CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Nieuwe Peugeot Partner International Van Of The Year 2019

IVOTY - New Peugeot Partner

De nieuwe Peugeot Partner is verkozen tot International Van Of The Year 2019 op woensdag 19 september in Hannover. Deze prijs beloont de inzet van de Peugeot-teams voor dit project, dat helemaal past bij ontwikkelingsstrategie van het merk.

De trofee werd overhandigd voor de lancering van de nieuwe Peugeot Partner, voorzien binnen enkele weken. De nieuwe Peugeot Partner is het vijfde Peugeot -voertuig dat Van Of The Year werd, sinds de eerste prijsuitreiking in 1992.

De nieuwe Peugeot Partner beschikt over dynamische kwaliteiten en ongeziene geluidsisolatie, heel wat veiligheidstechnologieën, twee beschikbare lengtes (4,40m en 4,75m) en een breed gamma aan motoren en uitrustingen, gemaakt om het leven van de gebruikers te vereenvoudigen.

Twee grote en ongeziene innovaties trokken de aandacht: de overladingsindicator om steeds veilig te laden, en de Surround Rear Vision, waarmee je zicht houdt op de dode hoeken.

De Peugeot Partner onderscheidt zich door de wereldpremière van de exclusieve Peugeot i-Cockpit®, die een nieuwe rijervaring biedt voor een grotere productiviteit.

Elke professional zal een versie vinden, waarmee hij efficiënt kan werken. Zo heb je de Grip-uitvoering, die garant staat voor robuuste prestaties in alle omstandigheden. Of de Asphalt-uitvoering voor wie veel tijd doorbrengt in zijn voertuig.

De nieuwe Peugeot Partner bevestigt de ambitie om te ondernemen en zo het onmogelijke meester te worden.

De « International Van Of The Year »-prijs bestaat sinds 1992. De jury bestaat uit een panel van 25 Europese journalisten en redacteurs van onafhankelijke magazines, gespecialiseerd in lichte bedrijfsvoertuigen.

ZET EEN STAP VERDER