CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE
SUV's Gamma Peugeot 2008 3008 5008

HET MEEST VERKOCHTE SUV-GAMMA IN BELGIË

SUV's (Sports Utility Vehicles) zijn polyvalente wagens met een aantrekkelijk design, doorgedreven modulariteit en maximaal rijcomfort in alle omstandigheden. SUV 2008, 3008, 5008: deze nummers staan voor leiderschap in het Belgische autolandschap. Al drie jaar lang is Peugeot koploper op het vlak van SUV-verkoop in ons land.

De SUV’s van Peugeot zijn een geslaagde synthese van het beste dat een moderne wagen te bieden heeft: een buitengewone stijl die kracht met elegantie combineert; een hoge zit en grote glaspartijen die een uitstekend zicht op de omgeving verzekeren; en
een ruim, moduleerbaar interieur dat voldoet aan alle dagelijkse leefbehoeften.

De SUV 2008, 3008 en 5008, die Peugeots reputatie qua wegligging alle eer aandoen, leggen een uitzonderlijke dynamiek aan de dag, deze van een traditionele berline waardig. De inmiddels vertrouwde Peugeot i-Cockpit® bestuurdersplaats, die garant staat voor intense sensaties, geeft de bestuurder het gevoel een te zijn met zijn wagen. De SUV’s van Peugeot zijn dan ook de marktreferentie qua rijplezier, zoveel is zeker!

NEW SUV 2008

UNBORING THE FUTURE

SUV PEUGEOT 2008

Peugeot onthult zijn nieuwe compacte en ultramoderne SUV: de nieuwe SUV 2008. Zijn expressieve voorzijde geeft meteen aan dat het hier gaat om een robuuste SUV met innovatieve technologie zoals het HiFi Focal® audiosysteem en de nieuwe bestuurdersruimte 3D i-Cockpit®. Maar achter zijn genereuze belijning gaat ook een veelzijdige, comfortabele en elegante SUV schuil.

Gun jezelf de vrijheid om te rijden waar je wilt, ook in lage-emissiezones. De bijzonder veelzijdige nieuwe SUV Peugeot e-2008 is zowel wendbaar en compact in de stad als robuust en veilig op snelwegen. Met zijn elektromotor van 100 kW (136 pk) heeft hij in zero emission modus een rijbereik van 320 km (WLTP). De Peugeot e-2008 herken je meteen aan enkele exclusieve details zoals de grille in koetswerkkleur, het dichroïsche leeuwenlogo en het e-embleem.

SUV 3008

NOOIT EERDER GING EEN SUV ZO VER

SUV PEUGEOT 3008

De SUV Peugeot 3008 straalt kracht en karakter uit. Met zijn klassevolle design combineert deze uitgesproken SUV robuustheid en elegantie, raffinement en dynamisme. Hij zal je overigens niet enkel kunnen bekoren met zijn look, maar ook met zijn riante en technologische interieur. Zijn allernieuwste veiligheids- en multimedia-uitrustingen zullen de meest veeleisende kopers kunnen behagen en muziekliefhebbers zullen in de wolken zijn met de Focal® audioinstallatie.

SUV 5008

STAP IN EEN NIEUWE DIMENSIE

SUV PEUGEOT 5008

Met zijn krachtige, langgerekte lijnen maakt het design van de SUV Peugeot 5008 meteen indruk. Zijn elegante silhouet, Black diamonddak en radiatorrooster, verfraaid met verchroomde lamellen, geven het ruim bemeten koetswerk een verfijnde look. In het luxueuze interieur kan je dankzij het panoramische open dak genieten van een uitzonderlijke lichtinval. Qua wegligging en geluidscomfort zal je ook ontdekken dat de SUV 5008 zich kan meten met de beste reiswagens. Als kers op de taart staat de nieuwste Peugeot i-Cockpit® met zijn full digital instrumentenpaneel bovendien garant voor unieke rijsensaties.

Als rasechte SUV geeft de nieuwe Peugeot 5008 blijk van riante modulariteit, de beste gezinswagens waardig. Met drie aparte zetels op de tweede zitrij en twee wegklapbare en uitneembare zetels op de derde rij, deel je de SUV 5008 naar wens in, voor elk gebruik.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

De zuinige en hoogtechnologische PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de Peugeot SUV's hebben een zeer lage CO2-uitstoot. Met hun licht en modulair EMP2-platform weten de nieuwe Peugeot 3008 en 5008 uitstekende prestaties te verzoenen met een laag verbruik. De manuele 5- en 6-versnellingsbakken en EAT8-automaat i (Efficient Automatic Transmission 8) koppelen dan weer rijgenot aan efficiëntie.

UNIEKE RIJERVARING

Alle Peugeot SUV's staan bekend voor hun rijkwaliteiten en zijn uitgerust met tal van technologieën die het comfort optimaliseren. De Peugeot i-Cockpit® met compact stuur, head-up instrumentarium en touchscreen draagt evenzeer bij tot de unieke rijervaring en sublieme handling. De hoge rijpositie biedt een optimaal zicht dat eveneens bijdraagt tot het rijgenot.  En ten slotte zijn er nog diverse rijhulpsystemen die de rijervaring en rijveiligheid versterken.

COMFORT EN MODULARITEIT

De SUV's van Peugeot hebben een ruim en comfortabel interieur met de nodige opbergmogelijkheden voor zowel bestuurder als passagiers. Het interieur biedt plaats aan 5 tot 7 inzittenden zodat het hele gezin makkelijk mee kan. Deze royale binnenruimte gaat allerminst ten koste van de laadruimte. De achterzetels zijn neerklapbaar, zodat de laadruimte geheel naar wens kan worden geconfigureerd.

VERFIJND DESIGN EN SPORTIEF KARAKTER

De SUV's van Peugeot ogen stoer en elegant tegelijk, in de onvervalste traditie van het merk. Hun design wordt mee bepaald door een grote bodemvrijheid, horizontale motorkap, verticale grille en grote wielkasten.

ONTDEK ONZE SUV'S