SUV's Gamma Peugeot 2008 3008 5008

SUV's (Sports Utility Vehicles) zijn polyvalente wagens met een aantrekkelijk design, doorgedreven modulariteit en maximaal rijcomfort in alle omstandigheden.

Ontdek ze en ervaar een ongekende, spannende en zintuiglijke rijsensatie.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

De zuinige en hoogtechnologische PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de Peugeot SUV's hebben een zeer lage CO2-uitstoot. Met hun licht en modulair EMP2-platform weten de nieuwe Peugeot 3008 en 5008 uitstekende prestaties te verzoenen met een laag verbruik. De manuele 5- en 6-versnellingsbakken en EAT6 i-automaat (Efficient Automatic Transmission 6) koppelen dan weer rijgenot aan efficiëntie.

UNIEKE RIJERVARING

Alle Peugeot SUV's staan bekend voor hun rijkwaliteiten en zijn uitgerust met tal van technologieën die het comfort optimaliseren. De Peugeot i-Cockpit® met compact stuur, head-up instrumentarium en touchscreen draagt evenzeer bij tot de unieke rijervaring en sublieme handling. De hoge rijpositie biedt een optimaal zicht dat eveneens bijdraagt tot het rijgenot.  En ten slotte zijn er nog diverse rijhulpsystemen die de rijervaring en rijveiligheid versterken.

COMFORT EN MODULARITEIT

De SUV's van Peugeot hebben een ruim en comfortabel interieur met de nodige opbergmogelijkheden voor zowel bestuurder als passagiers. Het interieur biedt plaats aan 5 tot 7 inzittenden zodat het hele gezin makkelijk mee kan. Deze royale binnenruimte gaat allerminst ten koste van de laadruimte. De achterzetels zijn neerklapbaar, zodat de laadruimte geheel naar wens kan worden geconfigureerd.

VERFIJND DESIGN EN SPORTIEF KARAKTER

De SUV's van Peugeot ogen stoer en elegant tegelijk, in de onvervalste traditie van het merk. Hun design wordt mee bepaald door een grote bodemvrijheid, horizontale motorkap, verticale grille en grote wielkasten.

SUV 2008

Peugeot SUV 2008

Zij gingen naar plaatsen waar niemand ooit was geweest. Waar architectuur opgaat in de woeste omgeving zonder sporen na te laten. En de 2008 baande de weg. 

Tijdens hun roadtrip naar nieuwe artistieke horizonten ging het over asfalt en grind, door stof en water, met Grip Control als onafscheidelijke copiloot. 

Nog nooit gingen ze zo ver, in hun Peugeot en in hun kunst.

SUV 3008

Peugeot SUV 3008

De exploratiegrenzen verleggen met behulp van toptechnologie. Dat was de droom van 3 dronepiloten die met hun nieuwe SUV 3008 op zoek gingen naar een gebouw uit lang vervlogen tijden. 

Op de alsmaar eenzamere wegen naar hun eindbestemming bleek deze ultra-geconnecteerde SUV een ideale reisgezel voor hun retro-futuristisch epos. 

Het orgelpunt? Een dronewedstrijd op een parcours dat al even indrukwekkend was als de historische architectuur die ze konden documenteren... misschien voor de laatste keer.

SUV 5008

Peugeot SUV 5008

Een mysterieuze grot voor de Schotse kust vormde de inspiratiebron voor het meesterwerk van componist Felix Mendelssohn. Alvast voldoende reden voor dit DJ-duo om de akoestische expeditie van hun leven te ondernemen. 

Gewapend met hun MPC en het Focal®-audiosysteem van hun SUV 5008 registreerden ze elke druppel regen, elk zuchtje wind en elke bocht in de weg. 

Zo herinterpreteerden ze het originele werk, repeteerden in de laadruimte van hun SUV en registreerden het resultaat na een lange tocht op de plaats waar het ontstond.

ONTDEK ONZE SUV'S