SKIP TO CONTENT
e-RIFTER

PEUGEOT e-RIFTER : DE ELEKTRISCHE WAGEN TOT 7 ZITPLAATSEN

De PEUGEOT Rifter en de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn assertieve gespierde en robuuste stijl, een modern en technologisch interieur en opmerkelijke ruimte en modulariteit nodigen je uit voor een ongekende levenservaring.

Ontdek deze gezinswagen uitgerust met een 100% elektrische motor met een rijbereik tot 280 km*

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN ONLINE

Configureer en bestel je toekomstige Peugeot Rifter onmiddellijk online.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING *

* Het onderscheidende design van Peugeot

De nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn allroad Geschikt voor het rijden op onverharde, maar begaanbare wegen  -karakter. Het is een ideale wagen voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.

EEN COMPROMILOOS DESIGN
Met zijn korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid, kenmerken van een SUV, kan hij op elke type weg mits begaanbaar  uit de voeten. De koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en de verticale grille versterken het evenwichtige, compacte en dynamische silhouet.
EEN STERK PERSOONLIJKHEID
Het dynamische silhouet en de pure lijnen maken van de Peugeot Rifter een echte blikvanger. De aluminiumgrijze beschermplaat Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar , de gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar , de dakrails en de zwarte spatschermverbreders en zijstootlijsten versterken het onderscheidende design van de e-Rifter.
DE LEEUWENKLAUW VAN PEUGEOT
 

Meer dan alleen een wagen die perfect past in het Peugeot-gamma. Met de lichtsignatuur van zijn achterlichten in de vorm van 3 "klauwen" is de Peugeot Rifter een icoon van het merk. De optionele trekhaak maakt de Rifter nog veelzijdiger. Terwijl de twee brede schuifdeuren met volledig te openen Voor de 2e zitrij, afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar  en extra getinte Voor de 2e en 3e zitrij, extra getinte ruiten afhankelijk van de uitvoering leverbaar in combinatie met de optionele te openen achterruit of niet leverbaar  ruiten toegang bieden tot een interieur dat gezien mag worden.

De nieuwe Peugeot e-Rifter herken je aan zijn evenwichtige en elegante silhouet en het "e-Rifter"-embleem op de achterzijde. Achter de klep in het linker achterscherm vind je de laadaansluiting.

INTELLIGENCE FOR GREATER EASE *
 
*VERNUFT VOOR EXTRA GEBRUIKSGEMAK
 
De Peugeot e-Rifter zijn ongekend flexibel. Zo zijn ze leverbaar in twee lengtes (Standard en Long) en met tot wel 7-zitplaatsen. Een neerklapbare voorpassagiersstoel en een 2/3 - 1/3 deelbare achterbank Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet leverbaar of 3 individuele achterstoelen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar  met Magic Flat-systeem, een 3e zitrij met 2 individuele uitneembare stoelen: aan jou de keuze! De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l tot wel 3500 l, en zelfs 4000 l bij de Long-uitvoering met 5 zitplaatsen. De te openen achterruit Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar , de lage tildrempel en de vlakke laadvloer Voorwerpen met een lengte van tot wel 2,70 m (Standard) of 3,05 m (Long) vergemakkelijken het in- en uitladen.

 

EEN NIEUWE EVOLUTIE VAN DE PEUGEOT i-COCKPIT®
 
De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar .
 

De Peugeot i-Cockpit® is technologisch geëvolueerd met twee nieuwe instrumentenpanelen waarop je alle informatie vindt die je nodig hebt in jouw 100% elektrische wagen.

 

Het standaard analoge instrumentenpaneel is aangepast voor de e-Rifter en is voorzien van: Een vermogensmeter voor de weergave van het energieverbruik (ECO bij zuinig rijden of POWER bij gebruik van het maximale vermogen) of het terugwinnen van energie (CHARGE), Een verbruiksmeter voor de verwarming en airconditioning, Een laadniveaumeter die het laadniveau van het accupakket weergeeft, Op het kleurenmatrixdisplay kan je de energiestromen, de voortgang of het geprogrammeerde tijdstip van het laden, de informatie van de boordcomputer en het rijbereik bekijken.

 

100% DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL
Optioneel kan je beschikken over een 100% digitaal 10 inch HD-instrumentenpaneel, uniek voor een wagen in dit segment.
 
De weergave van de informatie, in de nieuwste grafische stijl van Peugeot, kan volledig aan je persoonlijke voorkeur worden aangepast.
 
De rolknop op het stuurwiel biedt keuze uit verschillende weergavemodi, zodat je het instrumentenpaneel van je Peugeot i-Cockpit® volledig naar je eigen voorkeur kan inrichten. Zo kan je bijvoorbeeld de navigatie-aanwijzingen, de weergave van de energiestromen of de informatie van de rijhulpsystemen naar de voorgrond halen.
TOUCHSCREEN

Bij het grote 10 inch touchscreen Optioneel  in combinatie met het Pack Connect Navigation met spraakbediening en realtime verkeersinformatie en gevarenzones van TomTom Services Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. Deze online navigatieservices kunnen gebruikt worden via een in de auto geïntegreerde simkaart of via de smartphone van de klant (modem-modus, afhankelijk van model/uitvoering). Dankzij de TomTom-services wordt alle voor het rijden nuttige informatie in real time weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, weer, lokaal zoeken en gevarenzones (indien toegestaan in het desbetreffende land). Het abonnement op al deze services is de eerste 3 jaar gratis en online uit te breiden of te verlengen (tegen betaling). , heb je via een speciale toets toegang tot het menu "Electric":

 

 • "Energiestromen" voor weergave van de energiestromen in real time
 • "Statistieken" voor weergave van de verbruiksstatistieken
 • "Laden" voor het programmeren van een begintijdstip van het laden
 
Bovendien kan je dankzij de Mirror Screen-functie Alleen gecertificeerde Android Auto™- en Apple CarPlay™-apps kunnen, afhankelijk van de app, zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden worden gebruikt. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde Android Auto™- of Apple CarPlay™-app worden gedownload. De functie Mirror Screen werkt via Android Auto™ (in combinatie met smartphones met Android-besturingssysteem) of Apple CarPlay™ (in combinatie met smartphones met iOS-besturingssysteem), op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. via het centrale scherm van de wagen alle compatibele apps van je smartphone gebruiken.
 
NIEUWE HENDEL

De nieuwe "e-Toggle" automatische transmissiebedieningsknop geeft je toegang tot de functies Park / Reverse / Neutral / Drive. Activering van de "Brake"-modus op de middenconsole zorgt voor een geaccentueerde vertraging bij het loslaten van het gaspedaal, wat het rijbereik bevordert.

 

Heel slim, de nieuwe smartphone-opslag aan de voorkant is compatibel met inductieladen Draadloos opladen van smartphones of apparaten die compatibel zijn met de Qi-standaard 

MODERN INTERIEUR

Neem plaats achter het stuur van de Peugeot Rifter of de nieuwe Peugeot e-Rifter en geniet van de prettige zitpositie en de ergonomische stoelen die ook lange mensen veel comfort bieden. 

En de bijzonder efficiënte geluidsisolatie zorgt voor een oase van rust in het interieur.

ZÉNITH® DAK
Het Zénith®-dak Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar met een elektrisch bedienbaar zonnescherm en LED-sfeerverlichting Led-verlichting: voor 100% bestaand uit light-emitting diodes zorgt niet alleen voor een licht interieur, maar biedt ook extra opbergmogelijkheden in de centrale boog, de opbergkoffer en de opbergruimte boven de voorruit.
OPBERGMOGELIJKHEDEN
Opbergmogelijkheden te kust en te keur: In de voorportieren en schuifdeuren, in de middenconsole en in de vloer, enz. De inhoud Tot wel 186 l, waaronder 92 l in het Zénith®-dak van de opbergruimtes van de Peugeot Rifter is de nieuwe maatstaf voor wagens uit dit segment. De vele opbergruimtes zijn ruim en gemakkelijk bereikbaar. Ze zijn bij uitstek geschikt voor de dagelijkse voorwerpen die je bij de hand wilt hebben.
TECHNOLOGIE

PARKEERHULPSYSTEMEN

Parkeren wordt kinderspel! 

De verschillende parkeerhulpsystemen van de Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter maken het parkeren nog gemakkelijker en plezieriger: 

 

 

Complete voorzieningen voor alle omstandigheden.

RIJHULPSYSTEMEN

Met de rijhulpsystemen van Peugeot wordt het rijden in de Rifter en de nieuwe e-Rifter nog gemakkelijker, zorgelozer en veiliger. 

 

Je kan elke reis zorgeloos tegemoetzien.

GRIP CONTROL

Meer tractie voor nog meer reismogelijkheden. Met de Advanced Grip Control Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar – 16 inch lichtmetalen velgen met speciale banden en beschermplaat onder de motor , een verbeterde antispinregeling, bieden de Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter je nog meer reismogelijkheden. Met de draaiknop kan je kiezen uit 5 standen (Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand, ESP OFF) voor de aandrijving. 
De meest veeleisende automobilisten kunnen kiezen voor de uitvoering met vierwielaandrijving Afhankelijk van de uitvoering als optie leverbaar - Uitvoering met vierwielaandrijving ontwikkeld in samenwerking met onze partner Dangel .

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

Optimale controle, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De functie HADC Hill Assistant Descent Control  dvan de Advanced Grip Control Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar houdt ook op de steilste afdalingen de snelheid van de Peugeot Rifter en de nieuwe Peugeot e-Rifter laag. 

Je kan je concentreren op de besturing van de wagen, voor nog meer veiligheid, comfort en controle.

RIJMODI

De nieuwe e-Rifter biedt je de keuze uit 3 rijmodi:

 

 • Eco (60 kW, 180 Nm): voor een maximale actieradius en een extra soepel rijgedrag,
 • Normal (80 kW, 210 Nm): de optimale rijmodus voor dagelijks gebruik,
 • Power (100 kW, 260 Nm): voor optimale prestaties bij zware belading.

 

REMMODI

Dankzij de functie regeneratief remmen kan op 2 niveaus worden afgeremd op de motor Gematigde of verhoogde regeneratie van het accupakket , zodat het accupakket wordt opgeladen wanneer je vaart mindert:

 

 • Gemiddeld (standaardmodus), voor een remgevoel dat vergelijkbaar is met dat van een wagen met verbrandingsmotor,
 • Sterk (in te schakelen met de toets "B" (Brake) bij de selectiehendel) waarbij de wagen sterker vertraagt als je het gaspedaal loslaat. Hierbij wordt energie teruggewonnen, wat de actieradius ten goede komt.

 

TECHNISCHE INFORMATIE
100% ELEKTRISCHE MOTOR

Zo handig in de stad als robuust en veilig op de weg, de nieuwe PEUGEOT e-Rifter is uitgerust met de 100 kW (136 pk) sterke elektromotor.

Deze motor biedt onmiddellijke acceleratie dankzij het directe motorkoppel van 260 Nm.

 
RIJBEREIK & OPLADEN

Om optimaal te profiteren van het WLTP-bereik van 280 km van de nieuwe PEUGEOT e-Rifter, zijn er verschillende oplaadoplossingen beschikbaar.

 

Er zijn twee soorten ingebouwde opladersAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar beschikbaar:

 

 • Een standaard enkelfasige lader van 7,4 kW
 • Een optionele 11 kW driefasige lader

 

 
AFMETINGEN
 • Lengte: 4403 mm (standaard) - 4753 mn (lang)
 • Breedte Exclusief spiegels : 1553mm
 • Hoogte: 1878 mm max (Standaard) - 1882mn (Lang)

Standaard

Voor (rij 1)

 • Breedte bij ellebogen: 1473 mm
 • Buste hoogte: 983/1008

 

Achter (rij 2)

 • Breedte bij de ellebogen: 1465 mm
 • Knieruimte: 240 mm

 

Terug (Rang 3)

 • Breedte bij de ellebogen: 1200 mm
 • Buste Hoogte: 856mm
De kofferbak biedt een indrukwekkend volume van 775 L tot 3500 L en tot 4000 L voor de Long 5-zits versie
PRIJZEN & ACCESSOIRES
 • Raadpleeg de catalogus van de nieuwe Peugeot e-Rifter
 • Raadpleeg de brochure met prijzen, uitrusting en technische kenmerken.
Het gamma originele PEUGEOT-accessoires is ontworpen om je e-Rifter te personaliseren, uit te rusten en te onderhouden.