COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

PEUGEOT EXPERT COMBI

Peugeot Expert Combi
Peugeot Expert Combi

PEUGEOT EXPERT COMBI

Vanaf 25.945 BTW incl.*

Vanaf 21.442 BTW excl.*

136g i

5.2l i

De mening van onze klanten

Lees 2 reviews

De nieuwe PEUGEOT Expert Combi heeft alles om zijn inzittenden steeds in alle veiligheid en comfort te laten rijden. Met zijn geavanceerde motoren koppelt hij elke dag weer rijplezier aan prestaties.

VEELZIJDIGE COMBI

/image/62/3/peugeot_expertcombi_layout4_1.96623.jpg

De nieuwe PEUGEOT Expert Combi is niet alleen robuust en functioneel, maar bovendien ook verkrijgbaar in 3 lengtes: de Standard van 4,96 m, de Long van 5,30 m en een onuitgegeven Compact van slechts 4,60 m lang.
Uitgekiend als geen ander, biedt de nieuwe PEUGEOT Expert Combi keuze uit diverse zitconfiguraties en garandeert zo maximaal comfort voor alle inzittenden. De Compact-versie is uniek in zijn segment en benut de binnenruimte maximaal, zodat er tot 9 personen meekunnen.

In de stad is gebruiksgemak verzekerd doordat alle overdekte parkings toegankelijk zijn dankzij de beperkte hoogte van 1,90 mi.

De nieuwe PEUGEOT Expert Combi is ook verkrijgbaar met twee beglaasde achterdeuren 50/50i met achteruitverwarming en achterruitenwisseri. In- en uitladen ging nog nooit zo makkelijk! 

MEER MODULARITEIT VOOR MEER FLEXIBILITEIT

/image/62/4/peugeot_expertcombi_layout7_1.96624.jpg
/image/62/5/peugeot_expertcombi_layout7_2.96625.jpg
/image/62/6/peugeot_expertcombi_layout7_3.96626.jpg

De toegankelijkheid van de derde zetelrij in de nieuwe PEUGEOT Expert Combi is bepaald opmerkelijk. De tweede zetelrij is in een handomdraai neergeklapt, waardoor de achterste inzittenden bijzonder vlot kunnen in- en uitstappen.

Met zijn uitneembare achterzetels biedt de nieuwe PEUGEOT Expert Combi tal van configuratiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld:
• 2-zitsbank vooraani
• individuele zetels op de eerste riji
• 3-zitsbank 2/3-1/3 op de tweede riji en eendelige achterbank op de achterste rij i

PLATFORM VAN DE NIEUWE GENERATIE VOOR MEER EFFICIËNTIE

/image/62/7/peugeot_expertcombi_layout4_2.96627.jpg

De nieuwe PEUGEOT Expert Combi is gebaseerd op een nieuw platform dat is afgeleid van het modulaire platform EMP2i. Dit staat garant voor een unieke combinatie van rijcomfort, kwaliteit en efficiëntie voor alle inzittenden.
De nieuwe PEUGEOT Expert Combi biedt ook superieur rijgenot dankzij BlueHDi motoren met een vermogen van 95 tot 115 pk en 300 Nm.
En ten slotte behoren brandstofverbruik en uitstoot tot de laagste in het segment.

Camping-car

Peugeot stelt zjn klanten een gamma vrijetijdsvoertuigen/camping-cars voor met tal van uitrustingen

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

GEMIDDELDE VERBRUIK TIJDENS GEBRUIK

Om klanten beter te informeren maakt de PSA Groupe de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het verbruik onder omstandigheden openbaar.

Ontdek het gemiddelde verbruik onder omstandighedeni van de Peugeot Expert Combi.