COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT GEZINSWAGENS

Presentatie Gezinswagens van Peugeot

Ons gamma gezinswagens bestaat uit veelzijdige modellen die inspelen op de dagelijkse behoeften van gezinnen. Ruimte en comfort spreken iedereen aan, te beginnen met de allerjongsten. De ouders appreciëren ook de belijning en functionaliteit van deze modellen.

MODERN DESIGN

Onze gezinswagens hebben een modern design dat elegant en solide oogt. Binnenin accentueren uitgelezen materialen het exclusieve karakter van de wagen, terwijl ze ook het comfort ten goede komen.

BINNENRUIMTE EN COMFORT

Onze gezinswagens zijn speciaal ontworpen om alle inzittenden zoveel mogelijk ruimte en comfort te bieden. Met hun lage laaddrempel en doorgedreven modulariteit spelen ze optimaal in op de dagelijkse behoeften van gezinnen (school, werk, reizen,...).

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

PureTech- en BlueHDi-motoren zijn zuinig en stoten weinig CO2 uit. Onze manuele versnellingsbakken en EAT8-automaat lenen zich tot elke denkbare rijstijl.

VEILIGHEID EN TECHNOLOGIE

De veiligheid van het gezin aan boord is primordiaal. Daarom zijn onze gezinswagens uitgerust met de meest geavanceerde technologie: airbags, ABS, ESP, Peugeot Connect SOS en Assistance, Mirror Screen en geconnecteerde navigatie. Grip Control (alleen beschikbaar op de 5008) zorgt voor nog meer rijveiligheid. Rij in een digitale, geconnecteerde en personaliseerde hightech-omgeving, met dank aan de Peugeot i-Cockpit®.

ONTDEK DE PEUGEOT GEZINSWAGENS