COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Geïnteresseerd in de nieuwe Peugeot SUV 2008 of e-2008? Personaliseer hem met de Peugeot configurator: kies versie, motor, kleur, uitrusting en zie jezelf al achter het stuur van jouw toekomstige SUV!

 Je hebt de nieuwe Peugeot SUV 2008 gekozen: deze compacte en polyvalente SUV met een opwindend design staat garant voor een unieke rijervaring. Personaliseer jouw wagen door eerst een versie te kiezen: nieuwe SUV Peugeot 2008 Active, nieuwe SUV Peugeot 2008 Allure, nieuwe SUV Peugeot 2008 GT Line, nieuwe SUV Peugeot 2008 GT

 Peugeot biedt keuze uit krachtige en zuinige motoren. Ontdek de elektrische aandrijving van de nieuwe SUV 2008, de nieuwe elektrische SUV van Peugeot.
Opteer voor een manuele of automatische versnellingsbak en de uitrusting van jouw keuze.

Na het kiezen van de versie kies je de motor van jouw nieuwe SUV Peugeot 2008, de brandstof en de versnellingsbak in de configurator. Daarna kies je de kleur (Grijs Platinium, Rood Ultimate, Wit Nacré ...). Ten slotte kan je het interieur van jouw wagen personaliseren door de standaarduitrusting aan te vullen met opties en accessoires.