COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

NIEUWE PEUGEOT e-BOXER

Nieuwe Peugeot e-Boxer: tot 1.890 kg laadvermogen, afhankelijk van de versies
/image/00/9/e-boxer-header-640x480-light.702450.19.721009.jpg

Nieuwe PEUGEOT e-BOXER

PEUGEOT ELECTRIC DAYS

Profiteer van een ontdekkingspremie van € 500i op ons gamma Full Electric en Plug-In Hybrid, bovenop de uitzonderlijke condities. Dit bedrag kan je volledig gebruiken als korting op de catalogusprijs voor je nieuwe Peugeot.

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Boxer, die alle kwaliteiten van de Peugeot Boxer combineert met de voordelen van een elektrische aandrijflijn.

Nieuwe Peugeot e-Boxer : Een ideale bedrijfwagen om het rijden en parkeren in de stad te vergemakkelijken, en dankzij zijn elektrische aandrijving is hij welkom in elke milieuzone.

VOORDELEN

ELEKTRISCHE MOTORISATIE

Tot 340 kilometer
autonomiei(WLTP)

Een nieuwe vorm van rijplezier

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder compromis:

 • Hetzelfde laadvolume, à la carte versies (beschikbaar in Bestelwagen, Chassis Cabine, Chassis Dubbele  Cabine en Platform Cabine)
 • Soepel en schokvrij rijden
 • Vlotte acceleraties dankzij het instant koppel
 • en geluidloze motor
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen

0 gr
CO2 uitgestoten al rijdend

Economisch rijden

Bespaar geld door :

 • Een lagere energiekost dan brandstof
 • Lagere gebruikskosten door beperkt onderhoud

1 uur
om 80% van de autonomie te recupereren i

Eenvoudig in het gebruik

Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Dankzij de verschillende oplaadmogelijkheden en Free2Move vind je voor je elektrische wagen altijd een laadpunt bij jou in de buurt.

DESIGN

Nieuwe Peugeot e-Boxer : Opladen op het werk

De nieuwe Peugeot e-Boxer is dankzij zijn 100% elektrische motorisatie welkom in elke milieuzone. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep voorraan, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak.

Als een van de weinige elektrische bedrijfsvoertuigen in zijn segment is de Peugeot e-Boxer ook leverbaar als chassis enkele cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine, zodat er voor jouw bedrijf een ombouw op maat mogelijk is.

Nieuwe Peugeot e-Boxer: De e maakt deel uit van het elektrische gamma van de Peugeot-bedrijfsvoertuigen

De nieuwe Peugeot e-Boxer heeft hetzelfde krachtige, robuuste en hoogwaardige voorkomen als de versies met verbrandingsmotor, maar aan het embleem "e-Boxer" kan je zien dat hij deel uitmaakt van het gamma elektrische bedrijfsvoertuigen van Peugeot.

Nieuwe Peugeot e-Boxer: handtekening van het elektrische rijbereik van Peugeot-bestelwagens

De "e" van het e-Boxer-embleem staat ook op de beide voorschermen om te benadrukken dat de nieuwe Peugeot e-Boxer over een elektrische motorisatie beschikt.

Nieuwe Peugeot e-Boxer met 8 tot 17 m3 nuttig volume en tot 1.890 kg laadvermogen

De nieuwe Peugeot e-Boxer is leverbaar in vijf carrosserievarianten met een laadvolume van 8 tot 17m3. De accu's zijn zo ingebouwd dat er geen laadruimte verloren gaat. Afhankelijk van de versie is een nuttig laadvermogen van tot wel 1115 kg leverbaar.

Nieuwe Peugeot e-Boxer : Nieuwe Peugeot I-Cockpit

Het dashboard van de nieuwe Peugeot e-Boxer is niet alleen sierlijk maar ook functioneel dankzij de vele opbergmogelijkheden. (Afbeelding niet contractueel)

Nieuwe Peugeot e-Boxer : Bediening versnellingsbak

Ongeacht de gekozen capaciteit van de tractiebatterij is de nieuwe Peugeot e-Boxer uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 90 kWi en een permanent beschikbaar koppeling van 260 Nm, gekoppeld aan een automatische transmissie.

Op de plaats van de versnellingsbak bevinden zich 3 knoppen waarmee je de rijmodi van het voertuig kan selecteren:

 • "D" voor Drive (vooruit),
 • "N" voor Neutral (neutraalstand),
 • "R" voor Reverse (achteruit).
Nieuwe Peugeot e-Boxer : Specifieke display

De speciale binnenspiegel is voorzien van een display waarop specifieke informatie over de werking van de Peugeot e-Boxer wordt weergegeven:

 • Laadniveau van de batterij (in procentage),
 • De rijbereik in km,
 • De spanning in volt,
 • De stroomsterkte,
 • De rijmodi (D, N of R).

RIJBEREIK EN OPLADEN

Nieuwe Peugeot e-Boxer : Tot 340 km rijbereik naargelang de versies

Met de batterijen  met een capaciteiti van 37 kWh of 70 kWh beschik je met jouw nieuwe Peugeot e-Boxeri over een rijbereik van respectievelijk 200 of 340 kmi volgens het WLTP-homologatieprotocol (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTPi-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van het rijbereik onder normale gebruiksomstandigheden.Meer weten over het WLTP protocol      Meer weten over het rijbereik      Tips om het rijbereik te vrijwaren

WELKE ZIJN DE FACTOREN DIE HET RIJBEREIK BEÏNVLOEDEN ?

/image/99/7/vitesse.639345.66.720997.png
SNELHEID

Aan een stabiele snelheid van 130 km/u wordt het rijbereik van een 100% elektrische voertuig gehalveerd tov het gehomologeerde WLTP rijbereik.

/image/99/6/temp-ratures.639349.66.720996.png
TEMPERATUUR

Het rijbereikverschil tussen de lente en de winter kan tot 35% bedragen. 

/image/99/5/style-de-conduite.639353.66.720995.png
RIJSTIJL

Ecorijden heeft nog meer effect met een elektrisch voertuig : soepele versnellingen en regeneratief remmen laten toe om tot 15% aan rijbereik te besparen.

/image/99/8/weightalert.644515.660919.720998.png
LADING

Net als bij een versie met verbrandingsmotor is ook de belading van je bedrijfsvoertuig van belang op de rijbereik. De WLTP-rijbereik is overigens gebaseerd op een belading met de helft van het nuttig laadvermogen.

/image/99/7/vitesse.639345.66.720997.png
SNELHEID

Aan een stabiele snelheid van 130 km/u wordt het rijbereik van een 100% elektrische voertuig gehalveerd tov het gehomologeerde WLTP rijbereik.

/image/99/6/temp-ratures.639349.66.720996.png
TEMPERATUUR

Het rijbereikverschil tussen de lente en de winter kan tot 35% bedragen. 

/image/99/5/style-de-conduite.639353.66.720995.png
RIJSTIJL

Ecorijden heeft nog meer effect met een elektrisch voertuig : soepele versnellingen en regeneratief remmen laten toe om tot 15% aan rijbereik te besparen.

/image/99/8/weightalert.644515.660919.720998.png
LADING

Net als bij een versie met verbrandingsmotor is ook de belading van je bedrijfsvoertuig van belang op de rijbereik. De WLTP-rijbereik is overigens gebaseerd op een belading met de helft van het nuttig laadvermogen.

EENVOUDIGE EN SNELLE OPLAADMOGELIJKHEDEN

Om optimaal te profiteren van het rijbereik van tot wel 340 kmi (WLTP) van de nieuwe Peugeot e-Boxer, kan je hem op verschillende manieren opladen. Voor optimale gebruiksmogelijkheden is de nieuwe Peugeot e-Boxer standaard uitgerust met een dubbele geïntegreerde lader van 7 kW/22 kW, waarmee hij zowel via een snellader als via de verschillende oplaadsystemen bij je bedrijf en bij klanten kan worden opgeladen.

Meer weten over het opladen

Nieuwe Peugeot e-Boxer : Op het werk opladen

Thuis en op het werk opladen

Met de standaard laadkabel geleverde bij de wagen kan je jouw elektrische Peugeot e-Boxer veilig en sneller opladen via een Wallbox.

Het volledig opladen duurt met een:

 • Wallbox van 7,4 kW: 6 uur bij een batterij van 37 kWh en 12 uur bij een batterij van 70 kWh.
 • Wallbox van 22 kW: 5 uur bij een batterij van 37 kWh en 9 uur bij een batterij van 70 kWh.
Nieuwe Peugeot e-Boxer : klep van de laadaansluiting

Opladen via een openbaar laadpunt

Via een snellaadpunt kan de batterij in 1 uuri voor 80% worden opgeladen. In Europa zijn al meer dan 220.000 openbare laadpunten te vinden.

Peugeot biedt je een abonnement op Free2Move aan via de mobiele applicatie, waardoor je gemakkelijker toegang krijgt tot Europa's uitgebreide netwerk van openbare laadstations. Dankzij het Charge My Cari -aanbod met Free2Move en de laadkaart krijg je toegang tot een netwerk van meer dan 220.000 laadpunten in heel Europa.

PROFESSIONELE DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

OPLOSSINGEN DIE JE HET LEVEN VERGEMAKKELIJKEN

Om klanten te begeleiden bij de energietransitie introduceert Peugeot een assortiment van drie speciale diensten:

Easy-Charge
Gemakkelijkere toegang tot de verschillende oplaadmogelijkheden :

 • Een uitgebreid aanbod voor laadoplossingen thuis en op kantoor, met (slimme) Wallboxen, laadkabels etc.. Hierbij hoort een diagnose voor de benodigde elektrische installatie, de beste laadoplossing en de uiteindelijke installatie.
 • Ook biedt Peugeot een aanbod voor openbaar opladen, via Free2Move. Dat is inclusief een laadpas die toegang geeft tot meer dan 220.000 laadstations in Europa. Via Connected Navigation kan de gebruiker het laadstation selecteren op basis van afstand, snelheid en prijs.

Easy-Move
Gegarandeerde mobiliteit onder alle omstandigheden :

 • Trip Planner: een tool voor het plannen en organiseren van lange ritten via de smartphone-app Free2Move Services, waarbij de beste route op basis van de resterende rijbereik en de aanwezige laadpunten op de route wordt voorgesteld

Easy-Care
Zorgeloos rijden met je nieuwe Peugeot e-Boxer :

 • nieuwe simulatoren en digitale trajecten op de website van Peugeot die je helpen vertrouwd te raken met elektrisch rijden,
 • onderhoudscontracten en pechverhelping op maat die opgenomen kunnen worden in één totaal financieringspakket zodat je onbezorgd op weg kan met je bedrijfsvoertuig.

FINANCIERING

Financiering van je Peugeot-voertuig of elektrisch wagenpark

Peugeot biedt verschillende mogelijkheden voor de financiering van je elektrische voertuig. Kies de oplossing die het best bij jouw wensen aansluit.

Ontdek de mogelijkheden voor operational lease van Free2Move Lease, de leasemaatschappij van de PSA Groupe. Voor een vast bedrag per maand dat op basis van je wensen en budget kan worden bepaald, profiteer je van de voordelen van een elektrische bedrijfsvoertuig. Een van de voordelen van deze financieringsvorm is dat afhankelijk van het pakket dat je voor jouw bedrijf kiest, zaken als onderhoud, reparaties en pechhulp erbij zijn inbegrepen. Aan het einde van je leasecontract kiest je zelf of je je voertuig vervangt door een nieuw exemplaar of alleen inlevert.

Ook bij financial lease rijd je een elektrisch voertuig door een vast bedrag per maand te betalen. De koopoptie aan het einde van de looptijd biedt je de mogelijkheid om de elektrisch voertuig van de leasemaatschappij over te nemen.

Ten slotte kan je voor de financiering van je elektrische Peugeot-bedrijfsvoertuig kiezen voor een conventionele lening. Bij deze eenvoudige financieringsoplossing bepaalt de looptijd van de financiering het te betalen maandbedrag. Je elektrische bedrijfsvoertuig kan tot 100% van de aanschafprijs worden gefinancierd.

MYPEUGEOT®

BEHEER JE WAGEN OP AFSTAND

Peugeot e-Boxer – MyPeugeot Applicatie

Profiteer van gepersonaliseerde en gesynchroniseerde diensten in real-time dankzij de gratis MyPeugeot®i app:

 • Hou de status van je voertuig in de gaten (rijgegevens, locatie...).
 • Hulp is vlot en snel beschikbaar.
 • Beheer onderhoud en diensten van je voertuig.
 • Beheer de batterijlading jouw nieuwe Peugeot e-Boxer.

ONTDEK OOK