COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

SPECIALE SERIES

/image/88/4/308-tech-edition.431884.jpg
/image/88/7/logo-tekedition-2.431887.jpg

SPECIALE SERIE TECH EDITION

PEUGEOT introduceert een nieuwe speciale reeks: Tech Edition, gebaseerd op de Allure-uitvoering. Georiënteerd op technologie en veiligheid, combineert deze reeks alle connectiviteit en rijhulpsystemen die de PEUGEOT 208, 308 en 308 SW te bieden hebben.

De speciale reeks is voorzien van alle connectiviteit, rij- en parkeerhulpsystemen: Active City Brake, Parkeerhulp, Park Assist, Achteruitrijcamera, Peugeot Connect en het Pack Comfort met centrale armleuning voor.

SPECIALE SERIE CROSSWAY

Peugeot presenteert een nieuwe speciale serie Crossway op basis van de versie Allure. Deze speciale serie is uitgerust met alle connectiviteit en rijhulpsystemen die leverbaar zijn op de Peugeot SUV 2008, SUV 3008 en SUV 5008.

Met zijn kwaliteitsvolle materialen en verfijnde afwerking staat de speciale serie Peugeot Crossway garant voor een intense rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Een compact stuur, hoog geplaatst instrumentarium en touchscreen dragen bij tot een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag en een onverstoorbare handling. Diverse technologieën - rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheid - versterken uw sensaties en zorgen voor een unieke rijervaring.

/image/88/6/logo-crossway.431886.jpg
Signature

SPECIALE SERIE SIGNATURE

De speciale serie "Signature" is terug. Met nog meer technologie aan boord.

Met deze speciale serie biedt Peugeot u alle uitrusting van de uitvoering "Active" samen met innovatieve technologie zoals geconnecteerde 3D-navigatie via smartphone, Bluetooth, parkeersensoren achteraan, het Pack Visibilité en uiteraard de i-Cockpit. Zoveel technologie voor zo weinig geld zal menigeen bekoren. De speciale serie "Signature" is beschikbaar als 208 en 2008 met diesel- of benzinemotor.