COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot 5008 SUV

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot 5008 SUV? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige grote SUV kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot 5008 SUV: deze elegant gelijnde auto is een krachtige en geraffineerde hightech SUV met 5 of 7 zitplaatsen die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 5008 Access, Peugeot 5008 Active, Peugeot 5008 Allure, Peugeot 5008 GT Line, Peugeot 5008 GT.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 130 S&S, 1.6 PureTech 180 S&S EAT8, 1.5 BlueHDi 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 5008 SUV hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Artense grijs, Bourrasque blauw, Emerald Crystal of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.