SKIP TO CONTENT
SOLUTIONS POUR LES FLOTTES

FLEET OPLOSSINGEN

BEHEER DE MOBILITEIT VAN JOUW BEDRIJF MET FREE2MOVE

Onze vlootbeheeroplossingen zijn beschikbaar voor ieder bedrijf, ongeacht grootte of activiteitensector, en helpen je kosten te verminderen en jouw operationele efficiëntie te verbeteren. De PSA Group, die kan rekenen op 200 jaar knowhow op het vlak van autotechnologie, begeleidt bedrijven bij hun digitale transformatie met het mobiliteitsmerk Free2Move.  De aangeboden diensten vereenvoudigen het beheer van je wagenpark met een flexibel, gebruiksvriendelijk systeem dat geschikt is voor alle wagentypes.

Free2Move biedt professionals twee mogelijkheden: Connect Fleet, een online systeem voor realtime vlootbeheer, en Fleet Sharing, een dienst voor autodelen.
Deze kant-en-klare oplossingen kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie worden gebruikt, afhankelijk van jouw noden. Je kan ze ook combineren met jouw Leasys-oplossingen.

 

MULTIMERK
Onze aanbiedingen zijn compatibel met jouw volledige vloot, ongeacht merk of model, waardoor je een 360°-overzicht krijgt van jouw vloot.
 
BETROUWBAARHEID
Onze oplossingen valen onder de PSA Group constructeursgarantie. De verzamelde gegevens over je wagens zijn beveiligd en zijn jouw eigendom. Je werknemers kunnen de geolokalisatie tijdens hun privé-trajecten afzetten.
 
ECOLOGISCH VERANTWOORD
Deze mobiliteitsdiensten zorgen dat je brandstof bespaart, rijgedrag verbetert en de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf verkleint door het optimaliseren van het gebruik van jouw wagens.
 

GECONNECTEERD FLEET MANAGEMENT

BEHEER JOUW WAGENPARK IN REALTIME MET CONNECT FLEET

 

FREE2MOVE CONNECT FLEET

Connect Fleet is een eenvoudig en efficiënt online platform voor wagenparkbeheer. De gegevens van de geconnecteerde wagens zijn in realtime zichtbaar op het platform dankzij de geïntegreerde technologie. Deze informatie kan jou helpen om:

• Geld te besparen door een opvolging van de gereden kilometers en het brandstofverbruik
• Mechanische problemen te voorkomen dankzij onderhoudsmeldingen
• Gestolen wagens terug te vinden snel te reageren op noodgevallen onderweg met behulp van geolokalisatie
• Je werknemers aan te moedigen om ecologisch te rijden met gepersonaliseerd advies

EEN DIENST AANGEPAST AAN JOUW ACTIVITEIT

Micro-ondernemingen

Een betere opvolging voor een gegarandeerde besparing


Zelfs met een klein wagenpark is er al een return on investment vanaf de eerste maanden dankzij de besparing op brandstof en beter onderhouden wagens door de onderhoudsmeldingen. Een betere realtime-opvolging van de routes van je teams bespaart tijd en verhoogt de productiviteit van je bedrijf.

 
KMO's
Meer veiligheid aan het stuur
 

Moedig jouw werknemers aan om milieuvriendelijker te rijden dankzij de ecodata, en verlaag het ongevallenpercentage. Bedrijven zien een duidelijke verbetering in het rijgedrag en daardoor ook een daling van de verzekeringskosten.

 
CORPORATE

Een betere klantenservice dankzij de geolokalisatie

 
Door je activiteit in realtime te beheren, beschik je over een betere traceerbaarheid en geoptimaliseerde verplaatsingen, en voorkom je noodsituaties waardoor je jouw deadlines kan respecteren en kan rekenen op een betere reactiviteit. Door het volgen van routes en de geogelokaliseerde verdeling van bezoeken verlaag je de kans op discussies rond het factureren van interventies.
 

DE VOORDELEN VOOR JE BEDRIJF

EEN BETER BEHEERD WAGENPARK

Je krijgt een 360°-overzicht van de prestaties van jouw volledig wagenpark. Dankzij de onderhoudsmeldingen worden jouw wagens regelmatiger onderhouden, wat het risico op schade vermindert en het verbruik verlaagt.

 EEN VERHOGING VAN DE PRODUCTIVITEIT

Een vermindering van de niet-essentiële wagenverplaatsingen helpt jou om het budget te beheersen. De geolokalisatie kan ook worden gebruikt om wagens terug te vinden en om boetes correct toe te wijzen in het kader van de nieuwe wetgeving.

GEGEVENSBESCHERMING

De Free2Move-wagenparkbeheerdienst respecteert de wet op het gebruik van persoonsgegevens. Via de "privacy"-knop in de wagen kunnen werknemers de geolokalisatie uitschakelen om hun gegevens te beschermen.

COMBINEER VLOOTBEHEER MET LANGETERMIJNVERHUUR

Onze oplossing voor vlootbeheer Connect Fleet is compatibel met langetermijnverhuur van Leasys en al jouw wagens. Dankzij de gecombineerde Interparc Connect Management-aanbieding kan de opvolging van jouw multimerkvloot worden verbeterd, waarbij je steeds geniet van een leasecontract dat is aangepast aan jouw noden.

• Zo beschik je over een online platform voor rapportering van jouw wagens via Connect Fleet, gekoppeld aan het online beheer van jouw langetermijncontracten via Leasys.
• Aangezien deze dienst mee is opgenomen in de maandelijkse leaseprijs, krijg je een kant-en-klare oplossing aangereikt.
• Het onderschrijven van de Interparc Connect Management-dienst gebeurt binnen het kader van een langetermijnverhuurcontract met Leasys.

 

FREE2MOVE FLEET SHARING

EEN OPTIMAAL GEBRUIK VAN JE WAGENS DANKZIJ FLEET SHARING

DE VOORDELEN VAN FLEET SHARING  

Met Fleet Sharing stel je jouw geconnecteerde wagens ter beschikking aan jouw werknemers door middel van carsharing. Deze oplossing biedt een alternatief voor kilometervergoedingen, taxiritten en kortetermijnverhuur. Je werknemers kunnen 24u/24 en 7d/7 volledig zelfstandig een bedrijfswagen naar keuze reserveren via het online platform, een badge, smartphone of het geconnecteerde sleutelkastje. Als onderdeel van een ecologisch verantwoorde aanpak helpt deze dienst om jouw CO2-uitstoot te verlagen door het gebruik van jouw vloot te optimaliseren en jou zo te helpen voldoen aan de Franse wetgeving met betrekking tot energietransitie.
EEN VOORDELIG ALTERNATIEF VIA EEN EENVOUDIGE EN PRAKTISCHE DIENST
Een flexibel online reserveringssysteem dat zich aanpast aan je behoeften en aan alle merken van het wagenpark. De toegang tot de wagens wordt vergemakkelijkt door de opening via badge, smartphone of de geconnecteerde sleutelkast. Fleet Sharing verlaagt de verplaatsings- en gebruikskosten van jouw wagens. Verhoog de efficiëntie door geconnecteerd te blijven met jouw  vloot  voor een realtime opvolging van het gebruik ervan.
 
EEN PRIVÉ-VERHUUR
Je kan de wagens ook ter beschikking stellen van je werknemers voor privéritten 's avonds of tijdens het weekend. Zo laat je de beschikbare en niet-gebruikte wagens in je wagenpark renderen voor bijkomende besparingen.
 
EEN OPVOLGING OP MAAT
Ontvang een gratis analyse van het gebruikspercentage van je wagenpark en een installatie in lijn met jouw noden. Ons team van experts zorgt voor een gepersonaliseerde begeleiding tijdens de implementatie van deze oplossing.
 

DE BELANGRIJKSTE STAPPEN  

RESERVEREN

Inschrijving, selectie van een wagen en keuze van data en gebruiksduur op het online platform of via de Fleet Sharing-app.

ONTGRENDELEN

Toegang tot de wagens door middel van de bedrijfsbadge of smartphone met  beveiligde toegang tot de sleutels in
het handschoenkastje of het geconnecteerde sleutelkastje.

 RIJDEN

De werknemer kan een enkele rit maken of een heen- en terugrit. Dankzij de jockey service-optie kan een wagen die bijvoorbeeld aan de luchthaven werd achtergelaten, worden teruggebracht.

TERUGGEVEN

Terugbrengen en afsluiten van de wagen gebeurt op dezelfde manier als het ontgrendelen.