CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

10.06.2020 - NEW PEUGEOT e-Traveller

/image/60/4/peugeot-travel-2004styp017.681722.18.686604.jpg

#NEXT GEN TRAVEL

/image/60/5/vp-d02-3-4-avant.681711.43.686605.jpg

Klaar voor zakelijke en privéritten: de nieuwe Peugeot e-Traveller is er nu met een 100 % elektrische aandrijflijn.

Ook de nieuwe Peugeot e-Traveller belichaamt de “Power of choice”:

  • 2 batterijpakketten, met een actieradius tot 330 km volgens WLTP-cyclus
  • 2 batterijcapaciteiten: 50 en 75 kWh
  • 3 lengtematen: Compact, Standard en Long
  • tot 9 zitplaatsen

Uitrusting en modulariteit, Next Gen Space Modularity

/image/60/6/new-peugeot-e-traveller.686606.png

In lijn met de verwachtingen vanuit de markt en de vele toepassingen voor zakelijk en privégebruik is de nieuwe Peugeot e-Traveller leverbaar in twee varianten die gericht zijn op personenvervoer en vrijetijdsgebruik :

De Shuttle :
Voor professionals en specialisten in personenvervoer (taxi, hotel, luchthavens etc.) in de uitvoeringen Business (8 tot 9 zitplaatsen) en Business VIP (6 tot 7 zitplaatsen).

Een warm welkom voor passagiers, met uitstekende toegankelijkheid dankzij de elektrisch handsfree te bedienen schuifdeuren links en rechts. Dankzij de getinte (70% ondoorzichtigheid) en extra getinte (90% ondoorzichtigheid) ruiten is de privacy van de inzittenden gegarandeerd

De Combi :
Gericht op zakelijk en privé gebruik, leverbaar in de uitvoeringen Active en Allure, met 7 tot 8 zitplaatsen. De Combi komt dankzij zijn verschillende interieuropstellingen – de zitplaatsen zijn verschuif- en uitneembaar – tegemoet aan de uiteenlopende behoeften van zowel families als sport- en outdoorliefhebbers. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de interieurruimte optimaal te benutten en van het rijcomfort te genieten. Kinderen hebben dankzij de glazen dakpanelen bij de tweede rij extra uitzicht en zijn dankzij de geïntegreerde zonwering goed beschermd.

Optimaal rijplezier, Next Gen travel car

/image/60/7/cockpit-new-e-traveller.686607.png

De nieuwe Peugeot e-Traveller combineert compacte buitenmaten met maximale laadcapaciteit. De batterijen zijn onder de vloer geplaatst en hebben dus geen negatieve invloed op het laadvolume of het aantal zitplaatsen. Daarmee is de Peugeot e-Traveller net zo praktisch als de versies met verbrandingsmotor.

Deze constructie zorgt ook voor extra stevigheid en een optimale gewichtsverdeling, wat het rijplezier vergroot. Ook het onderstel zorgt voor extra comfort dankzij de wielophanging met modelspecifieke schokdempers en veren voor een optimaal weggedrag, zowel leeg als beladen.

Het trekvermogen blijft behouden, met een maximaal trekgewicht van 1.000 kg.

ONTDEK DE NIEUWE PEUGEOT TRAVELLER