SKIP TO CONTENT
SKIP TO CONTENT

CONFIGUREER JE NIEUWE PEUGEOT 508 SW

Bent je geïnteresseerd in het nieuwe model 508 SW HYBRID of 508 SW ? Personaliseer hem met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motorisatie, de kleur, de uitrustingen en waan je achter het stuur van je toekomstige de Plug-in Hybrid stationwagen.

 

Ontdek de verkrijgbare versies

De Peugeot 508 SW is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Allure en GT voor de hybrid versie en Active, Allure en GT voor de thermische/brandstof versie.

 

Kies je motorisatie

Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een hybrid motor als de gekozen afwerking van het Peugeot 508 SW het toelaat. Anderzijds zijn er ook Puretech- of BlueHDi-motoren beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Een aangepast design en technologieën

Afhankelijk van de gekozen uitvoering staan ​​er ook verschillende opties ter beschikking, met name qua design maar ook qua techniek.

Qua design zijn er verschillen zichtbaar op het niveau van de velgen, het stuur, de led-koplampen en vooral de afwerkingen op het dashboard.

Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, zullen enkele basistechnologieën worden opgenomen, zoals de Peugeot 3D i-Cockpit, het 3D-navigatiesysteem, Peugeot Drive Assist en andere.

 

DE AFMETINGEN VAN DE PEUGEOT 508

Deze Peugeot 508 SW is 2079 mm breed, 4778 mm lang en 1420 mm hoog. De kofferinhoud is 530 liter.

Deze afmetingen gelden voor alle versies.

U heeft ook de mogelijkheid om de inbegrepen basisuitrusting voor elke afwerking te ontdekken door op de knop "vergelijken" te klikken.