CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

SPORTIEVE PEUGEOTS

/image/64/8/peugeot-308gti-2017-426-fr.312648.jpg

Ervaar de sportieve traditie van het merk in de uitvoeringen GTi en GTi by Peugeot Sport. Een weergaloze rijsensatie gaat hierbij gepaard met subliem comfort en innovatieve technologie.

SPORTIVITEIT TROEF

De sportieve modellen van Peugeot zijn uniek: het karakteristieke front wordt gekenmerkt door een imposante grille en ultramoderne LED-koplampen. De gespierde lijnen worden geaccentueerd door rode GTi-emblemen en verchroomde uitlaten. Een achterspoiler draagt bij tot een optimale stroomlijn. Het sportieve karakter blijkt ook uit het interieur dat is afgewerkt met rode stiksels en kuipzetels ontwikkeld door Peugeot Sport.

EXTREME RIJSENSATIES

PEUGEOT-modellen die zijn getooid met een GTi-badge munten uit door een unieke mix van sportiviteit, lichtheid en wendbaarheid. De exclusieve THP-motoren (Turbo High Pressure) accentueren het sportieve temperament en zijn een onuitputtelijke bron van kracht en emotie. Sportieve PEUGEOTS munten dan ook uit inzake acceleraties, grip en hernemingen.

COMFORT

Een compact stuur dat de PEUGEOT i-Cockpit® typeert en kuipzetels staan garant voor een ideale rijhouding. Het rijgenot wordt nog verhoogd door de superieure handling en remprestaties. Geniet van sublieme prestaties in alle comfort.

COMPLEET GECONNECTEERD

Onze sportieve modellen beschikken ook over de nodige hightech-uitrusting. Naast Bluetooth®, Peugeot Connect Packs en Mirror Screen kunt u zich ook laten leiden door geconnecteerde 3D-navigatie op het touchscreen.

ONTDEK DE SPORTIEVE PEUGEOTS