COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT RIFTER VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT Rifter heeft een uitgesproken karakter. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair, het nodigt uit tot een unieke levenswijze en speelt in op de verwachtingen van professionals.

EEN UITGESPROKEN KARAKTER VOOR EEN UNIEKE STYLING

/image/13/4/peugeot-rifter-1802styp003.434134.jpg

STIJLVOL IN DE STAD EN OUTDOOR

Compromisloos design. De elegante, robuuste, wendbare en krachtige ludospace PEUGEOT Rifter is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid oogt hij als een terreinwageni. Zijn koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

/image/13/5/peugeot-rifter-1802styp032.434135.jpg

TYPISCHE PEUGEOT-STYLING

Fiere uiting van een grote traditie. Met zijn karakteristieke front in de stijl van de meest recente PEUGEOT-modellen en expressieve achterlichten met drie strepen profileert de PEUGEOT Rifter zich als een nieuw merkicoon.

KLAAR VOOR DE ACTIE

DE PEUGEOT i-COCKPIT® NODIGT UIT TOT RIJDEN

De PEUGEOT i-Cockpit® staat elke dag weer garant voor een opwindende en intuïtieve rijervaring, met dank aan een compact, dubbel afgeplat stuur dat perfect in de hand ligt voor een maximale wendbaarheid, een capacitief 8"i touchscreen binnen handbereik en gezichtsveld, en een head-up instrumentarium met kleurendisplay voor een optimale afleesbaarheid.

Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Controli staat garant voor een maximale controle en grip.

KRACHTIGE MOTOREN

Met innovatieve diesel- en benzinemotoren gekoppeld aan een nieuwe 8-trapsautomaat EAT8, munt de ludospace PEUGEOT Rifter uit door superieure prestaties bij een bescheiden verbruik in de praktijk.

INTELLIGENTIE VOOR MEER GEMAK

UITGEKIENDE MODULARITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

De ludospace die inspeelt op de noden van professionals. Met 5 of 7 zitplaatsen en twee lengtes (Standard en Long) is de PEUGEOT RIFTER een toonbeeld van modulariteit. Voorpassagierszeteli en 2/3-1/3 gedeelde achterbanki of 3 aparte achterzetelsi met "Magic Flat"-systeemi die in de vloer kunnen worden neergeklapt, 3e zetelrij met 2 aparte en uitneembare zetelsi… u kiest zelf de configuratie.

De optionele trekhaak biedt nog meer vrijheid, terwijl de 2 laterale schuifdeuren met grote opening en neerlaatbarei en getintei ruiten toegang bieden tot een interieur dat werkelijk niets te wensen overlaat.

De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 li tot 3.500 li en zelfs 4.000 l voor de versie Long met 5 zitplaatsen. Ten slotte maken ook de openende achterruiti, de lage laaddrempel en de vlakke laadvloeri het in- en uitladen een stuk makkelijker.

/image/14/6/peugeot-rifter-2018-176-fr.434146.jpg

VLOT EN ONTSPANNEN RIJDEN

Stap in een innovatief interieur. Met geconnecteerde 3D navigatie met geïntegreerde bediening en spraakherkenningi, de Mirror Screeni functie, PEUGEOT Connect diensten en draadloos smartphone opladen door inductiei is de PEUGEOT Rifter een toonbeeld van connectiviteit. Bovendien kan de bestuurder rekenen op tal van geavanceerde rijhulpsystemen.

BELANGRIJKSTE UITRUSTINGEN

/image/14/5/peugeot-diesel-2017-008-fr.434145.jpg

NIEUWE GENERATIE MOTOREN

De PEUGEOT RIFTER is leverbaar met de BlueHDi 100-motor en manuele 5-baki en de PureTech 110 S&S-motor met manuele 6-baki voor maximale efficiëntie.

/image/14/7/peugeot-rifter-2018-197-fr.434147.jpg

OPVALLEND WENDBAAR

De PEUGEOT RIFTER munt uit door een voorbeeldige wendbaarheid en wegligging, met dank aan het EMP2 platform van de nieuwe generatie. Zijn korte vooroverhang, uitgekiend onderstel, elektrische stuurbekrachtiging en geoptimaliseerde draaicirkel staan garant voor comfort, kwaliteit en efficiëntie van superieur niveau.

/image/14/3/peugeot-rifter-1802styp029.434143.jpg

EEN WERELD BINNEN HANDBEREIK

Geconnecteerde 3D navigatiei met spraakherkenning en de PEUGEOT Connect Navi diensten maken het rijden nog een stuk makkelijker. Verkeersinfo in real timei, beschikbare parkeerplaatsen, brandstofprijzen, meteo… via het touchscreen krijgt u een volledig beeld van uw directe omgeving.

/image/14/8/peugeot-rifter-2018-194-fr.434148.jpg

OVERAL THUIS

De parkeerhulpsystemen van de PEUGEOT RIFTER bieden u nog meer vrijheid en plezier. Achteruitrijcamera Visiopark 1i, Park Assisti van de nieuwe generatie en dodehoekbewakingi: u bent op alles voorzien.

/image/15/2/peugeot-rifter-2018-218-fr.434152.jpg

RIJ IN ALLE VEILIGHEID

De rijhulpsystemen van de PEUGEOT RIFTER maken het rijden een stuk makkelijker, in alle sereniteit en veiligheid. Uitgebreide verkeersbordherkenning en snelheidsbeperkingsindicatiei, adaptieve cruisecontroli met stopfunctiei, actieve rijstrookassistentiei, handenvrij ontgrendelen en starteni, elektrische parkeerremi… autorijden was nog nooit zo makkelijk.

/image/15/1/peugeot-rifter-2018-192-fr.434151.jpg

TREK DE WIJDE WERELD IN

Maak kennis met ongeziene opbergmogelijkheden. Naast een optimale lichtinval biedt het Zénith®i dak met elektrisch zonnescherm en LED-sfeerverlichtingi ook tal van extra opbergmogelijkheden in de middenboog, in de dakhemel en achter de voorruit.

Opbergvakken in de voor- en achterdeuren, in de middenconsole, onder de vloer… de PEUGEOT RIFTER beschikt over een recordvolumei aan opbergruimte in zijn categorie. Deze vakken zijn talrijk, ruim, toegankelijk én afgestemd op dagelijkse gebruiksvoorwerpen.

TOTALE GEBRUIKSKOST

/image/14/4/peugeot-rifter-1802styp057.434144.jpg

De PEUGEOT RIFTER is als ludospace ook specifiek afgestemd op de noden van professionals, met name wat de total cost of ownership betreft. Peugeot heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT RIFTER te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud. Ook de uitrusting, materialen en motoren zijn streng geselecteerd om de onderhoud- en brandstofkosten te minimaliseren. De PEUGEOT RIFTER is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde technologie van het Merk om de bestuurder zoveel mogelijk bij te staan onderweg.

DIENSTEN BESTEMD VOOR PROFESSIONALS

/image/14/9/peugeot-lifestyle-1505pc-nik8242.434149.jpg

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek onze langetermijn-huurformule Free2Move Lease en bijbehorende diensten (met name fleet management), alsook onze andere financieringsformules, verzekeringscontracten, garanties en pechverhelping 7 dagen op 7 en 24 uren op 24, zonder onze naverkoopdiensten voor bedrijfsvoertuigen te vergeten.
Al onze medewerkers staan in voor uw voorkeursbehandeling en mobiliteitsgarantie in alle omstandigheden, ongeacht uw bedrijfsactiviteit en de grootte van uw onderneming en wagenpark.

ZET EEN STAP VERDER

De aangegeven waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure op basis waarvan vanaf 1 september 2018 typegoedkeuring wordt verleend voor nieuwe voertuigen. De waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor verdere inlichtingen. Meer informatie op https://www.peugeot.be/nl/merk-en-technologie/wltp.html.