CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

3008 bekroond op het Festival Automobile International

/image/25/0/peugeot_3008_header1.45250.jpg

Nieuwe PEUGEOT 3008 bekroond op het Festival Automobile International

 

 De nieuwe PEUGEOT 3008 werd op het 32e Festival Automobile International onderscheiden met de Grand Prix voor het mooiste interieur van het jaar 2016. Gilles Vidal, Style Director van PEUGEOT, nam de prijs in ontvangst tijdens de ceremonie die op 31 januari plaatsvond in het Hôtel des Invalides in Parijs.

 

De Grand Prix voor het mooiste interieur van het jaar is de zeventiende onderscheiding voor de nieuwe PEUGEOT 3008. Sinds de lancering half oktober 2016 zijn al meer dan 60.000 klanten wereldwijd gevallen voor dit interieurdesign.

 

Het interieur van de nieuwe SUV PEUGEOT 3008 is dan ook een absolute primeur met de PEUGEOT i-Cockpit® van de nieuwe generatie. Verder wordt het ook nog getypeerd door een compact stuurwiel en een digitaal “head-up” instrumentarium van 12” standaard. Een groot touchscreen en intuïtieve pianotoetsen staan garant voor een vlotte bediening. De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® is typerend voor de nieuwste creaties van het merk. Met deze hightech-omgeving krijgt autorijden een nieuwe dimensie.

 

"Het interieurdesign van de nieuwe SUV PEUGEOT 3008 combineert digitale technologie met natuurlijke elementen zoals hout en textiel. De cockpit kan bovendien geheel naar wens worden gepersonaliseerd door de bestuurder. " Gilles Vidal, Style Director PEUGEOT.

 

Met de Grands Prix bekroont het Festival Automobile International elk jaar de mooiste realisaties in de autowereld. Architect Jean-Michel Wilmotte leidt een jury van experts uit de auto-, mode-, cultuur- en designwereld