SKIP TO CONTENT
LOYALTY PROGRAM

LION HEARTS

DEEL JE PEUGEOT PASSIE

Het Lion Hearts loyaliteitsprogramma is er om je te helpen om echt alles uit de Peugeot merkbeleving te halen en een hechtere, meer bevoorrechte band op te bouwen. Word vandaag nog gratis lid en maak deel uit van iets heel bijzonders.
JE PRIVILEGES
Lion Hearts-leden profiteren van voordelen die echt een verschil maken voor wie een PEUGEOT bezit. Of het nu op de weg is of in een van onze gespecialiseerde verkooppunten, wij gaan altijd een stap verder om je de service te bieden die je verdient.
JE MAGAZINE
Als lid van de Lion Hearts profiteer je van het laatste lifestyle-nieuws en -activiteiten, vers van de pers. Je leest het allemaal in ons eigen PEUGEOT-magazine boordevol evenementen, exclusieve ‘achter-de-schermen’-artikels, nieuws over interessante nieuwe producten en talloze tips.
JE DIERBAREN
Leden van de Lion Hearts houden, net als iedereen, van mooie beloningen. Maar ze zorgen ook graag voor hun familie en vrienden. Word PEUGEOT-ambassadeur door onze exclusieve voordelen met hen te delen.

JE ELEKTRISCHE WAGEN

Voor leden van de Lion Hearts is elektrisch rijden en reizen zo simpel als 1,2,3.  PEUGEOT zorgt ervoor dat je het maximum uit jouw elektrische wagen haalt via een laadpas die je toegang biedt tot het grootste netwerk van openbare laadpunten.
JE VOORDELEN
De leden van Lion Hearts verdienen het om verwend te worden. En nog geen klein beetje. Daarom profiteer je bij inschrijving van speciale kortingen op zowel accessoires als artikelen die verkrijgbaar zijn in de PEUGEOT Lifestyleboetiek voor jou en je naasten.
MAKKELIJK OM TE BEGINNEN
In een paar tellen kan je al profiteren van de voordelen van het LION HEARTS lidmaatschap. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om lid te worden van ons getrouwheidsprogramma.
1

DOWNLOAD DE MYPEUGEOT APP

2

MAAK JE ACCOUNT AAN

3

SCHRIJF JE IN VOOR HET LION HEARTS PROGRAMMA