Configureer uw Peugeot 308 SW

Configureer uw Peugeot 308 SW

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot 308 SW? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige stationwagon kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot 308 SW: met deze nieuwe gezinsauto geniet u van elke rit. Ontdek een nieuwe visie op comfort. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 308 SW Access, Peugeot 308 SW Active, Peugeot 308 SW Style, Peugeot 308 SW Allure, Peugeot 308 SW Tech Edition, Peugeot 308 SW GT, Peugeot 308 SW GT Line.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 110 of 130 S&S in combinatie met de handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8, de 1.6 PureTech 225 EAT8, en de 1.5 BlueHDi 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8, de 2.0 BlueHDI 180 EAT8. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 308 SW hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Artense grijs, Dark Blue, Hurricane grijs of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties kiezen.