CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

NIEUWE SPORTIVITEIT

/image/51/5/peugeot-508pse-1902pj-100.512515.jpg

Het lijnenspel van de 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Concept wordt geaccentueerd door een speciale lakkleur die varieert naargelang de lichtinval, met dank aan de parelmoerdeeltjes van "Gris Selenium". Deze dynamische kleurstelling wordt nog geaccentueerd door "Kryptonite" inserts.

Ook de klauwsporen van de Leeuw zijn present in de vorm van drie schuine LED-strepen van de achterlichten die alterneren met zwart en Kryptonite. Het chroom is vervangen door glanzend zwart en de leeuwenemblemen en opschriften "Peugeot 508 zijn geanodiseerd, zoals bij de concept car PEUGEOT e-Legend.

De zijspiegels zijn als symbool van tijdloze sportiviteit voorzien van behuizingen in koolstofvezel.

/image/51/7/peugeot-508pse-1902pj-007.512517.jpg

De innovatieve stroomlijn bezorgt de nieuwe concept car 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED een verfijnde allure en een nieuwe dimensie.

De voorbumper is scherper en de grote koelluchtopeningen zijn geflankeerd door flaps terwijl de gesculpteerde grille de lucht via zwevende lamellen naar de radiator voert.

/image/51/8/peugeot-508pse-1902pj-002.512518.jpg

De C-stijlen zijn voorzien van geprofileerde vinnen. Het koetswerk is onderaan voorzien van flaps.

De achtersteven oogt evenwichtig en elegant, zonder toevoeging van spoilers maar wel een nieuwe, karaktervolle diffusor.

PEUGEOT i-Cockpit: INSTINCTIEVE PRESTATIES

/image/51/6/peugeot-508pse-1902pj-010.512516.jpg

De PEUGEOT i-Cockpit sluit naadloos aan bij het prestatiepotentieel van de 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Concept: het compacte stuur verhoogt de wendbaarheid nog meer terwijl het head-up instrumentarium de bestuurder toelaat om zich 100% op de weg te concentreren.

De nieuwe zetels met geoptimaliseerde steun zijn bekleed met nobel leder en Alcantara® afgewerkt met stiksels in Kryptonite en Noir Onyx. Het interieur is tot in de puntjes afgewerkt, met inbegrip van de A-, B- en C-stijlen die zijn bekleed met Alcantara®.

Ook de schakelpook is deels afgewerkt met Alcantara® draagt bij tot een nieuwe sensoriële en visuele ervaring.

De deurpanelen zijn geperforeerd met gaatjes in Kryptonite die overlopen in een uniforme strook op het dashboard dat bovenaan is afgewerkt met stiksels in Kryptonite. De middenconsole is afgewerkt met koolstofvezel, wat sportief en tegelijk elegant oogt.

Geen enkel detail is over het hoofd gezien: zelfs de binnenkant van de deurhandgrepen is afgewerkt met een subtiele toets Kryptonite.