COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT BREAKS

Presentatie breaks van Peugeot

De breaks van Peugeot zijn veelzijdige en sportieve gezinswagens. Hun strakke vormgeving oogt expressief en robuust. Diverse rijhulpsystemen dragen bij tot een instinctieve rijervaring.

KARAKTERVOL EN SPORTIEF

De dynamische looks van de breaks van Peugeot spreken sportieve autoliefhebbers aan. Hun lichtsignatuur, elegante lijn en sportiviteit laten niemand onverschillig.

DOORGEDREVEN MODULARITEIT

Met hun ruim bemeten interieur en laadruimte zijn de breaks van Peugeot ideaal voor gezinnen: school, boodschappen, vakantie… En de lage laaddrempel maakt het leven nog een stuk makkelijker.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

Met hun PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren zetten de breaks van Peugeot opmerkelijke prestaties neer en zijn ze ook nog bijzonder milieuvriendelijk. De veelzijdige Peugeot breaks zijn verkrijgbaar met een manuele versnellingsbak of EAT8 automaat.

TECHNOLOGIE EN RIJCOMFORT

Naast een touchscreen, een geconnecteerd GPS navigatiesysteem en de Peugeot i-Cockpit® (voor de nieuwe 308 SW) bieden onze breaks ook een optimaal zicht rondom, voor weergaloos rijcomfort. Diverse rijhulpsystemen (remmen, parkeren) optimaliseren de rijveiligheid.

ONTDEK DE PEUGEOT BREAKS