SKIP TO CONTENT
SKIP TO CONTENT
NIEUWE 508

 
 
NIEUWE PEUGEOT 508
De weg is zijn territorium


Welkom bij het schoolvoorbeeld van een toonaangevende sedan.
De nieuwe PEUGEOT 508 heeft een nieuw en innovatief gezicht, een sportieve, lage houding en bestuurderspositie en bezorgt je ervaringen zonder limieten.
Bereid je voor op nóg intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-In Hybrid, benzine of diesel.
 
 
NIEUWE PEUGEOT 508
De weg is zijn territorium
Welkom bij het schoolvoorbeeld van een toonaangevende sedan. De nieuwe PEUGEOT 508 heeft een nieuw en innovatief gezicht, een sportieve, lage houding en bestuurderspositie en bezorgt je ervaringen zonder limieten. Bereid je voor op nóg intensere motorische emoties, of je nu kiest voor Plug-In Hybrid, benzine of diesel.
 • Vanaf:  € 48.354 INCL. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/06/2023 tot 30/06/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.  
 • 100% elektrisch rijbereik: Tot 64 km(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP autonomie van de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 64 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en tussen 74 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 23 februari 2023. Deze waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Belangrijk: het werkelijke bereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden , de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.  
 • Oplaadtijd: 1u33(i) Vanaf een laadstation van het type Wallbox (32A) met de optionele enkelfasige (7,4 kW) boordlader.  
 • Gecombineerd verbruik: 1,1 - 1,5 L/100 km(i) In afwachting van goedkeuring - BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT - WLTP-waarden: Gecombineerde CO2-uitstoot tussen 25 en 29 (g/km), Gecombineerd verbruik tussen 1,1 en 1,4 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 25 - 32g/km(i) In afwachting van goedkeuring - BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT - WLTP-waarden: Gecombineerde CO2-uitstoot tussen 25 en 29 (g/km), Gecombineerd verbruik tussen 1,1 en 1,4 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-emissiewaarden kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (165 kW)
 • Vanaf:  € 39.003 INCL. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/06/2023 tot 30/06/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.  
 • Combined fuel consumption: 5.8L/100km(i) In afwachting van goedkeuring - Brandstofverbruik van 5,8 naar 6,2 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 naar 140 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, de staat van de weg en externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Combined CO2 emissions: from 131g/km(i) In afwachting van goedkeuring - Brandstofverbruik van 5,8 naar 6,2 in gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP: van 131 naar 140 (g/km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens sinds 1 september 2018 worden goedgekeurd, bijgewerkt vanaf 23 februari 2023. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, de staat van de weg en externe klimaatomstandigheden, enz.  .
 • Power: PURETECH 130 EAT8 (96kW).

 
 
BESTEL JE PEUGEOT 508 

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online via onze website of bij je favoriete verdeler. 
 
 
BESTEL JE PEUGEOT 508 
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online via onze website of bij je favoriete verdeler.

JE 508, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR 

Vind nu je nieuwe 508 en profiteer zonder te wachten van exclusieve aanbiedingen.

JE AANGEPASTE 508 OP MAAT 

Afwerking, kleuren, velgen... configureer je Peugeot 508 op maat en profiteer van uitzonderlijke condities.

 
 
EEN RADICALERE ALLURE

Nieuw logo. Zijn handtekening herken je aan de PEUGEOT Matrix drieklauw LED-koplamp vooraan en de LED-achterlichten met drie klauwen achteraan. Laag coupé-geïnspireerd profiel. Uniek design van de voorkant. De nieuwe 508 is de PEUGEOT van de toekomst.
 
 
EEN RADICALERE ALLURE
Nieuw logo. Zijn handtekening herken je aan de PEUGEOT Matrix drieklauw LED-koplamp vooraan en de LED-achterlichten met drie klauwen achteraan. Laag coupé-geïnspireerd profiel. Uniek design van de voorkant. De nieuwe 508 is de PEUGEOT van de toekomst.

 
BEVESTIG JE STIJL

Maak een gedurfde keuze en ga voor Selenium Grijs - een van de zeven verkrijgbare kleuren.
BEVESTIG JE STIJL
Maak een gedurfde keuze en ga voor Selenium Grijs - een van de zeven verkrijgbare kleuren.

 
HOOGWAARDIGE EMOTIES

Met zijn nieuwste generatie technologie roept de nieuwe PEUGEOT 508 rijsensaties op die alleen een hoogwaardige berline kan opwekken.
 
HOOGWAARDIGE EMOTIES
Met zijn nieuwste generatie technologie roept de nieuwe PEUGEOT 508 rijsensaties op die alleen een hoogwaardige berline kan opwekken.
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
ADAPTIEVE OPHANGING
NIGHT VISION
SYSTEM
ELEKTRISCHE MASSAGEZETELS
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
ADAPTIEVE OPHANGING
NIGHT VISION
SYSTEM
ELEKTRISCHE MASSAGEZETELS

PEUGEOT i-COCKPIT®

Kruip achter het compacte stuurwiel van de PEUGEOT i-Cockpit® met configureerbaar head-up digitaal scherm, 10" HD-touchscreen en elegante pianotoetsen.

 

Dankzij de draadloze Mirror Screen-technologie(i) Alleen Android Auto™ en Apple CarPlay™ gecertificeerde apps werken bij stilstand of tijdens het rijden. Tijdens het rijden zijn bepaalde functies van de betreffende applicaties beperkt. Voor bepaalde soorten content die gratis toegankelijk zijn op je smartphone is een abonnement op een gelijkwaardige Android Auto™ of Apple CarPlay™ gecertificeerde betaalde app vereist. De Mirror Screen-functie wordt naargelang het geval bediend via Android Auto™ (voor Android-smartphones) of via Apple CarPlay™ (voor iOS-smartphones), op voorwaarde dat u over een mobiel en internetabonnement beschikt.   worden compatibele apps op je smartphone naadloos weergegeven.  

ADAPTIEVE OPHANGING

De nieuwe PEUGEOT 508 staat bol van de technologische vernieuwingen, zoals een preciezer rijgedrag op de weg, ultiem rijcomfort en een drievoudig geregelde ophanging: normaal(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie.  , comfort en sport. Met zijn nauwkeurige besturing, top-class rijcomfort en voorbeeldige wegligging verhoogt deze toonaangevende berline de emotie van het rijden.

NIGHT VISION SYSTEEM

Rij nog veiliger dankzij de infrarood cameratechnologie van Night Vision(i) Nachtzicht. Optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie.  , volledig geïntegreerd in de nieuwe PEUGEOT 508 berline. Het systeem detecteert de aanwezigheid van onverwachte voetgangers of dieren en stuurt rechtstreeks een waarschuwing naar je gezichtsveld via de i-Cockpit®.

ELEKTRISCHE MASSAGEZETELS

Door zijn versiering met moderne bekleding in stof of leder beschikt de nieuwe PEUGEOT 508 over coconachtige zetels met gecertificeerde AGR(i) Aktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Ruggezondheid) - Standaard, optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de versie.  , elektrische(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie.   verwarmde(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie.   en masserende multipoint zetels(i) Standaard, optioneel of niet beschikbaar afhankelijk van de versie.   voor optimaal comfort.

NIETS DAN EXCELLENTIE

Van motorkracht tot materialen en connectiviteit... de nieuwe PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID zet elke innovatie van PEUGEOT in de spotlights.
 
NIETS DAN EXCELLENTIE
Van motorkracht tot materialen en connectiviteit... de nieuwe PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID zet elke innovatie van PEUGEOT in de spotlights.

PURE AFLIJNING

De nieuwe PEUGEOT 508 is de essentie van design zonder compromissen.

 

Het is een top-class berline die strakke carrosserielijnen combineert met elegante deuren zonder frame, met vakkundig uitgebalanceerde verhoudingen en weldoordachte details.

 

De nieuwe 18" EPHERRA-velgen zorgen voor extra elegantie en benadrukken het aerodynamische design van de wagen.

MOEITELOOS EFFICIËNT

De gloednieuwe top-class PEUGEOT 508 berline is uitgerust met een PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 motor.

 

Met 0 CO2-uitstoot, lagere onderhoudskosten, toegang tot lage emissiezones en een ongelofelijke efficiëntie kan je optimaal genieten van 100% elektrisch rijden.

ULTRA GECONNECTEERD

De nieuwe PEUGEOT 508 is voorzien van het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem.

 

Geniet van zijn centrale 10'' HD-touchscreen met multi-window functionaliteit, plus widgets en snelkoppelingen.

 

Laad je smartphone(i) Optioneel   op onder de middenconsole terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie- en spraakherkenningssystemen.

 
 
JOUW AFWERKING, ONZE BESTE AANBIEDING 

Kies een afwerking op maat en profiteer van de topaanbiedingen van Peugeot, van bij je thuis of bij je dealer. 
 
 
JOUW AFWERKING, ONZE BESTE AANBIEDING
Kies een afwerking op maat en profiteer van de topaanbiedingen van Peugeot, van bij je thuis of bij je dealer. 

508 ALLURE 

Geniet van een kwalitatief design en de efficiënte voorzieningen van de afwerking Allure. 

 

Alle voordelen van je verkooppunt vanuit je woonkamer: stap-voor-stapbegeleiding, levering overal in België en 14 dagen bedenktijd. 

Met de volgende voorzieningen: 

 

 • Peugeot Matrix ledtechnologie
 • Full LED achterlichten met nieuwe signatuur en scrollende knipperlichten
 • Parkeerassistent voor- en achteraan met HD-achteruitrijcamera
 • Peugeot i-Connect Advanced met draadloos spiegelscherm

 

Verkrijgbaar in benzine-, diesel- of Plug-In Hybrid versie

508 GT

Laat jezelf verleiden door de opvallende elegantie en hightech van de afwerking GT. 

 

Alle voordelen van je verkooppunt vanuit je woonkamer: stap-voor-stapbegeleiding, levering overal in België en 14 dagen bedenktijd.  

Bovenop de uitrusting ALLURE: 

 

 • Voorgrille met glanzendzwarte koetswerkkleur en hot stamping.
 • 18" Epherra diamantgeslepen velgen 
 • Visiopark 2 (HD-camera vooraan)
 • Geperforeerd volnerflederen stuurwiel met nieuwe GT-logo

 

Verkrijgbaar in benzine-, diesel- en Plug-In Hybrid versie

 
 
WAAROM JE WAGEN ONLINE KOPEN? 
 
 
WAAROM JE WAGEN ONLINE KOPEN? 

AFMETINGEN

AFMETINGEN

EXTERIEURAFMETINGEN VAN DE PEUGEOT 508

Een topberline vanuit elk perspectief.

 

 • Lengte: 4.750 mm
 • Breedte(i) Exclusief buitenspiegels  : 1.860mm
 • Hoogte: 1.410mm

INTERIEURAFMETINGEN VAN DE PEUGEOT 508

Aan boord van de nieuwe PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID vind je alle comfort en ruimte van een berline.

 

Vooraan (rij 1) 

 • Breedte bij ellebogen: 1.455 mm
 • Hoofdruimte: 881 mm  

 

Achterkant (rij 2) 

 • Breedte bij ellebogen: 1.413 mm
 • Beenruimte: 250 mm

KOFFERRUIMTE PEUGEOT 508

De koffer van de nieuwe PEUGEOT 508 is groot en uiterst praktisch.

 

487L wordt 1537L met de achterbank neergeklapt.

PEUGEOT 508 VOOR PROFESSIONALS 

 

Ben je een professional? En heb je geen seconde tijd voor jezelf? Profiteer dan van al onze speciale diensten! Configureer en bestel je Peugeot 508 of boek rechtstreeks vanuit je kantoor een afspraak voor het onderhoud van je wagen. 

Want als professionals onder elkaar, begrijpen we elkaar snel en vooral heel goed. 

 
OM EEN STAP VERDER TE GAAN

Electromobility by PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor je.

 
OM EEN STAP VERDER TE GAAN

Electromobility by PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor je.

 
JE PLUG-IN HYBRID
OPLADEN

 
Hoe je PEUGEOT Plug-In Hybrid opladen: privé- en openbaar opladen.
 
 
 
ONTDEK DE VOORDELEN
VAN ELEKTRISCH RIJDEN
electric by PEUGEOT staat voor de nieuwste generatie technologie, waaronder: snelladen, optimalisatie van het rijbereik op basis van je ritten en geconnecteerde technologie.
 
KOOP JE PEUGEOT
ONLINE
Ontdek de PEUGEOT online store en profiteer van exclusieve aanbiedingen op onze Plug-In Hybrid-wagens.