CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Brussels Motor Show 2020

i echec de chargement du média

TOT 3.000€ BOVENOP DE SALONCONDITIES

Voor jouw mobiliteit neemt Peugeot voorsprong. Ontvang tot 3.000 €* extra voordeel bovenop de saloncondities met het Peugeot Mobility PackMet dit bedrag pas je je nieuwe Peugeot helemaal aan aan jouw mobiliteit met:

  • extra opties of accessoires naar keuze
  • een Optiway-servicecontract op maat van jouw gebruik
  • een overnamepremie van je huidige wagen die niet langer in de lageemissiezones mag rijden

Je kan dit bedrag ook volledig gebruiken als korting op de aanbevolen catalogusprijs.

 

LIVE FROM BRUSSELS MOTOR SHOW 2020

NEW SUV PEUGEOT 2008

EUROPESE PREMIÈRE

SUV 2008 Brussels Motor Show 2020 Peugeot

Peugeot onthult zijn nieuwe compacte en ultramoderne SUV: de nieuwe SUV 2008. Zijn expressieve voorzijde geeft meteen aan dat het hier gaat om een robuuste SUV met innovatieve technologie zoals het HiFi Focal® audiosysteem en de nieuwe bestuurdersruimte 3D i-Cockpit®. Maar achter zijn genereuze belijning gaat ook een veelzijdige, comfortabele en elegante SUV schuil.

SUV e2008 Brussels Motor Show 2020 Peugeot

Gun jezelf de vrijheid om te rijden waar je wilt, ook in lage-emissiezones. De bijzonder veelzijdige nieuwe SUV Peugeot e-2008 is zowel wendbaar en compact in de stad als robuust en veilig op snelwegen. Met zijn elektromotor van 100 kW (136 pk) heeft hij in zero emission modus een rijbereik van 320 km (WLTP). 

NEW PEUGEOT 208

Peugeot 208 Brussels Motor Show 2020

Met zijn sterke persoonlijkheid en uitgesproken look springt de nieuwe Peugeot 208 meteen in het oog. Dit heeft alles te maken met zijn aparte stijl, herkenbaar aan het lage silhouet en de opvallende lichtpartijen met gestileerde klauwafdruk voor- en achteraan. De nieuwe Peugeot 208 combineert zijn moderne en sportieve uitstraling met technologie van de nieuwste generatie zoals de 3D i-Cockpit® en de slimme, veiligheidsverhogende rijhulpsystemen.

SUV e208 Brussels Motor Show 2020 Peugeot

De nieuwe Peugeot e-208 herken je meteen aan zijn typerende grille waarop een dichroïsche leeuw en een e-embleem prijken. Zijn performante elektromotor van 100 kW (136 pk), zijn instant beschikbare koppel van 260 Nm en drie specifieke rijmodi staan garant voor intense rijsensaties, die van een brandstofwagen waardig. 

PEUGEOT PLUG-IN HYBRID-GAMMA

Het beste van twee werelden

Peugeot neemt de milieuproblemen ter harte en ontwikkelde daarom een gamma bijzonder efficiënte Plug-in Hybrid-motoren, nu al beschikbaar in de succesmodellen SUV 3008, 508 en 508 SW. Door een perfecte synergie te creëren tussen power en ecologie, zorgen deze krachtbronnen voor een nieuwe ervaring van verantwoord rijden die niet ten koste gaat van het rijplezier.

De Plug-in Hybrid-motoren van Peugeot combineren de allernieuwste 1.6 l PureTech-motor met een op de vooras gemonteerde elektromotor van 80 kW. De krachtbronnen werken afzonderlijk of samen, afhankelijk van de rijomstandigheden. De HYBRID4-uitvoering van de SUV 3008 gaat nog verder dankzij een tweede elektromotor die de achterwielen aandrijft en van de SUV een echte terreinwagen maakt! De batterij onder de vloer heeft een rijbereik van 59 kilometer (WLTP) zonder uitstoot en laadt in slechts 1u45 weer op.

Peugeot Plug-in Hybrid-gamma

508 HYBRID

De Peugeot 508 Plug-in Hybrid onderscheidt zich door een subliem design dat hij koppelt aan weergaloos rijplezier. Hij is bovendien buitengewoon zuinig in gebruik met een gemiddeld verbruik van slechts 1,2 l/100 km.

Zijn batterij van 11,8 kWh levert in 100% elektrische modus een rijbereik op van ongeveer 54 kilometer met een snelheid van maximaal 135 km/u. Aan een Wallbox duurt een volledige laadbeurt slechts 1u45.

SUV 3008 HYBRID

De SUV Peugeot 3008, beschikbaar met twee- of vierwielaandrijving, bestaat in twee uitvoeringen: de Plug-in Hybrid, goed voor een gecombineerd vermogen van 225 pk zoals in de 508 en 508 SW Plug-in Hybrid, of de Plug-in Hybrid 4 met een vermogen van 300 pk dankzij een tweede elektromotor op de achteras. Deze versie onderscheidt zich ook door zijn vierwiel-aandrijving die, na het activeren van de 4WD rijmodus, optimale grip biedt. De batterij van 13,2 kWh levert tot 59 kilometer rijbereik.

508 SW HYBRID

De Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid heeft dezelfde technische eigenschappen als de 508 berline Plugin Hybrid. Omdat de hoogspanningsbatterij onder de achterbank is gemonteerd en er een speciale opbergruimte voor de laadkabel beschikbaar is onder de laadvloer, behoudt de 508 SW Plug-in Hybrid alle praktische aspecten van een break, zoals een groot koffervolume van 530 liter. En om de hybride-technologie optimaal tot zijn recht te laten komen, is er keuze uit vier rijmodi.

MOBILITEITSGIDS

De mobiliteit die bij jou past

guidemobilite.be

De afgelopen jaren rezen er meer dan ooit allerlei vragen over mobiliteit. Het aantal lage-emissiezones (LEZ) neemt toe, maar wat betekent dat? Moet ik overschakelen op een elektrische wagen of kan ik blijven rijden met een diesel? Is een hybride of elektrische wagen geschikt voor mij? Is het beter om een eigen wagen te bezitten of er een te huren, bijvoorbeeld met Private Lease? En hoe weet ik als zelfstandige of mijn wagen voor 100% Is een hybride of elektrische wagen geschikt voor mij? aftrekbaar is? Heel wat vragen dus, en het antwoord is niet altijd makkelijk te vinden.

Daarom lanceerde Peugeot de online mobiliteitsgids, gratis en altijd beschikbaar voor iedereen: www.mobiliteitsgids.be. Dit platform wil je helpen de mobiliteitsoplossing te vinden die het best is afgestemd op je behoeften. Of je nu een wagen nodig hebt voor professionele of privéredenen, mobiliteitsgids.be geeft je inzicht in de fiscaliteit, financiering, het milieu of de wetgeving.

CONCEPT CAR 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERD

De concept car 508 Peugeot Sport Engineered, voorgesteld op het Autosalon van Genève 2019, is de voorloper van het nieuwe gamma sportieve wagens van het merk. Achter zijn suggestieve look gaan maar liefst drie motoren schuil: een benzinemotor en twee Plug-in Hybrids. Met een gecumuleerd vermogen, vergelijkbaar met dat van een brandstofwagen van 400 pk, stoot deze Plug-in Hybrid slechts 49 g/km CO2 uit, waaruit blijkt dat sportiviteit en ecologie wel degelijk kunnen samengaan. Het productiemodel wordt voorgesteld in 2020 en gecommercialiseerd in de loop van 2021.

FOTO'S