ZET EEN STAP VERDER

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Test Drive Another Life Peugeot 508 SW

Nieuwe dingen proberen of risico’s nemen is best eng. Onze hersenen houden er niet van. We voelen ons liever goed. Logisch toch? Dit noemen we onze comfortzone. Het enige probleem is dat deze zone verhindert dat we dingen ontdekken, vooruitgaan, ons verrijken en nieuwe gevoelens ervaren.

Dankzij Test Drive Another Life krijgen enkele gelukkigen de kans om het leven of job van hun dromen voor een dag uit te proberen. Ontdek hieronder de ervaringen van Katrien, Kenny en Thibaut.

ONZE BESTSELLERS

ACTUALITEIT

+ MEER ACTUALITEIT

NEW 208 ACTUALITE

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 208 oogt bijzonder jong met zijn uitgesproken sportieve looks. Het interieur wordt beheerst door de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Deze stadswagen is leverbaar met een benzinemotor, dieselmotor of elektromotor.

Mobiliteitgids

Met alles wat er verandert in de wetgeving, de introductie van lage-emissiezones, de nieuwe motortypes, de steeds verder ontwikkelde rijhulptechnologie en de continu evoluerende markt, gaat de auto een overgangsfase in die vrijwel ongekend is in de geschiedenis. Voor de consument is het dan ook ingewikkeld om eruit wijs te raken en een juiste keuze te maken. Deze maand plaatst Peugeot zijn gloednieuwe mobiliteitsgids online:  www.mobiliteitsgids.be