COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT RIFTER – RIJERVARING

OP NAAR RIJSENSATIES

/image/87/3/peugeot-rifter-2018-200-fr.435873.jpg

Maak in de PEUGEOT i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur met geïntegreerde bediening en spraakherkenning, head-up instrumentarium en capacitief 8" touchscreeni. De PEUGEOT RIFTER staat garant voor een unieke rijervaring.

GECONNECTEERDE 3D-NAVIGATIE

/image/87/1/peugeot-rifter-1802styp030.435871.jpg

Stap in een innovatief interieur. Geconnecteerde 3D navigatiei met spraakherkenning en de PEUGEOT Connect Navi diensten maken het rijden nog een stuk makkelijker. Verkeersinfo in real timei, beschikbare parkeerplaatsen, brandstofprijzen, meteo… via het touchscreen krijgt u een volledig beeld van uw directe omgeving.

EEN WERELD BINNEN HANDBEREIK

Benut uw smartphone optimaal. Dankzij de functie Mirror Screeni van de PEUGEOT RIFTER kunnen compatibele apps op uw smartphone worden bediend via het touchscreen van de wagen. Bovendien wordt uw smartphone opgeladen door inductiei, wat een kabel overbodig maakt.

RIJGEDRAG

/image/87/5/peugeot-rifter-2018-104-fr.435875.jpg

Een imposante verschijning. Die heerst over de weg, hoe veeleisend ook. De PEUGEOT RIFTER rijdt zoals het een PEUGEOT betaamt, met dank aan een uitgekiend onderstel, aangepaste stuurinrichting en een grotere bodemvrijheid die hem laat presteren als een terreinwageni. En de hoge rijpositie maakt u nog wat dominanter op de weg.

RIJ HET AVONTUUR TEGEMOET

/image/87/6/peugeot-rifter-2018-125-fr.435876.jpg

Behoud de controle, ook in extreme rijomstandigheden. Met de HADC-functie van Advanced Grip Controli houdt de PEUGEOT RIFTER een lage snelheid aan op steile hellingen. Zo kan u zich ten volle concentreren op de besturing voor nog meer veiligheid, comfort en controle.

/image/87/7/peugeot-rifter-2018-113-fr.435877.jpg

Meer grip voor nog meer avontuur. Met zijn Advanced Grip Controli en geoptimaliseerde tractiecontrole rijdt de PEUGEOT RIFTER zoals u dat wil. Kies uit 5 rijstanden (standaard, sneeuw, terrein, zand, ESP OFF) met de draaiknop op de middenconsole en trek de wijde wereld in.