SKIP TO CONTENT
WISSELSTUKKEN

AANBIEDING WISSELSTUKKEN

MOPAR, de originele onderdelen van Peugeot

Originele kwaliteit, je kunt gerust zijn

Omdat het onderhoud van je PEUGEOT van het allergrootste belang is, bieden onze PEUGEOT-experts MOPAR, de originele onderdelen van Peugeot aan, identiek aan de stukken die in nieuwe wagens worden gemonteerd.
Deze onderdelen zorgen voor de beste prestaties en zijn een toegevoegde waarde voor je wagen en je veiligheid op lange termijn. Zo ga je met een gerust gemoed de baan op.

Als je voor MOPAR, de originele onderdelen van Peugeot kiest, dan geniet je van:

  • originele kwaliteit
  • authenticiteit
  • een gerust gemoed.

 

Deze stukken worden vervaardigd volgens de fabrieksnormen en hebben dezelfde eigenschappen als de onderdelen die in nieuwe wagens worden gemonteerd.
Je vindt ze in het PEUGEOT-netwerk verspreid over de hele wereld en nog tenminste tien jaar nadat de laatste wagen op de markt kwam.

ONDERDELEN VOOR WAGENS VAN MEER DAN 3 JAAR OUD

Een combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie

Omdat je wagen ouder wordt, vind je het belangrijk bij herstelling om af te wegen wat de prijs van de stukken in verhouding met de prestaties is. Onze PEUGEOT-experts bevelen het Eurorepar-gamma van merkstukken aan. Ze zijn 25% goedkoper dan de MOPAR, de originele onderdelen van Peugeot. Zo zorgt Eurorepar ervoor dat je kosten laag blijven zonder dat je moet inboeten op kwaliteit.

Kies je voor Eurorepar-stukken, dan geniet je van:

  • een kwaliteitsservice
  • een garantie van 2 jaren op de stukken

TWEEDEHANDSE STUKKEN UIT DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Een bewuste keuze voor de planeet en voor je budget

Omdat we allemaal zorg willen dragen voor het milieu, kies je stukken uit het aanbod gerecycleerde producten die toch nog steeds kwaliteitsvol zijn en aan de veiligheidsnormen voldoen.
Het merk PEUGEOT is zich bewust wat de impact van hun producten is op het milieu en biedt daarom een gamma vervangstukken uit de circulaire economie aan:  herbruikbare stukken, standaard wisselstukken of herstelde stukken.
PEUGEOT stelt ze aan je voor tijdens de herstelwerken of je kiest ze uit bij een verdeler uit het PEUGEOT-netwerk. Zo help je mee te recycleren en de afvalberg met onderdelen van wagens te verkleinen.

Door te kiezen voor onderdelen uit de circulaire economie, geniet je van de volgende voordelen:

  • een milieuvriendelijke en bewuste aanpak
  • onderdelen die tot wel 50% goedkoper zijn dan de nieuwe onderdelen
  • onderdelen die even kwaliteitsvol zijn dan de originele stukken