COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer je Peugeot 308 5-deurs

Ben je geïnteresseerd in de Peugeot 308 5-deurs? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat jouw toekomstige compacte middenklasser kan zijn!

Je hebt gekozen voor de Peugeot 308 5-deurs: deze compacte middenklasser heeft nog meer temperament en biedt meer rijplezier dan ooit. Start de configuratie van je auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 308 Access, Peugeot 308 Active, Peugeot 308 Style, Peugeot 308 Allure, Peugeot 308 Tech Edition, Peugeot 308 GT Line, Peugeot 308 GT, Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport.

Peugeot biedt je de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 110 of 130 S&S in combinatie met de handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8, de 1.6 PureTech 225 EAT8, de 1.5 BlueHDi 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbaken of EAT8, de 2.0 BlueHDI 180 EAT8. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee je altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra je je keuze voor de uitvoering van jouw Peugeot 308 5-deurs hebt gemaakt, kan je de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat je van je auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Artense grijs, Dark Blue, Platinium grijs of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kan je het interieur van jouw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.