COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

HET BESTE VAN HET INTERNET OF THINGS

DEEP LEARNING

Bij de ontwikkeling van de PEUGEOT Instinct Concept hebben we ons laten inspireren door de natuur, en met name door de mens. De mens ontwikkelt zijn zelfstandigheid door zijn omgeving te leren kennen. Op dezelfde manier gebruikt de PEUGEOT Instinct Concept deep learning om het profiel van de gebruiker op te stellen. Het IoT-patformi Samsung ARTIKTM Cloud sluit dagelijkse apparaten aan op het internet en brengt zo gegevens samen. Deze data zijn afkomstig van smartwatches, smartphones en sociale media. Ook de woning levert gegevens via domotica - smart tv, streaming audio, Home Assistant - en bijvoorbeeld de pc. De auto is zelf een unieke bron van informatie. De auto registreert ons dagelijkse patroon: woon-werkverkeer, favoriete bestemmingen, rijgewoontes enz.
PEUGEOT en het data science-bedrijf Sentiance leiden uit deze gegevens expliciete data af om het profiel van elke gebruiker te bepalen. Deze dynamische analyse wordt permanent bijgewerkt. Dankzij deze data past de PEUGEOT Instinct Concept zijn instellingen en systemen aan op de wensen van de bestuurder.

VOORBEELDEN

/image/53/9/peugeot-instinctconcept-2702pb208.191539.jpg

Maandag, 7.45 uur

U vertrekt een kwartier eerder dan gebruikelijk voor uw afspraak van 8.30 uur. Vanwege de verkeerssituatie en het weer hebben het navigatiesysteem en uw agenda u aangeraden een kwartier eerder te vertrekken om op tijd op uw afspraak te zijn. Het hifi-systeem van Focal speelt in de auto dezelfde muziek af als waar u thuis naar luisterde. U start de motor en de deur van uw huis gaat daardoor automatisch op slot.

/image/54/0/25p-autonomous-sharp-domotic.191540.png

Dinsdag, 21.00 uur

U voelt zich erg moe na het sporten. De hierover door uw horloge geïnformeerde PEUGEOT Instinct Concept activeert uit zichzelf de modus Autonomous Soft. Zo rust u al uit op de terugweg. Als u vlak bij huis bent, gaat de buitenverlichting aan om de parkeerplaats van de auto te verlichten.

/image/54/1/peugeot-instinctconcept-2702pb216-v2.191541.jpg

Donderdag, 8.00 uur

U hebt gisteren onvoldoende beweging gehad. De auto biedt u aan om zichzelf op tien minuten lopen van uw kantoor te parkeren.

/image/54/2/peugeot-instinctconcept-2702pb221-v2.191542.jpg

Vrijdag, 14.00 uur

De route naar uw afspraak gaat over de snelweg en een bochtige binnenweg. Het eerste deel van het traject legt de auto af in de modus Autonomous Sharp. De auto weet dat u graag sportief rijdt, dus activeert hij zelf de modus Drive Boost wanneer de bochtige binnenweg in zicht komt.

VIER MODI

De regeling van de vier modi is bijzonder verfijnd. Drive Boost staat volledig in het teken van sportief rijden. Drive Relax gebruikt de ADAS (Advanced Driving Assistance Systems) om de bestuurder te ondersteunen. In deze modus werken bijvoorbeeld de grootlichtassistent en de adaptieve cruise control. De autonome modus Autonomous Soft legt de nadruk op comfort. In deze modus, ideaal voor langere afstanden, kunt u een film bekijken, lezen of uitrusten. De modus Autonomous Sharp brengt u zo snel mogelijk op uw plaats van bestemming. In deze modus heeft de auto een nauwkeurig en efficiënt rijgedrag.

MEER FOTO'S & VIDEO'S