SKIP TO CONTENT
Expert Combi

EEN COMBI VOOR ALGEMEEN GEBRUIK

Robuust en functioneel. De PEUGEOT Expert Combi en de nieuwe e-Expert Combi zijn beschikbaar in 3 lengtes: Standard (4.95 m), Long (5.3 m) en een Compact versie nauwelijks 4,6 m lang.

Deze personenbus is ingenieus ontworpen en biedt meerdere zitconfiguraties met optimaal comfort voor alle passagiers. De Compact-versie optimaliseert de binnenruimte voor tot 9 personen aan boord.

Geniet in het stadsverkeer van gegarandeerde toegang tot parkeergarages dankzij de beperkte hoogte van slechts 1,9 m1,940 maximum met verhoogde MAM.
 
De PEUGEOT Expert Combi en e-Expert Combi kunnen ook worden uitgerust met glazen 50/50 draaideurenExtra optie met verwarmde ramen en ruitenwissersExtra optie. Hierdoor was het laden van je bagage in de kofferbak nog nooit zo eenvoudig.
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN ONLINE

Configureer en bestel je toekomstige Peugeot Expert Combi onmiddellijk online.
MEER MODULAIR VOOR HOGERE FLEXIBILITEIT

Je zal aangenaam verrast zijn door de opmerkelijke comfortabele toegang tot de derde zitrij bij het PEUGEOT Expert Combi personenbusje. Met één hendel klapt de tweede zitbank neer en opent zich de brede doorgang naar de achterbank..

Vele configuraties zijn mogelijk bij de PEUGEOT Expert Combi en e-Expert Combi dank zij de volledig uitneembare achterbank, waaronder:

 

PLATFORM VAN DE NIEUWE GENERATIE VOOR MEER EFFICIËNTIE

De nieuwe PEUGEOT Expert Combi is gebaseerd op een nieuw platform dat is afgeleid van het modulaire platform EMP2Efficient Modular Platform: platform van de nieuwe generatie van PSA Peugeot Citroën. Dit staat garant voor een unieke combinatie van rijcomfort, kwaliteit en efficiëntie voor alle inzittenden.


De nieuwe PEUGEOT Expert Combi biedt ook superieur rijgenot dankzij BlueHDi motoren met een vermogen van 95 tot 115 pk en 300 Nm.
En ten slotte behoren brandstofverbruik en uitstoot tot de laagste in het segment.