CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

08.03.18 - NIEUWE PEUGEOT 508 - DE RADICALE BERLINE

header_new_508_2018

Nieuwe Peugeot 508

De radicale berline

De nieuwe Peugeot 508 verandert alles. Met zijn lage en compacte architectuur, zijn nieuwe, gespierde koetswerkdesign en zijn spectaculaire interieur met Peugeot
i-Cockpit® belooft de nieuwe Peugeot 508 intense sensaties.

Zijn voorbeeldige rijgedrag, zijn nieuwe motoren, zijn hoogtechnologische uitrusting en de algemene vooruitgang inzake kwaliteit maken de nieuwe Peugeot 508 tot het wereldwijde vlaggenschip van het steeds hoger gepositioneerde Peugeot-gamma.

Gedurfd design

Van bij de eerste aanblik verrast de nieuwe Peugeot 508 met zijn dynamische uitstraling. De auto werd lager – amper1,40 m hoog – en meet zich een vloeiend en aerodynamisch lijnenspel met coupéallures aan.

De verticale signatuur van de opaalkleurige leddagrijlichten verzekert een uitgesproken en exclusieve signatuur. De vlakke motorkap werd zo laag mogelijk geplaatst om het geheel meer dynamiek te geven. Ze werd bewerkt om zowel in vooraanzicht als zijaanzicht een erg zuivere lijn te verkrijgen.

In profiel gezien, getuigt de nieuwe Peugeot 508 dan ook van perfect evenwichtige proporties. De daklijn is laag, gestrekt en vloeiend. Daardoor oogt hij compact terwijl hij toch 4,75 m lang is. De ingehouden glasoppervlakken verfijnen zijn silhouet en onthullen frameloze deuren.

Peugeot i-Cockpit®

In het interieur van de nieuwe 508 eist het spectaculaire en resoluut hoogwaardige dashboard onmiddellijk de aandacht op met de allernieuwste interpretatie van de PEUGEOT i-Cockpit®.

Motoren

De nieuwe PEUGEOT 508 plukt de vruchten van de nieuwe generatie PureTech- en BlueHDi-motoren die aan de Euro 6c-normen voldoen. Zo beschikken ze allemaal over een SCR-katalysator en kunnen ze onovertroffen CO2- cijfers voorleggen.

De nieuwe Peugeot 508, die voor het eerst aan het publiek zal worden voorgesteld op het Autosalon van Genève 2018, begint zijn commerciële carrière in België vanaf oktober.