SPECIALE SERIES

/image/88/4/308-tech-edition.431884.jpg
/image/88/7/logo-tekedition-2.431887.jpg

SÉRIE SPÉCIALE TECH EDITION

PEUGEOT introduceert een nieuwe speciale reeks: Tech Edition, gebaseerd op de Allure-uitvoering. Georiënteerd op technologie en veiligheid, combineert deze reeks alle connectiviteit en rijhulpsystemen die de PEUGEOT 208, 308 en 308 SW te bieden hebben.

De speciale reeks is voorzien van alle connectiviteit, rij- en parkeerhulpsystemen: Active City Brake, Parkeerhulp, Park Assist, Achteruitrijcamera, Peugeot Connect en het Pack Comfort met centrale armleuning voor.

SPECIALE SERIE CROSSWAY

Peugeot presenteert een nieuwe speciale serie Crossway op basis van de versie Allure. Deze speciale serie is uitgerust met alle connectiviteit en rijhulpsystemen die leverbaar zijn op de Peugeot SUV 2008, SUV 3008 en SUV 5008.

Met zijn kwaliteitsvolle materialen en verfijnde afwerking staat de speciale serie Peugeot Crossway garant voor een intense rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Een compact stuur, hoog geplaatst instrumentarium en touchscreen dragen bij tot een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag en een onverstoorbare handling. Diverse technologieën - rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheid - versterken uw sensaties en zorgen voor een unieke rijervaring.

/image/88/6/logo-crossway.431886.jpg