COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE
SUV PEUGEOT 5008

SUV's (Sports Utility Vehicles) zijn polyvalente wagens met een aantrekkelijk design, doorgedreven modulariteit en maximaal rijcomfort in alle omstandigheden. SUV 2008, 3008, 5008: deze nummers staan voor leiderschap in het Belgische autolandschap. Al drie jaar lang is Peugeot koploper op het vlak van SUV-verkoop in ons land.

De SUV’s van Peugeot zijn een geslaagde synthese van het beste dat een moderne wagen te bieden heeft: een buitengewone stijl die kracht met elegantie combineert; een hoge zit en grote glaspartijen die een uitstekend zicht op de omgeving verzekeren; en
een ruim, moduleerbaar interieur dat voldoet aan alle dagelijkse leefbehoeften.

De SUV 2008, 3008 en 5008, die Peugeots reputatie qua wegligging alle eer aandoen, leggen een uitzonderlijke dynamiek aan de dag, deze van een traditionele berline waardig. De inmiddels vertrouwde Peugeot i-Cockpit® bestuurdersplaats, die garant staat voor intense sensaties, geeft de bestuurder het gevoel een te zijn met zijn wagen. De SUV’s van Peugeot zijn dan ook de marktreferentie qua rijplezier, zoveel is zeker!

NEW 2008

SUV PEUGEOT 2008

Peugeot onthult zijn nieuwe compacte en ultramoderne SUV: de nieuwe SUV 2008. Zijn expressieve voorzijde geeft meteen aan dat het hier gaat om een robuuste SUV met innovatieve technologie zoals het HiFi Focal® audiosysteem en de nieuwe bestuurdersruimte 3D i-Cockpit®. Maar achter zijn genereuze belijning gaat ook een veelzijdige, comfortabele en elegante SUV schuil.

Gun jezelf de vrijheid om te rijden waar je wilt, ook in lage-emissiezones. De bijzonder veelzijdige nieuwe SUV Peugeot e-2008 is zowel wendbaar en compact in de stad als robuust en veilig op snelwegen. Met zijn elektromotor van 100 kW (136 pk) heeft hij in zero emission modus een rijbereik van 320 km (WLTP). De Peugeot e-2008 herken je meteen aan enkele exclusieve details zoals de grille in koetswerkkleur, het dichroïsche leeuwenlogo en het e-embleem.

NEW 3008

SUV PEUGEOT 3008

Ontdek de nieuwe SUV Peugeot 3008 met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige Plug-In Hybrid wordt het rijden een genot.

NEW SUV 5008

SUV PEUGEOT 5008

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor een grote SUV met 7 zitplaatsen. De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel bied je een bijzondere rijervaring met het comfort voor trajecten die je ambities overtreft.

PRESTATIES EN EFFICIËNTIE

De zuinige en hoogtechnologische PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de Peugeot SUV's hebben een zeer lage CO2-uitstoot. Met hun licht en modulair EMP2-platform weten de nieuwe Peugeot 3008 en 5008 uitstekende prestaties te verzoenen met een laag verbruik. De manuele 5- en 6-versnellingsbakken en EAT8-automaat i (Efficient Automatic Transmission 8) koppelen dan weer rijgenot aan efficiëntie.

UNIEKE RIJERVARING

Alle Peugeot SUV's staan bekend voor hun rijkwaliteiten en zijn uitgerust met tal van technologieën die het comfort optimaliseren. De Peugeot i-Cockpit® met compact stuur, head-up instrumentarium en touchscreen draagt evenzeer bij tot de unieke rijervaring en sublieme handling. De hoge rijpositie biedt een optimaal zicht dat eveneens bijdraagt tot het rijgenot.  En ten slotte zijn er nog diverse rijhulpsystemen die de rijervaring en rijveiligheid versterken.

COMFORT EN MODULARITEIT

De SUV's van Peugeot hebben een ruim en comfortabel interieur met de nodige opbergmogelijkheden voor zowel bestuurder als passagiers. Het interieur biedt plaats aan 5 tot 7 inzittenden zodat het hele gezin makkelijk mee kan. Deze royale binnenruimte gaat allerminst ten koste van de laadruimte. De achterzetels zijn neerklapbaar, zodat de laadruimte geheel naar wens kan worden geconfigureerd.

VERFIJND DESIGN EN SPORTIEF KARAKTER

De SUV's van Peugeot ogen stoer en elegant tegelijk, in de onvervalste traditie van het merk. Hun design wordt mee bepaald door een grote bodemvrijheid, horizontale motorkap, verticale grille en grote wielkasten.

ONTDEK ONZE SUV'S