DE RESPONSIVE i-COCKPIT

Consommation de carburant et émissions de CO2 NEDC

Valeurs NEDC(1) : Consommation de carburant 5,5 en cycle mixte, 4,9 en extra-urbain et 6,5 en urbain NEDC (l/100 km) - Emissions de CO2 (mixte) NEDC : 114 (g/km)
(1) Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Pour de plus amples renseignements sur les consommations de carburant et les émissions de CO2, veuillez consulter le guide pratique intitulé « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs » disponible gratuitement dans tous les points de vente ou auprès de l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.ademe.fr/

Détails du financement

Un crédit vous engage et doit être remboursé.
Vérifiez vos capacités de remboursement avant de vous engager.

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 248,42 €

Dont loyer financier

248,42 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

10 000 km

Option d'achat

14 263,44 €

Montant total dû en cas d'acquisition 27 406,43 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 254,36 €

Dont loyer financier

254,36 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

15 000 km

Option d'achat

14 025,72 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 382,55 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 260,31 €

Dont loyer financier

260,31 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

20 000 km

Option d'achat

13 787,99 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 359,02 €

Offre de location avec option d’achat, sur 37 mois, sans assurance facultative, avec un premier loyer obligatoire d’un montant de 4 199,87 €, proposée par PSA Finance France. Offre valable pour toute commande d’un SUV PEUGEOT 2008 GT Line PureTech 110 S&S EAT6 Black Pack + dans les Pages SUV PEUGEOT 2008 Black Pack + sur le site internet Peugeot.fr, réservée aux particuliers majeurs résidant en France métropolitaine, sous réserve d’acceptation du dossier par CREDIPAR, SA au capital de 138 517 008 €, RCS Nanterre 317 425 981, 9 rue Henri Barbusse 92230 Gennevilliers, n° ORIAS 07004921 (www.orias.fr). PSA Finance France est une dénomination commerciale de CREDIPAR. Vous disposez du délai légal de rétractation.

(1) Le montant du prix et des loyers n'inclut pas le coût du certificat d'immatriculation qui reste à la charge du locataire.

(2) Prestation Peugeot Pack Entretien offerte pour 37 mois et/ou 30 000 km, au premier des 2 termes durée/kilométrage atteint, selon conditions générales disponibles sur internet.

In een zelfrijdende auto maken de inzittenden op een andere manier gebruik van het interieur. Dit vereist een nieuwe vorm van creativiteit in het ontwerp.
Met de PEUGEOT Instinct Concept en de Responsive i-Cockpit bouwen we voort op de elementen die onze nieuwste modellen tot een succes hebben gemaakt. We zorgen ervoor dat de bestuurder op een nieuwe manier plezier beleeft aan het rijden. Dankzij de bediening, het interieurontwerp of het design. Een zelfrijdende auto kan wel degelijk mooi zijn en rijplezier bieden.

Matthias Hossann, verantwoordelijke concept cars van PEUGEOT

EEN INNOVATIEF ONTWERP

i echec de chargement du média

Tijdens de overgangen tussen de Drive- en de Autonome-modus verandert de bestuurdersplaats op geraffineerde wijze. Het compacte stuurwiel en het paneel met de toggle switches klappen weg in het dashboard. Tegelijkertijd verdwijnt het gaspedaal in het schutbord. Bij elke geactiveerde modus behoudt de bestuurder de controle over de auto. In de Drive-modus is dat logisch. In de Autonome-modus is dat minder vanzelfsprekend. Met de i-Device, die bij het 9,7 inch scherm in de middenconsole is geplaatst, kan de bestuurder ingrijpen. Met één beweging haalt de bestuurder een voorligger in of schakelt van Soft over op Sharp. In de Drive-modus levert het holografische instrumentenpaneel informatie over bijvoorbeeld de wagensnelheid, de verdeling van de energiestromen van de PHEV-aandrijflijn en de laadtoestand van de tractiebatterij. Digitale spiegels waarschuwen voor de aanwezigheid van voertuigen in de dode hoeken van de auto. In de Autonome-modus krijgt de bestuurder andere informatie, aangezien nu alleen de tijd van belang is. De resterende rijtijd tot de bestemming en de actuele locatie van de auto op de route zijn voor alle inzittenden zichtbaar. De vier modi hebben elk hun eigen ambiance. Naast de getoonde informatie bestaat een ambiance uit specifieke instellingen voor de stoelen, de verlichting en de geluidsinstallatie.

ONTWERP EN MATERIALEN

i echec de chargement du média

In de Responsive i-Cockpit heeft elke inzittende van deze compacte auto een individuele zitplaats. De door de vliegtuigindustrie geïnspireerde stoelen vormen hiervan een belangrijk element. Het frame van deze stoelen is gescheiden van de delen die in contact staan met het lichaam: de zitting, de rugleuning en de hoofdsteun. Het fraaie aluminium frame is vast gemonteerd. Het is echter wel mogelijk om de hoek van de zitting, de rugleuning en de hoofdsteun te verstellen. De inzittende bepaalt zelf welke instelling past bij zijn activiteiten: een gestrekte positie om uit te rusten, rechtop zitten om te rijden of een tussenstand om een film te kijken of te werken. Alle inzittenden kunnen met de auto communiceren via een chatbot, een persoonlijke assistent die allerlei taken kan uitvoeren. Door commando's te geven kunnen de inzittenden bijvoorbeeld bioscoopkaartjes reserveren of online shoppen.

De materialen nodigen uit om de beschikbare tijd op een andere manier te besteden. De vloer is bekleed met een dunne laag zacht aanvoelend beton. Een uitnodiging om de schoenen uit te doen en te ontspannen. Een 3D-stof, waarmee de zijpanelen van de middenconsole, de portierpanelen, de zitting en de rugleuning van de stoelen zijn bekleed, ondersteunt het lichaam. De comfortabele hoofdsteunen zijn bekleed met leder en een soepele 3D-stof.