COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

INTERIEUR DESIGN

WERK IN ALLE COMFORT

/image/91/2/peugeot-partner-design-05.138912.jpg

Als kleine bestelwagen biedt de PEUGEOT Partner het nodige comfort, met een bestuurdersplaats die volledig is afgestemd op professioneel gebruik.
Ook de hoge zitpositie en het ruime gezichtsveld dragen bij tot het comfort aan boord. Een in hoogte verstelbare bestuurderszetel met armsteuni, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en schakelpook die perfect binnen handbereik op het dashboard is geplaatst, dragen bij tot een ergonomische bestuurdersplaats. Voor nog meer comfort is de Partner ook leverbaar met manuele of automatische airconditioningi.

CONNECTIVITEIT

/image/91/3/peugeot-partner-design-06.138913.jpg

Ook professionals zijn meer en meer geconnecteerd! De PEUGEOT Partner speelt hierop in met de meest geavanceerde connectiviteit aan boord.

Zijn telematica is ultramodern. Het grote 7’’ touchscreen in kleuri - perfect geïntegreerd in het midden van het dashboard - zit altijd binnen hand- en oogbereik zodat alle voertuigfuncties makkelijk kunnen worden bediend. Zo krijgt u door eenvoudig het scherm aan te raken, toegang tot het navigatiesysteem of uw muziekbestanden. Mobiele apparatuur kunt u aansluiten via de USB-poort, de jack-ingang, of via Bluetooth.

MIRROR SCREEN

/image/91/4/peugeot-partner-design-07.138914.jpg

Met de MirrorScreeni technologie kunt u sommige apps op uw smartphone bedienen via het touchscreen van uw Partner en zo nog meer functies benutten.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

/image/91/5/peugeot-partner-design-08.138915.jpg
/image/91/6/peugeot-partner-design-09.138916.jpg

Voor extra gebruiksgemak is het interieur voorzien van tal van opbergvakken met een totale inhoud van meer dan 60 l, waarover zowel bestuurder als passagiers kunnen beschikken. Met name het gesloten opbergvak achter het stuurwiel is handig voor professionals. Ook het handige, open plafondvak met geïntegreerde zonnekleppen en interieurverlichting is vlot bereikbaar voor de bestuurder.