COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer je Peugeot SUV 3008

Ben je geïnteresseerd in de Peugeot 3008 SUV? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat jouw toekomstige SUV kan zijn!

Je hebt gekozen voor de Peugeot 3008 SUV: met zijn pure design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan boord van de nieuwe 3008 SUV ben je in een hightech wereld waarin je geniet van nog intensere rijsensaties. Start de configuratie van je auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 3008 Access, Peugeot 3008 Active, Peugeot 3008 Allure, Peugeot 3008 Crossway, Peugeot 3008 GT Line, Peugeot 3008 GT.

Peugeot biedt je de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 130 S&S, 1.6 PureTech 180 S&S EAT8, 1.5 BlueHDi 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8. Je kan natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kan je een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee je altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra je jouw keuze voor de uitvoering van je Peugeot 3008 SUV hebt gemaakt, kan je de motor - benzine, diesel of plug-in hybride - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat je van jouw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (ga je voor Nacré wit, Metallic Copper, Artense grijs of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kan je het interieur van jouw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.