEOT-experten
 • Verslag van de uitgevoerde werken

WAARUIT IS EEN VOORRUIT GEMAAKT?

Omdat voorruiten vroeger werden gemaakt van gehard glas, braken voorruiten bij een botsing soms in duizend stukken. De huidige voorruiten worden vervaardigd uit gelamineerd glas. Ze bestaan uit afwisselende lagen glas en polyvinylbutyral (PVB), waardoor het materiaal flexibel is en bestand tegen doorboren. Bij een botsing blijft de hechting tussen de lagen behouden.

TE HERSTELLEN SCHADE

 • Sterretjes
 • Gecombineerde breuken
 • Bullseyes
 • Halve maan 
 

NIET TE HERSTELLEN SCHADE

 • Elke schade in het gezichtsveld van de bestuurder,
 • Eventuele schade aan de rand van de voorruit,
 • Sterretjes waarvan de oppervlakte groter is dan een muntstuk van € 2, of wanneer er meer dan 3 gevallen van ruitschade zijn.

Ook kan een reeds gerepareerde schade niet opnieuw worden gerepareerd,

 • Elke schade waardoor een klein stukje glas is verwijderd,
 • Eventuele schade aan athermische voorruiten.

PEUGEOT STAAT VOOR JE KLAAR

Zodra er schade optreedt, is het raadzaam om het beschadigde gebied te beschermen met een stuk doorzichtige tape van dezelfde grootte. Op deze manier vermijd je stof en water, waardoor de reparatie erg lastig of zelfs onmogelijk wordt. Maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij een PEUGEOT Servicecentrum

Wacht niet langer met het repareren van je voorruit, want schade die snel wordt hersteld, voorkomt kostbare vervanging.

Als de schade niet hersteld kan worden, adviseert je PEUGEOT-garage om de voorruit te vervangen. Wat het probleem met je voorruit ook is, de PEUGEOT-service kan je adviseren en passende oplossingen bieden. Als je een vraag hebt over je eigen risico, neem dan contact op met je PEUGEOT Service-verkoopadviseur.

 

 

PEUGEOT EN HET MILIEU

PEUGEOT doet aan verantwoord ondernemen en zet zich actief in voor het duurzaam afvoeren van schadelijke stoffenBezoek de website www.groupe-psa.com voor meer informatie .

Van het ontwerp van onze wagens tot het recycleren van gebruikte onderdelen, PEUGEOT zet zich samen met zijn netwerk in om milieubewust te handelen in elke fase van de levenscyclus van het voertuigBezoek de website www.groupe-psa.com voor meer informatie .

PEUGEOT ORIGINELE SERVICES

Originele kwaliteit, gemoedsrust gegarandeerd


All-in forfaits bestaande uit nazicht door onze experts, werkuren en originele onderdelen inbegrepen. Voor de onderhoudswerkzaamheden worden onderdelen gebruikt die 100% identiek zijn aan diegene die worden gebruikt bij nieuwe voertuigen. Ze zijn het meest geschikt voor je wagen en garanderen maximale veiligheid. Door originele onderdelen van hoge kwaliteit te gebruiken, blijft je wagen jarenlang in topconditie. Geniet zonder zorgen van een optimaal rijgenot.

 
ONTDEK ALLES OVER ORIGINELE ONDERDELEN
PEUGEOT EUROREPAR
Een combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie
 

All-in pakketten inclusief werkuren en Eurorepar-onderdelen, met een exclusief assortiment universeel toepasbare onderdelen van verschillende merken, specifiek aangepast aan wagens ouder dan drie jaar. En omdat ze tot 25% goedkoper zijn dan originele onderdelen, kun je op kosten besparen.

 
ONTDEK ONZE ONDERDELEN VAN VERSCHILLENDE GROTE MERKEN