COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Jouw MyPeugeot app

MyPeugeot

Met de mobiele MyPeugeot app, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android, blijf je altijd en overal geconnecteerd met je wagen.

/image/61/3/1accueil.611613.png

INSTANT INFO

Resterende autonomie en rijstatistieken verschijnen meteen. Vind je wagen makkelijk terug door automatische registratie van de parkeerlocatie.

Hulp nodig? Contacteer ons gewoon door online een afspraak te maken of Peugeot Assistance te bellen. Met de functie Roadside Assistance kan je zelfs de komst van de pechverhelper in real time volgen.

/image/61/4/2statistics.611614.png

HOU JE VERBRUIK ONDER CONTROLE

Via hetzelfde scherm krijg je toegang tot alle rijstatistieken. Bekijk alle gegevens over brandstof- en/of elektriciteitsverbruik, gebruikskost, totale rijtijd van jouw ritten, etc.

Gebruik je je wagen ook voor beroepsdoeleinden? Dan kan je makkelijk privéritten onderscheiden van professionele verplaatsingen met jouw Peugeot.

/image/61/5/3maintenance.611615.png

PLAN ONDERHOUDSBEURTEN NAAR BELIEVEN 

Met één klik krijg je een overzicht van het onderhoudsboekje. Anticipeer op geplande onderhoudsbeurten. Plan je volgende afspraken en toekomstige interventies.

/image/61/7/5lev.611617.png

MEER AUTONOMIE DAN OOIT

Met de dienst e-Remote Control op afstand van de MyPeugeot app beheer je het opladen van de batterij en word je geïnformeerd over de status ervan (aansluiting, autonomie, etc.) dankzij berichten en meetinstrumenten in de app. Met dezelfde dienst kan je ook het interieur voorverwarmen of voorkoelen zodat je in alle comfort kan vertrekken.

Heb je nood aan meer autonomie voor korte tijd? (Weekend, vakantie, etc.) Profiteer van de voordelen van de Mobility Pass via de MyPeugeot app om een wagen met verbrandingsmotor te huren tegen een voordelig tarief.

De MyPeugeot app is beschikbaar voor iOSi  en Androidi.