SKIP TO CONTENT
Expert Combi

Peugeot e-Expert Combi : het voertuig met 9 zitplaatsen

PEUGEOT e-Expert Combi heeft aan alles gedacht om je passagiers een veilige en comfortabele traject te bieden.

Ontdek deze shuttle uitgerust met een 100% elektrische motor met een rijbereik tot 339 km.

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
EEN COMBI VOOR ALGEMEEN GEBRUIK
 
Robuust en functioneel. De PEUGEOT Expert Combi en de nieuwe e-Expert Combi zijn beschikbaar in 3 lengtes: Standard (4.95 m), Long (5.3 m) en een Compact versie nauwelijks 4,6 m lang.

Deze personenbus is ingenieus ontworpen en biedt meerdere zitconfiguraties met optimaal comfort voor alle passagiers. De Compact-versie optimaliseert de binnenruimte voor tot 9 personen aan boord.

Geniet in het stadsverkeer van gegarandeerde toegang tot parkeergarages dankzij de beperkte hoogte van slechts 1,9 m.
 
PEUGEOT e-Expert Combi kan ook worden uitgerust met 50/50 glazen draaideuren** met verwarmde achterruiten en ruitenwissers**. Bagage in de bagageruimte laden was nog nooit zo eenvoudig!
MEER MODULAIR VOOR HOGERE FLEXIBILITEIT

Je zal aangenaam verrast zijn door de opmerkelijke comfortabele toegang tot de derde zitrij bij het PEUGEOT Expert Combi personenbusje. Met één hendel klapt de tweede zitbank neer en opent zich de brede doorgang naar de achterbank..

Vele configuraties zijn mogelijk bij de PEUGEOT Expert Combi en e-Expert Combi dank zij de volledig uitneembare achterbank, waaronder:

 

MOTOREN
100% ELEKTRISCHE MOTOR

De PEUGEOT e-Expert Combi profiteert van het EMP2 (Efficient Modular Platform) modulaire multi-energieplatform en is uitgerust met een elektromotor van 100 kW (136 pk). 

 

Deze motor biedt onmiddellijke acceleratie dankzij het directe motorkoppel van 260 Nm. Even gemakkelijk te hanteren in de stad als robuust en veilig op de weg, je profiteert van een soepele, dynamische en stille Wees echter voorzichtig om de controle over je voertuig te behouden en je zorgen te maken over de externe omgeving die niet gewend is aan stille voertuigen  rit.