SKIP TO CONTENT
NEW 508 PSE

 
 
NIEUWE 508 PSE PLUG-IN HYBRID 
De weg is zijn territorium


Laat uw esthetische spirit los achter het stuur van deze magnetische,
eersteklas berline en voel de sensaties van topprestaties met een lage uitstoot dankzij PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
 
 
NIEUWE  508 PSE PLUG-IN HYBRID
De weg is zijn territorium

Laat uw esthetische spirit los achter het stuur van deze magnetische,

eersteklas berline en voel de sensaties van topprestaties met een lage uitstoot dankzij PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

"De nieuwe PEUGEOT 508 PSE weerspiegelt onze visie van meer verantwoordelijkheid en efficiënte sportiviteit."
    "De nieuwe PEUGEOT 508 PSE weerspiegelt
onze visie van meer verantwoordelijkheid
en efficiënte sportiviteit."

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

 • 100% elektrische rijbereik: tot 52 km(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 52 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en 54 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 26 januari 2023. Deze waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Belangrijk: het werkelijke bereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.   
 • Oplaadtijd: 1u40(i) Vanaf een laadstation van het type Wallbox (32A) met de optionele enkelfasige (7,4 kW) boordlader.  
 • Gecombineerd brandstofverbruik: 1,8 L/100 km(i) In afwachting van goedkeuring - Gecombineerde CO2-uitstoot 40 (g/km), Gecombineerd verbruik 1,8 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 40g/km(i) In afwachting van goedkeuring - Gecombineerde CO2-uitstoot 40 (g/km), Gecombineerd verbruik 1,8 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PLUG-IN HYBRID4 360 e-EAT8 

 

 
 
EEN RADICALERE ALLURE

De nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID berline onderscheidt zich door zijn krachtige en magnetische aanwezigheid, met een expressieve, prestatiegerichte look.
De grille van de voorkant is uniek, met Perla Nera-zwarte accenten die het nieuwe logo van het merk en de nieuwe kenmerkende PEUGEOT Matrix LED-koplampen met drieklauw in de verf zetten.
 
 
EEN RADICALERE ALLURE

De nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID berline onderscheidt zich door zijn krachtige en magnetische aanwezigheid, met een expressieve, prestatiegerichte look.

De grille van de voorkant is uniek, met Perla Nera-zwarte accenten die het nieuwe logo van het merk en de nieuwe kenmerkende PEUGEOT Matrix LED-koplampen met drieklauw in de verf zetten.

 
BEVESTIG JE STIJL

Maak een gedurfde keuze en ga voor  Okenite Wit - een van de 3 beschikbare kleuren.
 
BEVESTIG JE STIJL
Maak een gedurfde keuze en ga voor  Okenite Wit - een van de 3 beschikbare kleuren.

 
EMOTIES VAN EEN NIEUW NIVEAU

De nieuwe PEUGEOT 508 Plug-In Hybrid is uitgerust met de nieuwste technologie en zorgt voor een nog intensere rijsensatie.
 
EMOTIES VAN EEN NIEUW NIVEAU
De nieuwe PEUGEOT 508 Plug-In Hybrid is uitgerust met de nieuwste technologie en zorgt voor een nog intensere rijsensatie.
GEBOUWD MET 
PEUGEOT SPORT
DE KUNST VAN
RIJDEN EN REIZEN
 
RIJHULP
COMFORT
OP MAAT
GEBOUWD MET 
PEUGEOT SPORT
DE KUNST VAN
RIJDEN EN REIZEN
 
RIJHULP
COMFORT
OP MAAT

GEBOUWD MET PEUGEOT SPORT

Reactievermogen, rijplezier, comfort en alle expertise van PEUGEOT SPORT op het gebied van hybride technologie: alles is in het werk gesteld om de nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID te bouwen, inclusief de nieuwste generatie technologie voor rijhulp.

DE KUNST VAN RIJDEN

Ervaar de sensatie achter het stuur met de PEUGEOT i-COCKPIT®.

 

Met een compact stuurwiel, head-up display, nieuwe automatische versnellingsbak en aanpasbare bedieningselementen binnen handbereik, kan je steeds gefocust blijven op de baan.

RIJHULP

De nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID biedt je een compleet rijhulpsysteem: 

 

 • SSemi-autonoom rijden met het Drive Assist Plus Pack
 • Keuze uit 3 rijmodi(i) omfort, Normaal en Sport  
 • Parkeerassistentie met 360°-camera
 • Dodehoekbewaking
 • Night Vision voor perceptie van gevaar

ZITCOMFORT OP MAAT

Zak lekker weg in de verwarmde, masserende zetels met AGR(i) Aktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Ruggezondheid) -certificaat en voel de hoogwaardige kwaliteitsstof. Een combinatie van Alcantara® en Mistral nappa-leder, afgewerkt met dubbele Kryptonite- en Tramontana Grijs-stiksels.

NIETS DAN EXCELLENTIE

Materialen, aandrijving, connectiviteit...
de nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID zet elke innovatie van PEUGEOT in de spotlight.
NIETS DAN EXCELLENTIE

Materialen, aandrijving, connectiviteit...

de nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID zet elke innovatie van PEUGEOT in de spotlight.

HERUITGEVONDEN PRESTATIES

Geniet van betere prestaties met de nieuwe 508 PSE PLUG-IN HYBRID, die in totaal 360 pk en een maximumkoppel van 520 Nm levert:

 

 • 0 tot 100 km/u in 5,2 seconden;
 • 80 tot 120 km/u in 3 seconden;
 • 0-1000 meter vanuit stilstand in 24,5 seconden;
 • maximale snelheid beperkt tot 250 km/u

ULTRA GECONNECTEERD

De nieuwe 508 PSE PLUG-IN HYBRID is uitgerust met het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem.

Geniet van zijn centrale 10'' HD touchscreen met multi-window functionaliteit, plus widgets en snelkoppelingen.

Laad je smartphone op onder de middenconsole terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie- en spraakherkenningssystemen.

AFWERKING VAN TOPKWALITEIT

Het minutieuze ontwerp illustreert onze compromisloze esthetiek en bouwkwaliteit. Elke afwerking en versiering is met zoveel precisie uitgevoerd dat elk detail perfect is.

52 KM RIJBEREIK

Gun jezelf de efficiëntie van een krachtige motor en de veelzijdigheid van de Plug-In Hybrid: tot 52 km WLTP-rijbereik bij gemengd rijden(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 52 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en 54 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 26 januari 2023. Deze waarden worden ter vergelijking getoond. Belangrijk: het effectieve rijbereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.  en tot 54 km in de stad(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 52 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en 54 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 26 januari 2023. Deze waarden worden ter vergelijking getoond. Belangrijk: het effectieve rijbereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz. .

AFMETINGEN

AFMETINGEN

EXTERIEURAFMETINGEN VAN DE PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID

Een eersteklas berline, van top tot teen.

 

 • Lengte: 4.750 mm
 • Breedte: 1.860 mm
 • Hoogte: 1.410 mm

INTERIEURAFMETINGEN VAN DE PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID

Aan boord van de nieuwe PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID vind je alle comfort en ruimte van een berline.

 

Vooraan (rij 1) 

 • Breedte bij ellebogen: 1.455 mm
 • Hoofdruimte: 881 mm  

 

Achterkant (rij 2) 

 • Breedte bij ellebogen: 1.413 mm
 • Beenruimte: 250 mm

KOFFERRUIMTE PEUGEOT 508 PSE PLUG-IN HYBRID

De kofferruimte van de 508 PSE PLUG-IN HYBRID biedt een ruime capaciteit en is extreem praktisch


487L wordt 1537L met de achterbank neergeklapt.

 
GA EEN STAP VERDER

Je staat op het punt alles te leren over het opladen van je PEUGEOT Plug-in Hybrid

 
GA EEN STAP VERDER

Je staat op het punt alles te leren over het opladen van je PEUGEOT Plug-in Hybrid

 
JE PLUG-IN HYBRID
PEUGEOT OPLADEN

 
Hoe laad je je PEUGEOT Plug-In Hybrid op: privé- en  openbaar opladen.
 
 
 
 
ONTDEK DE VOORDELEN VAN
ELEKTRISCH RIJDEN
 
Electric by PEUGEOT betekent technologie van de laatste generatie, waaronder: snelladen, optimalisatie van het rijbereik op basis van je ritten en geconnecteerde technologie.
 
KOOP JE PEUGEOT
ONLINE
 
Ontdek de PEUGEOT's online store en geniet van onze exclusieve aanbiedingen op onze Plug-In Hybrid wagens.