CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

02.07.2019 - Test Drive Another Life

/image/61/7/testdriveanotherlifepeugeot.572617.jpg
/image/61/7/testdriveanotherlifepeugeot.572617.jpg

Test Drive Another Life

Nieuwe dingen proberen of risico’s nemen is best eng. Onze hersenen houden er niet van. We voelen ons liever goed. Logisch toch? Dit noemen we onze comfortzone. Het enige probleem is dat deze zone verhindert dat we dingen ontdekken, vooruitgaan, ons verrijken en nieuwe gevoelens ervaren.

Dankzij Test Drive Another Life krijgen enkele gelukkigen de kans om het leven of job van hun dromen voor een dag uit te proberen. Ontdek hieronder de ervaringen van Katrien, Kenny en Thibaut.

ONTDEK DE 3 ERVARINGEN

/image/61/4/-01.572614.jpg

THIBAUT

Soms vergeten we om ons hart te volgen. We gaan voor een evidente of veilige keuze in onze job of wanneer we een nieuwe wagen kopen, in plaats van te kiezen voor onze passie. Het hart van Thibaut (44) ligt bij muziek én fotografie, twee passies die hij dankzij Peugeot op een unieke manier kon beleven.

KATRIEN

Wanneer is de laatste keer dat jij iets nieuws geprobeerd hebt buiten je comfortzone? Katrien Debruyne deed het door deel te nemen aan Test Drive Another Life. Ze wist niet wat haar te wachten stond toen ze zich inschreef voor deze wedstrijd van Peugeot en zo realiseerde ze haar kinderdroom.

/image/61/6/-03.572616.jpg
/image/61/5/-02.572615.jpg

KENNY

Iedereen heeft als kind gedroomd van die ene perfecte job. Maar het leven laat zich niet voorspellen, waardoor dromen weleens (definitief) in de koelkast belanden. Neem bijvoorbeeld de 37-jarige Kenny uit Gent, die altijd al sterrenkundige wilde worden. Dankzij Peugeot kon hij die droom toch nog waarmaken voor een dag. Tijd om even uit zijn comfortzone te treden. Maar dan wel in alle comfort, met de Peugeot 508 SW.

NEW PEUGEOT 508 SW

WHAT DRIVES YOU ?

/image/61/8/peugeot508sw.572618.jpg

Maak kennis met de nieuwe PEUGEOT 508 SW, de premium break met een opvallend design, het comfort van een GT, de veelzijdigheid van een station wagon, de sportiviteit van een coupé en superieure kwaliteit en technologie.