CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

22.02.18 - Nieuwe Peugeot Rifter

peugeot-rifter-1802styp002.354615.18-plaque

NEW PEUGEOT RIFTER, ACTIE!

De nieuwe Peugeot Rifter, die sterk verankerd is in de jongste, opvallende creaties van het merk, meet zich een resoluut vernieuwende stijl aan, die perfect aansluit bij een avontuurlijke levensstijl.

Zijn design verenigt als geen ander robuustheid met sportiviteit en met zijn avontuurlijke geest vertoeft hij even graag in de stadsjungle als in de ongerepte natuur. De nieuwe Rifter beschikt ook over de Peugeot i-Cockpit®, die een intens rijgedrag belooft en zijn gelijke niet kent in dit segment.

Hij werd gebouwd op een nieuw platform dat aan de meest uiteenlopende toepassingen kan voldoen. De nieuwe Peugeot Rifter, die de keuze biedt tussen twee lengtes en vijf of zeven zitplaatsen, is een toonbeeld van moduleerbaarheid en functionaliteit. Ook kan hij prat gaan op efficiënte motoren en een technische uitrusting van de nieuwste generatie.

Nieuwe naam, nieuw silhouet

Peugeot geeft dit nieuwe aanbod in zijn gamma personenwagens een gloednieuwe naam: Peugeot Rifter. Die korte en trefzekere naam geeft hem onmiddellijk een plaats in het outdooruniversum en waait als een frisse wind door het segment. Hoewel hij de basisprincipes van het segment respecteert, gaat de nieuwe Rifter een stap verder door zich een sterke, dynamische persoonlijkheid en een krachtige uitstraling aan te meten.

Krachtig en compact koetswerkdesign

De nieuwe Peugeot Rifter ontleent bepaalde stijlkenmerken en functionele eigenschappen aan het SUV-universum: verhoogde bodemvrijheid, grote wielen, ruim bemeten beschermlijsten onderaan het koetswerk, de wielkasten en de bumpers en tot slot bodemplaten vooraan en achteraan. Al die eigenschappen zetten zijn persoonlijkheid kracht bij en geven hem een ongekende veelzijdigheid: compact en dynamisch voor de stad, sterk en krachtig voor uitstapjes buiten het asfalt.

Peugeot i-Cockpit®

Het interieurdesign van de nieuwe Peugeot Rifter is uniek op de markt. De Peugeot i-Cockpit®, die zijn gelijke niet kent in dit segment, verzekert een rijervaring die door vier miljoen klanten wordt geprezen.

Het authentieke rijplezier van Peugeot

Rijplezier heeft een belangrijke plaats in het merk-DNA. De nieuwe Peugeot Rifter staat dan ook op het EMP2-platform om zijn dynamische kwaliteiten te verzekeren. In combinatie met de specifieke voorzieningen achteraan om de moduleerbaarheid en het koffervolume te verzekeren, garandeert dit platform een ongekend compromis comfort/rijgedrag in dit segment.