SKIP TO CONTENT
e-RIFTER

Vanaf
€ 39.070 incl. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw – basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/03/2023 tot 31/03/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.   

Rijbereik tot 280 km**
Gecombineerd elektrisch verbruik: 18,7 - 19,9 kwh/100km
Emissie (WLTP): 0 g CO2/km
Oplaadtijd: 30 minuten om de batterij tot 80% te herladen

PEUGEOT e-RIFTER : DE ELEKTRISCHE WAGEN TOT 7 ZITPLAATSEN

De PEUGEOT Rifter en de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn assertieve gespierde en robuuste stijl, een modern en technologisch interieur en opmerkelijke ruimte en modulariteit nodigen je uit voor een ongekende levenservaring.

Ontdek deze gezinswagen uitgerust met een 100% elektrische motor met een rijbereik tot 280 km Goedkeuringswaarde bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, bijgewerkt tot 02 01 2022. De getoonde waarde dient ter vergelijking. Belangrijk: de werkelijke actieradius kan aanzienlijk afwijken en variëren afhankelijk van: opties, gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden.  

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN ONLINE

Configureer en bestel je toekomstige Peugeot Rifter onmiddellijk online.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
De nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn allroad Geschikt voor het rijden op onverharde, maar begaanbare wegen  -karakter. Het is een ideale wagen voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.
 
 BESTEL JE PEUGEOT ONLINE
Je kan je nieuwe PEUGEOT van begin tot het einde online bestellen. 
Ontdek onze aanbiedingen van het moment en ons gamma dankzij de configurator.
PROFITEER VAN DE BESTE AANBIEDINGEN
Koop je toekomstige Peugeot en profiteer online van onze aanbiedingen van het moment
BEGELEIDING OP ELK MOMENT
Aankoop, financiering of herstelraming, onze adviseurs begeleiden u.
LEVERING OVERAL IN BELGIË
Haal je wagen op bij een van onze Peugeot-verkooppunten.
14 DAGEN BEDENKTIJD
Voor alle online of telefonische bestellingen.
EEN NIEUWE EVOLUTIE VAN DE PEUGEOT i-COCKPIT®
 
De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar .
 

De Peugeot i-Cockpit® is technologisch geëvolueerd met twee nieuwe instrumentenpanelen waarop je alle informatie vindt die je nodig hebt in jouw 100% elektrische wagen.

 

Het standaard analoge instrumentenpaneel is aangepast voor de e-Rifter en is voorzien van: Een vermogensmeter voor de weergave van het energieverbruik (ECO bij zuinig rijden of POWER bij gebruik van het maximale vermogen) of het terugwinnen van energie (CHARGE), Een verbruiksmeter voor de verwarming en airconditioning, Een laadniveaumeter die het laadniveau van het accupakket weergeeft, Op het kleurenmatrixdisplay kan je de energiestromen, de voortgang of het geprogrammeerde tijdstip van het laden, de informatie van de boordcomputer en het rijbereik bekijken.

 

TECHNOLOGIE e-RIFTER
TECHNISCHE INFORMATIE
AFMETINGEN
PRIJZEN & ACCESSOIRES
Ontdek de e-brochure en de catalogus met prijzen, uitrusting en technische kenmerken van de PEUGEOT e-RIFTER.
TARIEFBROCHURE
Ontdek onze e-RIFTER accessoires.
PROFESSIONALS
e-RIFTER VOOR PROFESSIONALS
PEUGEOT biedt je een reeks online diensten. Of je nu de e-Rifter wilt ontdekken of kopen, of een naverkoop afspraak wilt maken voor de revisie of het onderhoud van je PEUGEOT e-Rifter, je doet het heel eenvoudig vanuit je kantoor.
AANBIEDINGEN OP MAAT
Profiteer van onze Peugeot e-Rifter aanbiedingen! Vind de juiste e-Rifter voor je bedrijf.